Jump to content

10.000 Dolarınız Olsa Ne Yapardınız?


katliam-askeri

Recommended Posts

İlk önce şükrederdim sonra yardıma muhtac insanlara yardım yani vakıflara falan sonra borçlar varsa yardım ederdim sonra birazını harcayıp birazını biriktirirdim.Nerden aklına geldi bu konu :)

Deniz fenerine ver onlar nasıl olsa senin yerine yer.... pardon dağıtır fakirlere

Link to comment
Share on other sites

  • Administrator
Ya Bi Dövmediğiniz Kaldı Bu Ne Ya Burası "Dostluğun ve "KARDEŞ"liğin Sitesi" Değilmi Yoksa "Düşene Bi Tekmede Sen Vur Sitesi" mi

İmza:

"Dünya Çapında Sınırsız Kardeşlik"

Projesi Destekçisi

NOT:Kavga amaçlaı değilim.

:) Yeah

Link to comment
Share on other sites

10.000 $ kime yeter dişimin kovugunu doldurmaz yanında tl den atılan 6 sıfırıda ekliyecenki birşeye benzesin

bu arada o paranın yarısını tek bir kişiye verirdim sevgilisi tarafından terk edilen 1 tek kişiye (belki parasızlık yüzünden terk edmiştirde geri döner )

Link to comment
Share on other sites

bu parayı elınde mı gordun yoqsa ruyandamı

bırde onbıın dolarım olsaydı bende kımseye demez ve bu sehırden cıkıp ılk basta bır dunya turu yapardım her yerı gorurdum ondan sonra kalanı ıle bısıler yaparız artık belkı gecındırır kalan para ?

Link to comment
Share on other sites

bu bağış yapardım diyenlere soruyorum şimdiye kadar cebindeki 10 ytl nin ne kadarını bağışladın ? Yada hayatında kaç kere para yardımı yaptın bağış yaptın? Bağış yaparım diyerek bir kere kafadan kaybedersin yardım bağış bunlar gizli yapılmalıdır. o Para cebine düşse bırak yardımı aklına bile getirmezsin.( Yinede Allah bilir). Bunu dememin sebebi o para kolay geldiyse zaten kolay gider sen bağış yapana kadar elinde birşey kalmaz. Ama terliyerek kazandıysan uykusuz kalıp geceni kattıysan sabahlara yinede zor gelir bağış yapmak. Değil 10.000 dolar 10 ytl nin bile hesabını yaparsın hele bi evliysen zaten bağış hayal olur.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...