Jump to content

Bu Pc'de Yok Yok!


candemiruzun

Recommended Posts

16 fan ve su soğutma: Bu PC'de yok yok!

Bu tam teşekküllü özel PC'yi satın alabilmek için bir otomobil parasını gözden çıkarmanız gerekiyor!

Puget Systems tarafından hazırlanan su soğutmalı PC, oldukça üstün donanımlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. 4 adet quad-core Opteron işlemcisi, 32GB hafızası, farklı RAID konfigürasyonlarında 8 adet hard disk, su soğutma sistemi ve 120mm çaplarında olan 9 adet fanıyla ürün, bugünün kasa standartlarını fazlasıyla zorlayan bir ürün.

super-pc-1.jpg

Puget Systems, bu PC'yi bir müşterisi için özel olarak hazırlamış. Müşterinin isteği şu şekilde anlatılıyor: Yüksek performans sunan sessiz bir PC... >Puget Systems de bu ,steği işte bu PC ile cevaplamış.

super-pc-2.jpg

RAID 1'de bulunan iki adet VelociRaptor hard disk ve RAID 5'te bulunan 6 farklı 1TB'lık hard diskiyle de tam bir depolama canavarı olan PC'nin tek negatif yanı ise 16.000 Dolarlık fiyat etiketi.

super-pc-3.jpg

super-pc-4.jpg

_________

veteknoloji

Link to comment
Share on other sites

bide buna 4gb PNY quadro serisi ekran kartından taktıkmı 20000$ dolar düz olur :good: tabi snra supley değişir 1200Watt tan aşağısı kurtarmaz.. ev fiyatına gelir :) arkadaşın bahsettiği gibi su tesisatı çatlarsa deprem gibi olur yaf

Link to comment
Share on other sites

Başlık yanlış olmuş; Bu bilgisayarda estetik yok, görüntü yok ama ses var :good: Harbi ben de gidip bir bilgisayarcıya; "Bana yüksek performanslı, sessiz bir bilgisayar lazım." desem adam bana bunun en fazla 1/100'ünü toplayabilir.Sonrası beni değil onu aşar yani :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...