Jump to content

Rapidshare Yardım


Recommended Posts

Arkadaşlar bilgisayarı açıyorum ve rapidshare den bir dosya indirmek istiyorum. Ama daha ilk seferde 14 dakika bekleyin gibicesinden bişeyler yazıyor. Aynen alttaki gibi.

Currently a lot of users are downloading files. Please try again in 2 minutes or become a Premium member

Please note, the server is not going to check again within the next 2 minutes if downloading is possible again. To provide a fair platform, all user get the same options. Your last attempt was 14 seconds ago.

Create Premium Account

Yardımcı olursanız sevinirim.

Link to comment
Share on other sites

modeme reset at yeterlı arkadasım

Maksat Modeme reset değil dostum. ben daha bilgisayarımı açar açmaz 1 dakika içinde rapidden birşey indirmeye çalışıyorum ama yukarıdaki hatayı veriyor. sanki dosya indirmişim gibi. bu seferde 34 dakika sonra indirin yazıyo. ben hiç bir şey indirmeden nasıl böyle bir şey olur anlamadım.

Link to comment
Share on other sites

arkadaşım sabit ip olabilir yada modemin yeni ip almıyo olabilir pratik ip yada başka bir ip öğrenme sitesinden öğren sonra modemini aç kapa bakalım ip in değişecekmi modemi resetlersen sorun olmaz banada oluyodu ama sonra olmaz oldu en iyisi premium ben kullanıyorum çok memnunum herkese tavsiye ederim.saygılar

Link to comment
Share on other sites

Arkadaşım o mesajda "Şu an indirdiğiniz ülkeye bağlı tüm serverlarımız doludur.Lütfen 2 dakika sonra tekrar deneyiniz." ve "14 saniye önce denediniz.Lütfen 2 dakika sonra tekrar deneyin." diyor yani sen birkaç dakika sonra birdaha denersen düzelmiş olacaktır büyük ihtimalle.Eğer yine olmazsa modeme reset at(statik ip ise ve modem başkasında ise söyle benim internetimde bir sorun var resetlermisiniz diye :D ).Umarım yardımcı olabilmişimdir :D

Link to comment
Share on other sites

aynı modeme bağlı kaç kullanıcı var?limiti modemine bağlı olan biri dolduruyor olmasın :S belki mantıksız ama aklıma gelen bu ;)

Yardımların için teşekkürler dostum. Biri benim internet şifremi bilsede benim modemimden bağlanamaz. bağlanabilmesi için yine benim telefon hattımı kullanması gerekir ki eğer öylşe bir şey olsaydı kotam baya dolardı. En iyisi modeme reset atıp denemek. Teşekkürler.

Link to comment
Share on other sites

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Modeme reset atıp tekrar denicem. Eğer bir sorun olursa yine başınızı ağrıtacam galiba. ;) İnşallah bir problem kalmaz. Tekrar hepinize teşekkürler...

Link to comment
Share on other sites

JDownloader proğramını dene linkleri kopyalıyorsun kendisi otomatik olarak linkleri yakalıyor.kaç tane olursa olsun farketmez.daha sonra dosyaları indirmek istediğin yeri belirliyorsun.kendisi sırayla indiriyor.sen sadece simge durumuna küçült.bekleme süresi falan önemli değil.bilgisayarın açık kalsın yeter, kendisi indiriyor.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...