Jump to content

Tncxp Sp3 çikti!


sk8er_boi
 Share

Recommended Posts

güzel bir şey yapmışsın ama direk iso dosyasına atacak bir arkadaş yok mu bence buradaki herkeste bir yazma programı vardır nero vs. böyle şeylere gerek yok winrara koyma direk iso şeklinde upload yap insanlarda yazdırsın eğer nero vs. yazmayı bilmeyen varsa ben yardımcı olurum lütfen sesimi duyup direk iso doyasına upload yaparsın senin yaptığın şekilde bende donma oluyor ve pcden silmekten zorlanıyorum şimdiden okuyup dikkate alan ve iso olarak upload yapan arkadaşlara teşekkür ederim

Link to comment
Share on other sites

Süpersin kardeşim sp2 yi kullanıyorum format atıp sp3 ü yükleyeceğim çok teşekkürler...Yanlız bir sorunum var part7 de takılıyor part7 yi yükleyemedim acaba neden yardım lütfen.

Edited by alonetiger
Link to comment
Share on other sites

Selamlar,

Bu siteye bi arkadaşımda tncxp cd si görüp geldim ve bu ilk mesajım.

Öncelikle henüz çekmedim ama elinize sağlık.

Ben Toshiba A210 15k laptoba bu xp yi kursam sata direverları falan kendiliğinden kurulucakmı acaba ve F6 ya falan basmam gerekicekmi acaba?

Bu sizin hazırladığınız xp yi nlite falan açıp laptobun driverlerini eklemem zor bişeymidir?

Tekrar teşekkürler.

Link to comment
Share on other sites

arkadaşlar ben bu işletim sistemini kullanıyorum pc casper laptop sorunum şu hazırda beklet çalışmıyor bende hazırda bekletdediğimde pc hazırda bekletiliyor diyor öylece kalıyor bazende pc açık kalınca kendi kendine galiba askıda ikense pc nin ekranı gelmiyor açılış sesi geliyor ama görüntü yok bilgisi olan varsa yardım edbilirmi

Link to comment
Share on other sites

ben bu siteyi tnc xp sayesinde buldum arkadaşım diyodu girdim bu site cıktı

Edited by xavier
Link to comment
Share on other sites

teşekkürler eline emeğine sağlık .

anladığım kadarıyla tncxp ye normal sp2 yapılamıyor yapılırsa bilgisayar göçüyor yaşadım sp3 kurarsam sp2 gerekmezmi gerekirsede sp2 yi bulamadım bende oldukça acemiyim yardımcı olurmusunuz.

dostum sp 2 kurduğunda göçme olmaz muhtemelen eksik birşeyler yapmışsındır. ben sonradan eklenen entegre paketlerini tavsiye etmıyorum işletim içi server le kopukluk oluyor. SP2 yi Yada SP3 ü indirdikten sonra uygun işletim sistemine eklyebilirsin bunları yaparken WİNLİTE yada NLİTE programlarını kullanmanı tavsiye ederim zaten tncxp sp2 içerir harika bir windows olmuş fakat sp3 versiyonu için aynı seyleri sölemek imkansız.

Link to comment
Share on other sites

Sn sk8er boi ustam.Oncelikle defalarca tesekkur ettim.Çalismalarin ortada forum deseniz ortada.Tncxp sp2 kullaniyorum haala ve de Turkiye ye kaç tane cd yolladim giderken goturdum kaç kiside su an için tncxp var bilemiyecegim.Dostlarimin ve tanidiklarimin baglantilari yavas ve limitli oldugundan sadece benim yolladigi cd sayisi 50 den fazladir.Kimseden bir sikayet almadigim gibi dualarinida eksik etmiyorlar bana edilen dualar dolayisiyla sizedir bilginize.

TNCXP SP3 ude indirmeye basladim ve torenttende gerek partlari olsun gerek iso dosyasini olsun yayimda tutarim. Ayrica emulede de yayima verecegim.isteyen istedigi yerden alabilsin diye.emule linkini burdan yayimlarim torentdende herkes torent dosyasindan alir.

Upload konusunda yardimci olabilirim baska bi sey yapabilirsem onerilerinizi bekliyorum.

Yakin bi zamanda 3-5 ay içerisinde fiberoptik sisteme geciyoruz uploadim 10 mb olacak bilgilerinize su an için çok dusuk seviyedeyiz bana gore.en fazla 100 120 kb sanirim.

Selametle kolay gelsin devamini bekliyoruz.

Link to comment
Share on other sites

arkadaşlar emeklerinize öncelikle çok teşekkür ederim. Sizden bir ricam var. Bundan böyle dosya upload olarak hotmail skydrive kullansanız çok iyi olurdu. Çünkü milli eğitim bakanlığı bağlantılarından rapidshre'in linkleri çalışmıyor.

Link to comment
Share on other sites

  • Administrator

selamun aluykum arkadaslar ben Kaspersky Anti-Virus 2009 tarattim ve sonuclara bakin hanqi tarihde taratiniz derseniz tarihi resimde bakarsiniz

34693t2.jpg

bunun sebebi nedir acaba bana kim soyluyecek ;)

Bilgisyarına virüs bulaştırmışsındır.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...