esaka Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 arkadaşlar site yapmak istiyorum ama biraz geri kaldım bu mevzulardan takıldığım konu sol taraftaki menüyü nasıl yapıyorlar örnek olarak bir iki site koyuyorum yani bir çok yerde bunları görüyorum bu htlm mi word pressde bi eklentimi webnode da mı veya bildiğiniz hazır paket siteleri felan varmı ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
muratmtrx Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 Wordpress de temalarında bulabilirsin. yada Joomla. Kodla yaparım dersen istediğin şekilde yaparsın. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
esaka Posted January 31, 2017 Author Share Posted January 31, 2017 eyvallah hocam sağol wordpress de temalarda hep yalın temalar var ordaki menülü gibi nasıl bulurum ya veya mesela şu çılgın tavuklardaki sol taraftaki menü ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
burak2yilmaz Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 CSS'te de yapılabilir. Jquery kullanarakta yapabilirsiniz bunları. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackman12 Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 Bootstrap ile yapılıyor bu menüler bildiğim kadarıyla. Sitesine bir bak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KintaRo Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 bu sitede responsive yani her aygıta uyumlu ve bootstrap kullanan temalar paylaşılıyor. Admin temaları işinizi görecektir. mesela bu: Please register to see this content. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cihaneken Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 W3schools tüm sorunların cevapları burada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bia Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Koddostu sitesi Bootstrap ve Materialize bir tasarımla olarak canlandırılmış ve bir sitenin tasarım olarak kopyası, sadece özelleştirmiş. e-mete olayına gelince sitede iki sütunlu şablon kullanmış bunun üzerine tasarlamış Eğer php html css bilgin varsa çok rahat bir şekilde halledebilirsin. Eğer bir siten varsa ve yapmaya çalıştığın örnek siteleri gösterirsen Wordpress alanında yardımcı olabilirim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
esaka Posted February 18, 2017 Author Share Posted February 18, 2017 On 31.01.2017 at 00:19, muratmtrx yazdı: Wordpress de temalarında bulabilirsin. yada Joomla. Kodla yaparım dersen istediğin şekilde yaparsın. On 17.02.2017 at 19:32, KintaRo yazdı: bu sitede responsive yani her aygıta uyumlu ve bootstrap kullanan temalar paylaşılıyor. Admin temaları işinizi görecektir. mesela bu: Please register to see this content. bootstrap benim öğrenmek istediğimdi teşekkürler 13 saat önce, Bia yazdı: Koddostu sitesi Bootstrap ve Materialize bir tasarımla olarak canlandırılmış ve bir sitenin tasarım olarak kopyası, sadece özelleştirmiş. e-mete olayına gelince sitede iki sütunlu şablon kullanmış bunun üzerine tasarlamış Eğer php html css bilgin varsa çok rahat bir şekilde halledebilirsin. Eğer bir siten varsa ve yapmaya çalıştığın örnek siteleri gösterirsen Wordpress alanında yardımcı olabilirim. anladım eğer çözemez içinde kaybolursa seni bulucam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
esaka Posted March 21, 2017 Author Share Posted March 21, 2017 On 18.02.2017 at 09:53, Bia yazdı: Koddostu sitesi Bootstrap ve Materialize bir tasarımla olarak canlandırılmış ve bir sitenin tasarım olarak kopyası, sadece özelleştirmiş. e-mete olayına gelince sitede iki sütunlu şablon kullanmış bunun üzerine tasarlamış Eğer php html css bilgin varsa çok rahat bir şekilde halledebilirsin. Eğer bir siten varsa ve yapmaya çalıştığın örnek siteleri gösterirsen Wordpress alanında yardımcı olabilirim. dediğin gibi yaptım oldu bayabi yol aldım içerik editleme ve bir kaç detay sorum daha olucak sana özelden nasıl ulaşabilirim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts