Jump to content

Msi Ms-7005 Anakart


@DEM

Recommended Posts

Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar.Bende ms-7005 sis bioslu anarkart var. Bunu pc ye monte edecem ama bunun power tuşunun kablosu nereye takılıyo ben bulamadım lütfen bilenleriniz varsa çok makbule gecer .Şu durumda pc yi açamıyom power tuşunun sonu takılı degil aşağıdaki resim le aynıdır resim üzerine çizerek yerini belirtebilirsiniz saygılar..

bapcv3b2if.jpg

Link to comment
Share on other sites

reset tuşunun tam karşısına gelen yere takıcaksın.

kardeş bu pc de reset düğmesi yok ben anakartta şöyle bi yazı buldum "pw sw" buraya takılabilir diye düşünüyorum ama yanında bircok giriş daha var hemde + -'sini nasıl belirlicem inşallah bilen biri cıkar. :D

Link to comment
Share on other sites

benim bir sorum daha olacaktı şimdide pc açılırken mavi ekran hatası verioşöyle diyor:Sistem ciddi bir sorundan kurtuldu hard diskinizin bozuk olup olmadıgını konrol edin gibisinden yazıyordu ,sonra hard diski çıkarıp başka pc ye taktım tıkır tıkır çalıştı acaba sorun ne olabilir yardımlarınızı bekliyorum.

Link to comment
Share on other sites

anakartın üzerinde dikkat ettiyseniz + lar belli zaten.. sitesinden kitapçığını bulursanız anakart hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olursunuz,, msi yi yabana harcamayalım dmi..

Link to comment
Share on other sites

power ve reset tuşlarında + ve - önemli degildir çümki tuşa bastıgınız anda kablo kısa devre gösterir zaten led lerde + ve - önemlidir yanlıs baglantı sonucu bi sorun olmaz sadece kasanın önündeki lambalar yanmaz yani ışık vermez ...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...