Jump to content

HARBİKIZ

Üye
  • Posts

    1182
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    17

Everything posted by HARBİKIZ

  1. Avast, 100 milyon kullanıcının ticari verileri nedeniyle bir kez daha 14,8 milyon dolar para cezasına çarptırıldı. Avast, Jumpshot aracılığıyla 100 milyon kullanıcının verilerini satarak GDPR'yi ihlal ettiği için 14,8 milyon dolar para cezasına çarptırıldı. Çek bilgi güvenliği şirketi Avast, GDPR düzenlemelerini ihlal ettiği için 14,8 milyon dolar para cezasına çarptırıldı. Ceza , Avast'ın 2019 yılında antivirüs ve tarayıcı uzantılarının kullanıcılarının kişisel verilerini izinsiz olarak işlediğinin tespit edilmesinin ardından Çek Kişisel Verileri Koruma Ofisi (UOOU)tarafından uygulandı. 100 milyondan fazla kullanıcıyı kapsayan bu veriler, çevrimiçi davranış analitiğini üçüncü taraflara satan Jumpshot adlı bir şirkete aktarıldı. UOOU, Avast'ın kullanıcıları, bazılarının kullanıcıları tanımlamak için kullanılabilecek veri anonimleştirme yöntemleri konusunda yanılttığı yönündeki endişelerini dile getirdi. Avast'ın siber güvenlikteki lider statüsü göz önüne alındığında UOOU, şirketin kimlik, ilgi alanları, konum ve mali durum gibi müşterilerin hayatlarına ilişkin özel ayrıntıları açığa çıkarabilecek kişisel verileri paylaşmaması gerektiğini vurguladı. Cezaya yanıt olarak bir Avast temsilcisi, UOOU'nun bulgularına katılmadığını ve daha fazla yasal işlem başlatılabileceğini belirtti. Şirket ayrıca müşteri verilerini koruma ve gizlilik uygulamalarını iyileştirmeye yönelik adımlar atma konusundaki kararlılığını da yineledi. Avast, veri gizliliğini korumaya yönelik uluslararası girişimlere katılmaya devam edecek. Şubat ayında Avast, benzer bir davada ABD Federal Ticaret Komisyonu'nun masraflarını karşılamak için zaten 16.5 milyon dolar ödemişti.. Şirket ayrıca 2020 yılında Jumpshot'ı durdurdu ve tarama verilerini reklam amacıyla satmayacağına söz verdi.
  2. İSO dan kurulum yapıyorum ve kurarken güncellemeleri kontrol edip kuruyor ama yine de hemen güncellemeler geliyor, üstelik defender kullanmama rağmen bu nasıl oluyor peki.
  3. TNCTR li değerli dostlar, Windows işletim sisteminin hangi sürümünü kullanıyorsunuz tercih sebebiniz nedir, avantajları dezavantajları hakkında bilgilendirme yaparsanız seviniriz.
  4. Ara sıra sitesine uğramak gerekiyor ben aylık 50 GB süresiz üyelik hediye kampanyasından yararlanmıştım her ay otomatik olarak kullanım sağlıyor yıllardır ücretsiz kullanıyorum çok ta hızlı.
  5. Windscribe VPN, çevrimiçi gizliliğinizi korumak, web sitelerinin engellemesini kaldırmak ve günlük gezinmelerinizden reklamları ve izleyicileri kaldırmak için birlikte çalışan bir masaüstü uygulaması ve tarayıcı uzantısıdır. Ayrıntılar için aşağıdaki linke tıklayın. https://winningpc.com/windscribe-vpn-voucher-code-for-free-license-key/
  6. Gizlilik Koruması nasıl kullanılır? Adres çubuğunun hemen yanındaki araç çubuğundaki geçiş düğmesini kullanarak açmanız yeterlidir. Gizlilik korumasını kullanmak için bir Vivaldi.net hesabına ihtiyacınız var. Privacy Guard şu anda yalnızca Vivaldi anlık görüntü sürümünde bulunan deneysel bir özelliktir https://downloads.vivaldi.com/snapshot/Vivaldi.6.7.3319.12.x64.exe
  7. Özel ayarlar yaptınız sandım, cevap için teşekkürler.
  8. Ben sizi terslemiyorum yaptığınızın olmadığını amacına uymadığını söylüyorum siz küsüyorsunuz.Açtığınız konuların herhangi birinde ters cevap verdim mi, daha çok teşekkür edip destekledim. Sizler gayet tabi ki bizlerden bilgi olarak çok çok ilerdesiniz siz teknolojinin içine doğdunuz biz ömrümüzün sonunda karşılaştık vakit geçirmek için oyalanıyoruz. He bu arada yaşım 70-3.
  9. Benim var ama, ben bu crome portable konusuyla crome çıktığından beri uğraşıyorum çözüm bulan henüz görmedim. Hayırlı akşamlar.
  10. Sizin bu yaptığınız boşa uğraş, PortableApps.com dan indir cromeyi hiç uğraşmdan istediğin diske kur yeni sürüm çıkınca kendi güncellemesiyle birkaç saniye de güncelle hepsi bu kadar basit.
  11. Daha önceki buluş öldü mü şimdi. Direk kendisi otomatik olarak güncelleme yapacak mı peki? Vivaldi opera firefox portable olanlar yeni sürüm çıktığında kendisi sessizce güncelliyor.
  12. Mümkün olduğunca portable program kullanıyorum bu updater olayı da çok iyi ama keşke her güncelleme geldiğinde çalıştırma zorunluluğu olmasa. Otomatik güncelleme olayını da çözdüyseniz bravo size.
  13. Çok özür dilerim hiç fark etmedim ben bunu, az önce diğer linktekini de indirdim onu kurayım bari.
  14. Benim gece 3 te indirip kurduğum 4.küsür GB tı, şimdi 6.36 GB olmuş herhalde değişiklikler yapılıp yeniden link verildi.
  15. Ben de gelmedi kaldırdım şimdi yeniden kuracam.
  16. Önemli değil böyle de kullanırım, dün 26100.1 RTM kurmuştum bir sürü sorun çıktı, baktım internette herkes sorun yaşamış kaldırdım. Neyse hayırlısı olsun ilginize teşekkürler.
×
×
  • Create New...