Jump to content

sardes

Üye
  • Posts

    238
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sardes

  1. xp de choreme ve mozilla açılmıyor choreme desteği cekdiği için nete giremiyoruz. bunu aşabilenler var mı?
  2. harika çalışma olmuş. sadece 8 numara türkçe diğerleri ise türkçe olmaması kötü ama yapacak bişey yok denemek lazım 8 numarayı . harikasın usta..
  3. Bu Haberi Okumadan Bu sürümü yüklemeyin. durduruldu. http://www.milliyet.com.tr/windows-10-guncellemesinde-tehlike-teknoloji-galeri-haber-2756514/?Page=7
  4. türkçe sürüm varsa neden paylaşılmadı halen acaba ?
  5. xp de choreme desteği kesdiği için bazı siteleri açmak istediğimiz de ssl sertifika hatası verip siteyi açmıyor.
  6. nalet olsun win 10 a. burdan 32 bit olanı indirdim uzun zamandır win 10 için heba etmişim kendimi anladım. tavsiye ederim 8 kurun. burdaki 32 kullanıyorum çok rahatım arkadaşlar. emeğin için teşekkürler
  7. windows 10 u kendime (kafama göre ) modifiye etmek için, gereksiz istemediğim uygulama ve eklentileri kaldırıp sistemi güncelemek için vs herşey için tavsiye ettiğiniz program varmıdır. eskiden nlite vardı ama bu windows 10 için ne önerirsiniz yada nasıl bir yol izlemli ben ve benim gibi kişilere ?
  8. native ile acdım driverları kurup kablosuz dan nete bağlandım ama masa üstündeki choremeyi tıkladığımda acılmadı. sizce neden olabilir. net var ama choremeye acmıyor?
  9. arkadaşlar 512 ram ve nuh dan kalma olan bir pc için sadece internette sayfa acmak için hangi sürümü tavsiye edersiniz?
  10. netive gibi 512 ram li pc de ( nuhtan kalma pc) kurmak istiyorum ama dediğiniz gibi kurulum yokmuş. bu konuda yardıumcı olurmusunuz. benim pc p4 ve 512 ram var. sadece nete gircem kasmasın aynı anda 5-6 sayfa acabileyim. lite sürüm lütfen varmıdır acil yardımcı olacak birileri ?
  11. köylü ustad boş iş yapmaz bilirim. ancak bu paylaşımda neler var neler çıkarılı eklendi anlamadım. ustam bu konuda açıklama yaparsa çok seviniriz. saygılar.
  12. SATILDI. sayın admin bu konuyu silemedğim için düzelttim.. silerseniz sevinirim
  13. hocam k.adı ve şifre sorduğunda yazdım ama kabul etmedi hiçbir şeyi. crack dosyası yada başa bir yol var mı?
  14. defender den nasıl kurtulabiliriz sonsuza tek hemde ???
  15. senin performans win7 yi kullanmışdım en sın. harika iş çıkartan bir hocasın bu konuda. ricam lütfen win10 pro nun 32 bit için ayarlı bir sürüm yapabilirmisin. saygılar efendim..
  16. paylaşım kapatılmıştır diye bir klasör çıkıyor ve içi boş.
  17. hocam bu tür değil. saten bu tür yazılımlar için igo primou tavsiye ediyor herkez. ben google earth deki gibi canlı gösderen programdan bahsetmişdim. abartmanları evleri gösderen. teşekkürler yinede katgınız olduğu için az önce çözdüm olayı artık google earth ü de tablet yada pc nizde net olmadan kullanabilirsiniz. nasıl mı? earth ü acın isdediğiniz yerleri gezin programın önbelleğine kayıt ediyor daha sonra netsiz girdiğinizde earth açıldığında sizin net varken girdiğiniz yerleri gösderiyor. önbellek boutunu 2000 yerine 100000 yaparsanız bölelikle çok yeri kayıt etmiş olursunuz. şimdi birileri ^^ biz saten bunu biliyorduk ^^ diyebilir... sıkıntı değil ben o kadar çok araşdırdım nette kendim çözdüm sonunda. isdiyenler benim dediğim gibi yapıp tabletle yola cıkdıklarında nete gerek kalmadan güncel olan yolları yerleri görürler. saygılar paylaşım ailesi.
  18. tablette örneğin samsung tab4 için google earth programını internetsiz kullanmak mümkün mü?  veya google earth ile aynı olan canlı görünüm haritası var mı. dediğim gibi internet kullanılmadan?
  19. şimdi indircem kurcam bende. ama packard bell i3 işlemci+3gb ram olan laptopa kurcam. burhan arkadaş 8.1 i kurmuş acaba ben pro yumu kursam karar veremedim???   pro yu kurdum herhangi bi sorun cıkmadı. sadece format bittiğinde yenşden başlattıında tekrar formata girdi bende elle bios dan boot olarak hdd yi gösderdim düzeldi ama hdd den açıldığında fazla zaman gecdi. sıkıntı değil ama bilmiyorum ilerki zamanlarda sıkıntı yaratırmı eksik dosyalar felan ..
  20. bi iyilik yapim dedim burnumdan geldi dostum :) linki kopyalamasını bilmeyenler birde işletim sistemlerine soru sorarlar.. şimdi o işletim sistemleri yapanların nelerle karşılaşdıklarını daha iyi anladım.. :rolleyes:
  21. tavsiyem ekran kartını güncelle.
  22. kafa dalgın resimde yazıyormuş yeni farkettim kusura bakmayın sorumu sildim:)))
  23. hocam ben şimdi sizin anlatımlarınızdan yola cıkarak ve forumdaki paylaşılan win7 32-64 bitleri elden gecirerek birşeyler yapmaya çalışcam fakat sorum şu; 1- 32+64 birleşdirdim diyelim ama 32 gb lik flasha yazdırcam geri kalan flashdaki yere driverpack programını atayım diyorum. multibbot oluyor sanırım bu yazdığım. ama multi konusundada konular hep eski konular mevcut forumda. yenisini tavsiye edecek varsa iyi olur 32 lik flasha 32+64+driverpack yüklemek için ?
  24. https://mega.co.nz/#!t1NkCRAR!piVZlqBBWZOKn074DU1X57_xsPjRAaiJUJTv_eiQvI4    şimdi bakdım dediğiniz sorun yok. mdduru doğrusunu yazmış saten ama :)
  25. ST Box Katılımsız Kurulum boş halidir. ben yapmadım. 2 yıldır kullanıyorum isdediğiniz katılımsız prıgramları içine atın yada prog ekle den ekleyin. kullanımı basit ve güzel. kusura bakmayın ama devamlı güncel programlar çıkdığı için arkadaşlarımızın programlarla paylaşdığı paylaşımlar yerine böle birşey kotalı arkadaşlarımız için ideal olacağını düşündüm.   https://mega.co.nz/#!t1NkCRAR!piVZlqBBWZOKn074DU1X57_xsPjRAaiJUJTv_eiQvI4
×
×
  • Create New...