Jump to content

Bilgisayarım kendi kendini resetliyor...?


greenpeacem

Recommended Posts

Everest Ultimate kur bir sıcaklıgı kontrol et 60 derece ustune cıkıyorsa bunu yapabilir. 60 derece ustuyse fanın calısıp calısmadıgını veya fanın tam oturup oturmadıgını kontrol et. eger bu degilse güç kaynagın ısınıyor olabilir oda değilse RAM ler kalır geriye :blink:

Link to comment
Share on other sites

arkadaşlar benim bilg. kapat komutu verdiğimde tekrar açılıyo ben ne yapmalıyım

cpu ısınmasından yapabilir ayrıca ram de bi sorun warsa bilgisayar seni bios hata sinyalleriyle uyarır böyle bir sinyal sesi geliyorsa sorurunu burdan ara
Link to comment
Share on other sites

sorun cpu sıcaklıgından kaynaklanıyor ya kasana ek fan takacaksın yada işlemci ile fan arasına termik macun süreceksin sorun bu şekilde çözülür. bide biostan cpu ısısını resetleme bölümünü 70 dereceye cıkar buda işini görene kadar yeterli olur

Link to comment
Share on other sites

Bence sorun Kasa içi sıcaklığından ki buda işlemcinden kaynaklı. Fanın çalıştığına eminsen fanla işlemci arasında boşluk olmadığına emin ol. Eğer boşluk falan yoksa fanı değiştir. Veya fan ekle kasaya. Aynı zamanda şunu da belirteyim ses kartın pci ise yuvayı değiştir. bazen uyumsuzlukta yapabilir. Ben teknik servisim ve en çok karşılaştığım sorunlardan birisi bu. Ama arkadaşların söylediklerini de dikkate al derim yani power sup'ını değiştirebilirsin veya iyi bir antivirüs programıyla tam bir taramadan geçirebilirsin. Bunun için avast'ı tavsiye ederim çünkü avast ayarladığın zaman windows açılmadan önce tarama yapar ve ramleride tarar o bakımdan iyidir. Trojen ve virüslerde artık kendini önbelleğe kopyaladığı için bilgisayar yavaşlar... :lol:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

Evet Sen arkadaşların dedikleri yap bence. Benim fikrimi sorarsan Sen en güzeli arkadaşların dediklerini yap. Ama Hangisini yapayım diyorsan o kadar düşünme ben sana sıfır bi bilgisayar satayım kampanyalı satışlarım var. :angry:

Son teknoloji 2 yıl garantili. Konfigrasyonunu yolla gerisini bana bırak. Ayrıca bi de kredi kartını tabi.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...