Jump to content

hadibeolsun

Üye
  • Posts

    397
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    8

hadibeolsun last won the day on October 29 2019

hadibeolsun had the most liked content!

5 Followers

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

hadibeolsun's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare
  • Very Popular Rare

Recent Badges

326

Reputation

  1. @AdnanGumus Son Windows Güncellemesiyle destek bitti. Program güncellemeleri de belli bir tarihe kadar devam edecektir.
  2. Çok beğendiğimiz İşletim Sistemi 14 Ocak 2020 güncellemesini alarak Desteğini tamamladı. ÖZLEYECEĞİZ SENİ. ELVEDA WİN 7 Hatırda kalması için
  3. Bende bir Microsoft Türkiye çalışanı olarak seni tebrik ve takdir ediyorum.
  4. Tabiki Windows XP SP3 Şaka şaka PC Donanım uygunluğuna bakarak İstediğin İşletim Sistemini tercih edebilirsin.
  5. Özel Mesaj yoluyla bana anydesk veya teamviewer ID pw yollayın göstereyim. Gerçi konu içerisinde durumu belirtmişim (Kurulum Notları) oraya bakarak da yapabilirsin. Standart teması kardeş.
  6. WinReducer yazılımıyla yeni bir sistem yaptığımda bu kısmı otomatik olarak atla dediğim de Sistem Kurulum Hatası alıyordum. Mecburen bu şekilde kullanacaksınız. (WinReducer programını araştırınız) Kurulu Sistem üzerinde Dism yöntemiyle de install.wim/esd kalıbı alıp ISO kalıbındaki dosyayla yer değiştirdiğinizde daha güzel sonuçlar elde edeceksiniz. ( dism++ programını araştırınız )
  7. Kardeşim sistemi test etmeden neden paylaşıyorsun.
  8. MSDN Iso kalıbı üzerinde kendine ait herşeyi yapabilirsin ister görsellik ekle istersen başka birşey ekle çıkar. O yaptığın sistem hatalıda olabilir hatasızda olabilir Ben olumlu olumsuz eleştirimi yaparım. Hatta ilgili çalışmayı da beğenirim. Kendisi ne kadar ifade etsede ben bu son paylaşımında açık beyan anladım ki team os sitesinden olduğunu. Ben buna üzüldüm. Hatta özel mesaj yoluyla da belirttim inşallah bir sorunla karşılaşmazsın oradaki sistemlere güvenmiyorum diyerek. Bunu paylaştığım resimlerden de görmüşsünüzdür. Ben yine diyorum evet bu sitede 3-5 paylaşım ben yaptıysam benim 5 katım kadar da @DJ_Rush yapmıştır. Özgünlüğünü kullanarak yaptığı Sistemlerden dolayı Allah razı olsun derim En azından Millete doğru düzgün sistem sunuyor. Başkaları olsa Virüs entegre eder sunar. Üzüldüğüm tek nokta bu paylaşımının dediğim sitedeki paylaşımlarla benzerlik göstermesi birde kullandığı kelimelerdir. Benzerlik göstermesine sesimi çıkarmadım ama kullandığı kelimeye de sessiz kalmadığımdan dolayı bütün yazışmaları beyan ettim.
  9. Eğer bir konuda ufacık bir yardımı olmuşsa teşekkür ettiğimi hatta paylaştığım sistemde de adını etiketlemişim ve övmüşümdür. Bu açık seçik böyledir. Benim kızdığım nokta özelden bana kullandığı kelimeler. Başka kapıya git demek ne demek ! Altı üstü olumsuz eleştiri bu eleştirimi buradan paylaşmak yerine ona özelden durumu anladım bu paylaşımında böyle yapman doğru değil dedim. İsteyen o siteye girer yapılan windows 10 paylaşımlarını inceler ne demek istediğimi anlar. Bu arada benim yaptığım sistemlerde de olumlu olumsuz eleştirilerini herkes yapabilir.
  10. Önemli olan çok çalışması yapması değil diğerleri gibi olsun diyorum. Neden bu çalışmasında alıntı yaptı hadi yaptın niye bana artistlik kelimeleri kullandı ben ona öyle cümleler kullandım mı? Ben yine diyorum yaptığı çalışmaları beğeniyorum ama bu son çalışmasındaki olumsuz eleştirimi özel mesaj yoluyla ilettiğim halde bana bu şekilde konuştu bende artık son haliyle forumda paylaştım. O bana öyle kelime kullanmasaydı bende burada bu durumu ifşa etmezdim.
  11. Sütun ve Hücre Size değerlerini biraz arttır daha da güzel olsun.
  12. Son kısma da Else kodunu eklede hiçbiri seçilmediği durumunda da Cinsiyet değişkenine Seçilmedi yazsın.
  13. hepsinin bir arada olduğu ( AIO şeklinde ) ISO kalıbı olarak paylaşma imkanınız var mı? Yada ISO kalıplarının bir arada olduğu tek link
  14. İşlemci ile ilgili bir durum söz konusu değil. USB içerisindeki dosyayı okumama sorunu vardı. Sorunun çözüldü. Peki öyle bir makineye neden Win 7 kurdun?
×
×
  • Create New...