Jump to content

7'iso Ultra Pack


uurclkky

Recommended Posts

7iso'daki bir kaç küçük eksik ve Viso'dan kalma esintileri biraz olsun editlemeye çalıştım. Ayrıca iconları ve bir kaç bitmap'i baştan yerleştirdim. Shell32.dll büyük ölçü de değiştirilmiştir. Winntbbu.dll ve logonui.exe'de değiştirildi. Görüntüsünü merak ettiğiniz pencerelerin ss'sini atabilirim sunuma biraz resim ekliyorum.

Önemli!!!: SP3 yüklü sistemde denenmiştir. SP2 için garanti vermiyorum ve oluşabilecek hatalardan dolayı sorumluluk almıyorum.

Paket yapımına en az benim kadar özen gösteren musaoguz32(MoG_92?)'ye, soru ve sorunlara çözüm olan ve shell32.dll'nin çoğunda yardımı olan _EFE_'ye teşekkür ederim.

5y6re0j2iujsoi99g11.jpg

n71evnozlji6ryqqekp.jpg

z4vl4um9zubp7jccjs.jpg

bm5gq0pm13rnhmi2sfg7.jpg

c7tf2grx5nqousdez378.jpg

fuhhvtwd0frqe2mdo6r.jpg

os4p473mjywitmyhxyq.jpg

gvwv0pgoced3h747s2ql.jpg

fdf2dp4130en1qdi4mg3.jpg

g5yxqnptnoe7q1lkdsl.jpg

kugclwiy0tnjy931dvis.jpg

buz3h4nu7cntiim4wyn.jpg

rgir19h9cz5c9brfpr00.jpg

rg5cfosyixvnq69mmqq.jpg

6j0zrjs542z8euelk648.jpg

http://rapidshare.com/files/194504839/7iso.ultra.clkky.exe[/CODE]

[/center]

Link to comment
Share on other sites

Upload'ın Bitmesini 4 Gözle Bekliyorum.

Dipnot:uu.r Hocam İmzamdaki Ultraxp Linki Bizzat Benim Çalışmam Dır Sizinkinden Alıntı Değildir Ama İsimler Tıpatıp Aynı :clapping: Olmuş ve Ben Sizin UltraXp Çalışmanızı Yeni Gördüm.Eğer Daha Önce Görseydim Adını Değiştirirdim.Kusura Bakmayın Lütfen.

Link to comment
Share on other sites

Solariz: Bunun İçin Baya Uğraştık Tek 7ISO ile Kalmadık Sadece.VISO,XPTSP'yi Harmanlayarak Bu Hale Getirdik.

mach2:Emin Ol Her Tarafını Düzenledi uuR.Biz Bir Kişinin İsteklerine Değil Genel Kullanıcıların İsteklerine Bakarak Bu Hale Getirdik.Yani Her Tarafı Düzenlendi Emin Ol!

Link to comment
Share on other sites

Link eklenmiştir.

@Solariz: Kimseye kullan diye burnuna sokmuyoruz. Download linki orda isteyen kullanır. :clapping:

@mach2: Düzenlemediğim yer kalmadı, normalde bitmap olması gerekipte olmayan yerlere hatta, 7iso'da viso bitmap'i olan yerleri de değiştirdim.

@roach_16: Güle güle kullan. :)

@*TOYGAR*: Bu durum hiç hoşuma gitmedi. 2 aydır ultraxp adında sistem veriyorum bu sitede görmemek için kör olmak gerekir. Aynısını ben yapsaydım inanın bundan farksız olmazdı tepkiniz.

Link to comment
Share on other sites

Teşekkürler emeğiniz için, emek verilmiş. Benim hiç tahammül edemediğim bir işlemdir bunlarla uğraşmak başta shell32 olmak üzere. Uğraşmışsınız sağolun. Gerçi bazı temel yerlerin biraz değil çok farklı olması garibime gitti, tabiki sizin tercihiniz ben bazı yönlerden standarda yakın olmasından yanayım biraz eski ******yım :good: Tabiki indirip deneyeceğim. Boyutunun 100 değil yarısı olması, yayıknda yapacağım bir çalışma için çok önem arzediyor. Eminim daha az artıracaktır cd boyutunu. Bu boyuta nasıl indi acaba? Duvarkağıtları, sesler vesaire var mı? Tam olarak ne içeriyor ne içermiyor sunuma yazarsanız daha güzel olur. İniyor göreceğim gerçi yakında.. (birkaç gün deneyemem daha ev taşınacak vesaire..) Tekrar sağolun izninizle bir çalışmamda kullanmak istiyorum azcık editleyip. Haftaya falan forumda görürsünüz. (?)

Link to comment
Share on other sites

Barış bende başladım bi kere oldu bundan sonra ellemem shell32 falan :good: iconların farklı olmasını istedim daha hoş geldi bana. sesler wallpaperlar duruyor. bitmap'lerden olabilir boyut küçülmesi belki de iconların orjinalden farklı olması "boyut olarak" düşürmüş olabilir. :huh: bununla yapacağın çalışmayı bekleyoruz o zmn bizde:P

Link to comment
Share on other sites

az kaldı bekleyin sanal makinede sistem kuruluyor deneyimlerimi aktaracağım :friends:

Edit:

Arkadaşlar denememi yaptım...

Logon ekranında Hoş Geldiniz yerine Welcome yazıyordu onu düzeltsek daha güzel olur birde seven temasının görev çubuğunun boyutu birazcık çok azcık daha ince yapılsa hoş olur gayet güzel hazırlanmış bu haliyle süper aslında :)

Link to comment
Share on other sites

@roach_16 ben denediğimde hoşgeldiniz yazıyor anlamadım gitti :friends: musada söylemişti bunu kontrol edeyim eve gidince ayrıca o temanın orjinal hali :)

@*TOYGAR* eğer öyle bir reg ayarı varsa ve bulduğunda paylaşırsan sevinirim

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...