Jump to content

biomed12

Üye
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

309 profile views

biomed12's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

4

Reputation

  1. Kurup genel bir gezinti yaptım arkadaşlar isteyen kurmadan önce bakabilir.
  2. En son 1.5 sene önce 200 bilgisayarlı bir internet kafede çalışmıştım. Orda da kendime epey birşey kattım. Hatta oraya da burdan indirdiğim sistemi kurdum(keyleri vardı). Ondan öncede bir internet kafede çalışmıştım tenha bir yerdi. oraya çok teknik servis işi (çoğunlukla format) gelirdi. 5 saat ugraştığımı bilirim bir bilgisayara. Aldığım para ne midir? yanlızca 20 tl. Çalıştığım büyük kafede aldığım para neydi peki? 700 tl. Şimdi elektronik müh. öğrencisiyim. Tabi mühendislik dalıyla uğraşmaya başlayınca ve elit şirketleri çalışma ortamlarını gitgide gördükçe kendi kendime diyorum: ben napmışım :) Şimdi yanından dahi geçmiyorum. rica eden arkadaslarım olursa kurulumlarını yapıyorum sadece Allah rızası için. Tek yaptığım şey derslerime yoğunlaşmak, laf bilmez anlamaz bön bön bakan insanlar.. 20 tl ye sanki seni köle gibi almışcasına sanki bilgisayarını yeniden inşa ettirecek andavanlar.. vs vs.. bilgisayarcıların işi gerçekten zor.. çok alt tabaka insanlarla muhattaplar.. yıpratıcı ve az karlı bir iş.. işiniz düşerse üçün beşin pazarlığını yapmayın derim:)
  3. uygun ama geçen ay indirdiklerim uefi yapmadı. dvd ye çektim isoyu yine de olmadı. ONBUKA 'nın yayınladığı 2 sistem içinde geçerli(benim için yani). bazıları kurabilmis tartısması geçmişti bazıları da benim gibi kuramadı. o yüzden sordum. mecburen update 3 msdn i kurdum onu kullanıyorum şu an. bi sürü güncelleme geldi
  4. güvenmeyecek birşeyimiz yok birader. herkes bu kafada olsa kimse bu windowsun içini kurcalamaz programcılık denen olay gelişmez memlekette. sen işine bak herkes memnun halinden.   
  5. 1- uefi kurulum olmuyor. 2- defender aktifleştiremedim.
  6. bana 100 tl ver ainol crystali veriyim
  7. orta halli standart bir türk ailesiysen fiat linea, hyundai accent yeterlidir ve iyidir. Ama ben bmw 5.20i 2001-2000 model alırdım o para elimde olsa. kişiden kişiye değişir. babamda doblo sever mesela ..
  8. demekki ben geç kaldım farketmedim :whistle: indirip kuralım bakalım hemen :) hocam birde ben eski alıskanlık biostan hep legacy modunda kuruyorum, biosta uefi var o seçenek tam olarak ne fayda sağlar. simdi de 8-10 sn de açılıyor bilgisayar açılışla falan bi alakası varmı? internette bişeyler okudum ama her kafadan bi ses çıkıyor bilen bilmeyen herkes bişeyler demiş
  9. tam indirecektim ki bugün 700 küsür mb olan kb3000850 güncelleştirmesi geldi. Ellerine sağlık hocam artık diğer entegreyi bekleyecez. 
  10. kesinlikle G3! yeni aldım arkadasa cok da memnun, gitti gidiyorda 1000tl de maxi hediyeli. tavsiye ederim ;)
  11. internet kafede çalıştığım günlerimi hatırlattı bi an. güzel makina iyi satışlar
×
×
  • Create New...