Jump to content

Recommended Posts

Katılımsız programlar arşivinde güncellenen bazı programlar & Update: 2 EKİM 2020

Bilgi:  + Olarak 1.Sayfa'ya, NINITE AIO Online seçmeli program listeleri eklenmiştir.  (Temel,Lite,Full) şeklinde. [Yeni!]

 |

Please register to see this content.

GÜNCELLENEN PROGRAMLAR:

  1. Opera 71.0.3770.198 Final x64 tr
  2. QTranslate 6.8.0.1 Final tr
  3. Adguard Plus 7.5.1.3380 Final tr
  4. Bandicam Pro 4.6.4.1728 Final tr
  5. Notepad++ 7.9.0 x86x64 Final
  6. AIMP 4.70 Build 2231 Final tr
  7. K-Lite Mega Codec Pack 15.7.5 Final
  8. Flashpackx86x64_Update2020.10 Adobe Flash Player 32.0.0.433 Stable [IE,NPAPI,PPAPI] | Adobe AIR 32.0.0.144
  9. Java SE Runtime Environment 8.0 Update 261 (x86x64) Bit.
  10. HDWallpapers.Duvarkağıtları Upd_2020.10 (Seçme windows çalışmalarımda kullandığım HD resimler İstek üzerine eklenmiştir masaüstüne kısayol gelir.)

Saygılarımla. :) 

  • Like 3
  • Thanks 4
Link to comment
Share on other sites

@forjest Hocam bana alternatif temizlik yazılımı önerebilirmisiniz ya

Bilinen programların çoğu düzgün çalışmıyor windows 8.1 embedded industry pro'da

Advanced System Care sıkıntısız çalışıyor fakat başlangıcı yavaşlatıyor ayrıca sisteme virüs gibi yayılıyor size 3-5 gün hızlanıyormuş etkisi versede 3-5 gün sonra o adeta plasebo etkisi olan etki yok oluyor.
CCleaner @Emre028 hocamın başına gelenler sonrası kıllandım detaylı araştırma sonrası kullanmayı bıraktım.
Glary Ultilies Operanın ve bazı yazılımların önbelleğini temizlemiyor sanırım sistem kaynaklı
Wise care 365 Firefox ve Operanın önbelleğini temizlemiyor kesinlikle sistem kaynaklı

Bunun yanında system ninja ve adını untutuğum kampanya programlarından duyduğum ufak temizlik programlarıda kullandım hiçbir işe yaramıyor.

İşe yarayan tek program var onunda arayüzü sırf ingilizce olduğu için nerelere müdahale ettiğini anlayamıyorum kullanamıyorum Auslogics Boostspeedten bahsediyorum.

Disk birleştirme işini UltraDefrag adlı basit açık kaynak kodlu programla yapıyorum tam en iyileme özelliği hem yer açıyor hemde disk verimini ciddi anlamda arttırıp diskin sesini azaltıyor.Çok yazılım kullandım O&O defragtan tutunda smart defrag defragglere kadar hiçbiri ultradefrag kadar verimli çalışmıyor.

Ama şu temizlik işini halledemiyorum.Hani çok fazla oyun oynadığım için zamanla performans/fps kaybı oluyor temizlik yapınca bu düzeliyordu şuan çaresizim hani bi akıl verebilirseniz çok makbule geçer.

Link to comment
Share on other sites

@SoNKraL_

  • Kendim uzun süredir,ne antivirüs koruma programları  ne de,optimizasyon programlarını kullanıyorum. Arada elimdeki temizlik GST_bat dosyasını çalıştırıp temizlik yaparım. Forumda performans konusunda zaten mevcut daha evvel yayımlamıştım. Çevreme veya isteyenlere genellikle ASC Pro'nun elimdeki Lite sürümünü kuruyorum sadece.
  • Komplike bir yapıya sahip olarak,eskiden beri mükemmel bulduğum Tuneup utilities optimization programı vardı, bu programla bir çok servisi,Turbo game mode'u açarak servisleri_kapatıp "Non-Stop" daimi olarak sistemi temizliğine,disk performansına compression vb. + swap takas alanının kullanımı ve HDD_defragmented disk birleştirme işlemlerine alıp ayarları bu şekilde bırakıp sabitlerdim. Ve sürekli olarak PC'ye,herhangi bir müdahalede bulunmadan sistemi canlı ve aktif şekilde çalışır vaziyette tutardı.
  • Nitekim bu programıda AVG şirketi satın alarak,programın adıda haliyle şimdilerde yerini aldı. Bu kapsamda çıtayı daha ileriye taşımak ve komplike bir yapıda olan bu uygulamalarla,sistem üzerinde doğru ve bilinçli bir yapılandırma yapılırsa eğer memnun edici seviyelere kadar getirebilecek düzeyde olduğu kanaatindeyim. Avg Tuneup uygulamasının son durumu ve işlevi hakkında fikrim yok şuna eminimki,kötü bir program değildir. ( Türkçe açıklamaları mevcut incelenebilir) programın Türkçe dil desteğide mevcut zaten. Multilanguage (Çoklu Dil'e Sahip). Bir kere yapılandırdıktan sonra sistemde auto işlemleri sürdürebilen oldukça hakim ve kabiliyetli bir uygulama.
  • Disk birleştirme işlemleri için Auslogics Disk Defrag uygulamasının üzerine tanımam,ne varki SSD kullanıcılarının bu birleştirme ile ilgili sorunsal durumlarından kaynaklı olarak ve benimde daha yeni ssd diskli bir makine kullandığımdan yaptığım sadece optimize ettiğim windows sistemleri oldu.Meşkuliyetlerin tamamını kaldırdım disk birleştirmeleriyle ilgili olarak sadece,harici diskim olan 500gb 'lık seagate external hdd'i,iki parçalı ntfs/fat32 (multiboot) için ayırdım bazen bunu birleştirme yapıyorum.
  • Diğer taraftanda "KurtZimmermann" 'nın kendi geliştirdiği sistem optimizasyon programlarıda ayrıca mevcut üstelik herhangi bir ücret vb. talepleride yok rahat kullanım sağlamakta. Denenebilir bence. Uygulamaların üzerinde bir çok zengin yapılar,servis optimizasyonları yapılandırmaları vs. oldukça iyi ve kullanışlı görünmekte. Ben alta kaynak linkini ekleyeyim incelemende yarar olabilir. Kaynak link: 
    Please register to see this content.
  • Şahsi fikrim ve bu konuda üstte adı geçen uygulamadan başka (tuneup utilities )beni şu ana kadar cezbeden bir program olmadı. Glaryutilities'i seviyorum sebebiyse windows servisleri,portable oluşturma özelliği,sürücüleri yedekleme,shell sağ tık fazlalıklarınıda ayıklama çıkartma silme kilitlenmelerin önüne geçmesi gibi bir takım bir çok tools'da bulunmayan özelliklerinden kaynaklı olarak bu fonksiyonlarını  uzun yıllardır beğenirim bunuda yabana atmamam gerekli hakkını yemeyeyim şimdi. 

Bazılarının adını duysamda,çoğuda bilmediğim daha evvel kullanmadığım optimizasyon programları,aralarında oldukça popüler olanlarıda söz konusu. Bu tamamen, ilk ve son kullanıcının ve uygulamaların genel olarak, işlevselliği ile ilişkili olarak mutlak şekilde, değişiklikler gösterecektir. İngilizce sorun olacaksa Avg tuneup'ı denemekte yarar var diye düşünmekteyim. Şimdilik aklıma gelenler bunlar oldu.

  1. Ashampoo®  WinOptimizer
  2. Avira System Speedup
  3. iolo System Mechanic
  4. Advanced System Optimizer
  5. PC TuneUp Maestro
  6. Microsoft Total PC Cleaner
  7. Norton Utilities 
  8. CleanMyPC

Farklı optimizasyonlar hızlandırma vb. uygulamalar için "Windows optimize performans ayarları sayfasının linkinide dahil edeyimKurtZimmermann uygulamaları,Gst Bat içeriği vd. benzer uygulamalarda mevcut konuda.

Saygılarımla. :) 

 

Edited by forjest
  • Like 3
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

SoNKraL_, 6 saat önce yazdı:

@forjest

Cleaner @Emre028 hocamın başına gelenler sonrası kıllandım detaylı araştırma sonrası kullanmayı bıraktım.
 

ustad cclenaer e ne olmuş ki.. bende eski sürümünü kullanıyorum.. yeni sürümler 5 para etmez ..bir kaç özellik eklemişler pc yi yavaşlatıyor

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

bozart, 2 saat önce yazdı:

ustad cclenaer e ne olmuş ki.. bende eski sürümünü kullanıyorum.. yeni sürümler 5 para etmez ..bir kaç özellik eklemişler pc yi yavaşlatıyor

Hocam yazılımla ekstra virüs bulaşmış hayır virüs bulaşma durumu kaynak bazlıymış ciddi şikayetler sonrası yazılımın içinden gizli kurulan toolbar kaldırıldı.Sonraları programı avast satın aldı.Avast'ın satın alması hiç iyi olmadı hem mobildeki hemde pcdeki yazılıma çok sayıda telemetry uygulaması ekledi.Ciddi veri akışı sağlıyor.Ne kadar kapatsanda o veriyi bir şekilde alıyor.Eski sürümleri bende kullanmak isterim fakat sürüm eskiyince tarayıcıları görmüyor mesela opera betayı görmüyordu son güncelleme gelmeden önce yani sürüm güncellemeleri özellik ekleme kaynaklı olsada tarayıcıların güncel versiyon veritabanıda konuluyor eğer konmazsa hiçbir işe yaramıyor.Fakat son sürümde gelen can sıkıcı durum şu ne kadar izleme kaynaklı olsada temizliği güzel yapsada spotify tiklerini tamamen kaldırsamda spotify ısrarla temizliyor buda yavaş açılmasına bazen üyelikten oto çıkış yapmasına kadar varıyor buda benim işime gelmiyor.

@forjestimage.png.2dd778cad5d0eeda6129c6adaefe7ff0.png

 

Hocam listelediğiniz yazılımların 4-5-6 çok eskide kalan güncelleme alsada virüs mantığıyla ilerleyen yazılımlar kısaca 5 para etmezler.Ashampoo wise care gibi hocam temizliyor gibi gözüküyor fakat veriler olduğu gibi duruyor.System mechanicin 2008-2010 arasındaki efsane halinden eser kalmamış hocam üstelik arayüzü tıpkı auslogics gibi ingilizce olmuş ve geçen ay test etmiştim berbat etmişler.Norton ve Cleanmypc yaramıyor hocam ki norton çok uzun süredir güncellemede almıyor bildiğim kadarıyla 2 yıldır falan.

AVGyi denemek istedimde hocam boyutu gereksiz fazla ,küçük boyutlu olsa test ederdimde bakım yapacam diye 187 mblık program kuramam programın kendisi sistemi ağırlaştıracaktır zaten.ASC gibi lite yapılırsa test ederim.Kurtzimermann'ın programını test ediyorum gelişmeleri yazarım.

Edit: Kurtzimermann programıda basit beklentiyi karşılamadı.Geriye tek avg kaldı.Litesini yapın be forjest hocam :(

Edited by SoNKraL_
Ekleme
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

AVG PC TuneUp 20.1.2071 2020 x86x64 Multilangueage/Türkçe

 132mb zipli şifresiz katılımsız. Upd: 3 Ekim 2020

Bilgi: Orijinal offline setup'tan kurulur. serial lisans ekler (12 eylül 2022) oynama yapılmamıştır 7zip ile paketlendi. Varsayılan türkçe gelir,anketler,kullanıcı deneyimleri,disk birleştirme bildirim özellikleri ssd'ler için deaktif bırakıldı.

Ne işe yarar? Sistem bakım onarım hızlandırma sürekli seri ve stabil hale getirme.

Spoiler

dNzuqF

 
Bakım özellik simgesi

Eksiksiz otomatik bakım yapın

Hızlandırma özellik simgesi

Windows bilgisayarınızı hızlandırın

Kaldırma özellik simgesi

İhtiyacınız olmayan yazılımları kaldırın

Gereksiz dosyaları silme özellik simgesi

Boş alan açmak için gereksiz dosyaları silin

Gizli dosyalar özellik simgesi

Programlarınızı otomatik olarak güncelleyin

Kaynak: 

Please register to see this content.

Edited by forjest
  • Like 6
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

PotPlayer 1.7.21295 Final Türkçe / Upd: 3 Ekim 2020

 

Please register to see this content.
 28mb zipli şifresiz katılımsız.

Bilgi: Güncelleme kontrolleri deaktif,video ve ses dosyalarını tanıyacak şekilde kurulur.

Spoiler

8sccSN

0X48JH

 

Edited by forjest
  • Like 4
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

forjest, 4 dakika önce yazdı:

PotPlayer 1.7.21295 Final Türkçe / Upd: 3 Ekim 2020

 

Please register to see this content.
 28mb zipli şifresiz katılımsız.

Bilgi: Güncelleme kontrolleri deaktif,video ve ses dosyalarını tanıyacak şekilde kurulur.

  İçeriği Görüntüle

8sccSN

0X48JH

 

Sağ alt tarafta bir reklam benzeri bir şey çıkıyordu 5sn falan o kapalı mı?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

senyor3, 16 dakika önce yazdı:

Sağ alt tarafta bir reklam benzeri bir şey çıkıyordu 5sn falan o kapalı mı?

Potplayer'ı uzun süredir hazırlamamıştım. Bulunsun diye arşive yeni aldım. 1 saattir film izliyorum müzikte dinledim reklam vb. birşeye denk gelmedim şimdiye kadar. Güncelleme kontrolleriyle alakalı olabilir belki oda kapalı zaten belki bende ondan çıkmamıştır. Farklı bir ayar varsa ekleriz tabiiki şu an için herhangi bir popup vb. reklam göremedim açıkcası. :) 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

nutica, 9 dakika önce yazdı:

usta güncel AV,İRA ANTİVİRÜS varsa EKLEYEBİLİRMİSİN SANA ZAHMET

Dosya boyutlarının eskiye göre çok yüksek oluşu ve free kullanımdaki sınırlılıkları nedeniyle avira,avg vb. koruma programları sistemlerde şişkinliğe neden olduğundan pek tercih edilmemekte artık. Sisteminizdeki windows defender'ı açarak koruma sağlasanız emin olsun daha mantıklı olacaktır.

Güncellemeleride sürekli alan ve güncelleyen, iki antivirüs programı arşivde mevcut alttaki linklerden edinebilirsiniz isteyenler olursa bende bunları kuruyorum Kolay gelsin. :) 

Alıntı

360 Total Security Essential  Türkçe

Panda Dome 2020 

Please register to see this content.
 Türkçe

 

  • Like 3
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

lord_figo18, 12 saat önce yazdı:

Üstad aıda64 portable ile hdd sentinel portable paylaşır mısın

Arşivimde mevcut değil şu an için bir ara bakacağım inş.

arqadas, 10 saat önce yazdı:

merhaba camtasia 9 portable var mı arşivinde tıkla çalıştır dosyalarının olduğu şeklinde 

Programın setupına baktım 500mb'lık program gereksiz,20 mb'lık bbflashback pro'yu yükleyip kullansanız daha mantıklı listelerde en iyilerinden diyebilirim kendimde kullanıyorum. Arşivimde mevcuttu katılımsızı,kurup programfiles'tanda klasörden çalıştırabilirsiniz portable gib. hatta bandicam bile daha iyi diyebilirim.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Sayın Forjest kardeşim ;

Microsoft Office uygulamalarına sekme görünümü kazandıran yardımcı bir araç olan Office Tab proğramını kullanıyormusunuz?

Katılımsız yapmayı düşünürmüsünüz.?

Siz bu sekmelerle ilgli hangi proğramı kullanıyorsunuz. Selam ve Dua ile.

 

 

Link to comment
Share on other sites

ESET Endpoint Antivirus + ESET Endpoint Security 7.3.2041.0 Final x86x64 Final Türkçe

(AIO (Seçmeli kurulum!) https://cloud.mail.ru/public/4D7T/XqC8gCHSR Zipli şifresiz katılımsız

Spoiler

d0MZIe

K2UL5Q

ESET Endpoint Security Antivirüs Hakkında?

ESET Endpoint Security,bilgisayar performansı üzerinde minimum etki ile maksimum korumanın optimum kombinasyonunu elde etmeye yönelik uzun vadeli çabanın sonucu olan kapsamlı bir güvenlik çözümüdür. Yapay zeka kullanımına dayalı modern teknolojiler, bilgisayar performansını ve iş kesintilerini etkilemeden virüsler, casus yazılımlar, Truva atları, reklam yazılımları, solucanlar, rootkit'ler ve İnternet'ten gelen diğer saldırılarla enfeksiyonlara proaktif olarak karşı koyabilir.

AIDA64 Extreme 6.25.5400 Portable tr

https://cloud.mail.ru/public/3Dcw/rukKmtH1A (Sistem,donanım özelliklerini görüntüleme uygulaması) 
Hard Disk Sentinel Pro 5.61 Build 11463 Portable tr

https://cloud.mail.ru/public/3d91/5gQ1dGJdV (Harddiskler hakkında gelişmiş detaylar veren program)

BB FlashBack Pro 5.47.0.4619 En  Katılımsız

Please register to see this content.
(Gelişmiş video,ses kaydı youtube ve oyun videolarını çekim özelliği.

  • Like 5
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

forjest, 5 saat önce yazdı:

Arşivimde mevcut değil şu an için bir ara bakacağım inş.

Programın setupına baktım 500mb'lık program gereksiz,20 mb'lık bbflashback pro'yu yükleyip kullansanız daha mantıklı listelerde en iyilerinden diyebilirim kendimde kullanıyorum. Arşivimde mevcuttu katılımsızı,kurup programfiles'tanda klasörden çalıştırabilirsiniz portable gib. hatta bandicam bile daha iyi diyebilirim.

bahsettiğin pro elimdeki videoları düzeltmiyor sadece kendi videolarını düzenliyebiliyor

camtasia 9 direkt çalışıyor fakat lisans olayını yapamadım

crack var çalışıyo fakat pc  koruması uyarı veriyo

lisans işini bat dosyası gibi bir şey le halledemezmiyiz?

 

Edited by arqadas
Link to comment
Share on other sites

arqadas, 26 dakika önce yazdı:

bahsettiğin pro elimdeki videoları düzeltmiyor sadece kendi videolarını düzenliyebiliyor

camtasia 9 direkt çalışıyor fakat lisans olayını yapamadım

crack var çalışıyo fakat pc  koruması uyarı veriyo

lisans işini bat dosyası gibi bir şey le halledemezmiyiz?

Fikrim yok ne yazıkki daha evvel kullandığım bir uygulama değil. Video editleme işlemlerinde movavi video editor pratik hızlı ve tüm video formatlarına destek verir deneyin bence.

Lisans için kullandığınız dosyada zararlı bir içerik mevcutsa eğer,antivirüs defender smartscreen süzgeçleri çalışmasını engelliyor olabilir. Dosyalara güveniyorsanız eğer , ancak izin vererek (Antivirüs,defender vb. koruma uygulamalarının engellememesi sağlama izni ayarlardan yapılabilir) hata veren ilgili sayfas hangisiyse eğer, deaktive edebilirsiniz.

Bunun dışında farklı bir işlem yapmaya gerek yok. anladığım kadarıyla nettede bu sorunları yaşayanların yorumlarına denk geldim. Movavi video editor arşivimde olacaktı 

Please register to see this content.
indirebilirsiniz. Kolay gelsin..

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

forjest, 1 saat önce yazdı:

Fikrim yok ne yazıkki daha evvel kullandığım bir uygulama değil. Video editleme işlemlerinde movavi video editor pratik hızlı ve tüm video formatlarına destek verir deneyin bence.

Lisans için kullandığınız dosyada zararlı bir içerik mevcutsa eğer,antivirüs defender smartscreen süzgeçleri çalışmasını engelliyor olabilir. Dosyalara güveniyorsanız eğer , ancak izin vererek (Antivirüs,defender vb. koruma uygulamalarının engellememesi sağlama izni ayarlardan yapılabilir) hata veren ilgili sayfas hangisiyse eğer, deaktive edebilirsiniz.

Bunun dışında farklı bir işlem yapmaya gerek yok. anladığım kadarıyla nettede bu sorunları yaşayanların yorumlarına denk geldim. Movavi video editor arşivimde olacaktı 

Please register to see this content.
indirebilirsiniz. Kolay gelsin..

tamam teşekkürler

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Office Tab Enterprise 14.00 x86x64 Katılımsız | 

Please register to see this content.
 Upd:4Ekim2020
Hakkında? Microsoft office uygulamalarına sekme görünümü kazandıran yardımcı bir araçtır. Standart office programında sadece tek sekmede işlem yapılabilmektedir.

Spoiler

how to open multiple word file tabs on one interface thumb ohkE4rD2X

qwertfb, 15 saat önce yazdı:

Sayın Forjest kardeşim ;

Microsoft Office uygulamalarına sekme görünümü kazandıran yardımcı bir araç olan Office Tab proğramını kullanıyormusunuz?

Katılımsız yapmayı düşünürmüsünüz.?

Siz bu sekmelerle ilgli hangi proğramı kullanıyorsunuz. Selam ve Dua ile. 

 

  • Like 5
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

UltraDefrag 7.1.4 x64 Free_Portable / Kurulumsuz Final Türkçe | 

Please register to see this content.
 1mb 7z

Harddiskleri en iyi şekilde birleştirme yapar,optimize eder,hatalı kilitlenmiş,hantal sektörleri canlandırır,onarım gereksinimlerine ihtiyaç duyan harddiskleri tespit eder onarım yapar.

Spoiler

1p1pN3

 

Edited by forjest
  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Internet Download Manager 6.38 Build 3 Multilanguage (Çoklu dil + Türkçe)

 Katılımsız Zipli şifresiz! | " Serial tanımlandı patch crack benzeri zararlı dosyalar içermez!"

Spoiler

uzpkFS

Kaynak: 

Please register to see this content.

 

  • Like 6
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

Advanced SystemCare Professional 13.7.0.305 Lite Türkçe

Alıntı

 Katılımsız

r8WBwh.png

UltraISO 9.7.5.3716 Premium Edition Türkçe

Alıntı

Please register to see this content.
 Katılımsız

3NWoQU

Güncellenme tarihi: 7 EKİM 2020

 

  • Like 5
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

On 10/3/2020 at 5:48 PM, forjest said:

Potplayer'ı uzun süredir hazırlamamıştım. Bulunsun diye arşive yeni aldım. 1 saattir film izliyorum müzikte dinledim reklam vb. birşeye denk gelmedim şimdiye kadar. Güncelleme kontrolleriyle alakalı olabilir belki oda kapalı zaten belki bende ondan çıkmamıştır. Farklı bir ayar varsa ekleriz tabiiki şu an için herhangi bir popup vb. reklam göremedim açıkcası. :) 

ilk videoyu açınca çıkıyor forjest baba. kendi sitesinden inen sürüm . Bende de çıkıyor

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • forjest changed the title to Katılımsız Program Arşivim 2024 (forjest)

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...