nuriozenn Posted May 23, 2017 Share Posted May 23, 2017 konuyu nereye acacagımı bilemedim k.b benim hdd cok yavasladı bıostaki bütün testleri yaptım bad sector taraması yaptım oda duzgun ama acılısta hata hdd hatası verıyor bir türlü cözemedim aklıma w95 formatlama geldi sizce işe yararmı baska çözüm önerileriniz varmi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrRush Posted May 24, 2017 Share Posted May 24, 2017 Kaç yıllılk disk? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
casper0007 Posted May 24, 2017 Share Posted May 24, 2017 Disk birlestirme yap cmd ac sfa/scannow komutu ile tarat Olmadi biosta sata secimini deistir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeYyArEe Posted May 24, 2017 Share Posted May 24, 2017 29 dakika önce, casper0007 yazdı: Disk birlestirme yap cmd ac sfa/scannow komutu ile tarat Olmadi biosta sata secimini deistir Disk birleştirme önerisi tamam da SFC /Scannow ne alaka (Onuda yanlış yazmışsın zaten )? Adam Windows hatalı demiyor ki ! SATA Mode AHCI olarak kurulmuş Windows, BIOS üzerinden SATA Mode IDE olarak tanımlandığında zaten Windows açılmayacak !!! Yardım etmek istiyor iseniz lütfen biraz daha dikkatli olun. HDD yapılandırma ayarları, BIOS Boot ekranında verilen hata resmi yada hata yazısının içeriği, HDD S.M.A.R.T. verisi, mümkün ise HDD Yüzey taraması vs gibi bilgiler olmadan bu probleme çözüm bulamazsınız. Önce bunları öğrenin ki sorunu kısa yoldan çözebilin. Haydi kolay gele ! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts