Jump to content

eskorhan

Üye
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by eskorhan

  1. Bu programı kullanmaya başladım. Aktivasyon gerekli mi? Nasıl yapılır.
  2. Bir çok siteden işletim sistemi download indirmek istediğimde 1 gb bazen 1.2 gb da kalıyor. Devam etmiyor. Sebebi ne olabilir. Yardım lütfen.
  3. Seahorse ile videodaki uygulamayı yaptım. Gösterdiğiniz ilgiye teşekkürler.
  4. chrome giriş anahtarını nasıl kaldırabilirim?
  5. Usta çok teşekkürler,çook hızlı. Emeğinize ve beyninize sağlık. Teşekkürler.
  6. Uğraşı gerektirmeden hayatta hiç bir şey olmaz. Araştır Ögren Çalış.....
  7. Sayın ustalar, ekran sorunum çözüldü,Şöyleki Başlangıçtan ETD CONTROL CENTER 3 programını devre dışı bıraktım. Bir başka usta bu programın windows tan kaldırlmamasını sadece devre dışı bırakılmasını tavsiye ediyor bilgilerinize.
  8. Servise götüreceğim, teşekkürler herkese.
  9. Saybatlı usta ekran görüntüsü aşağıdadır Şimdiden teşekkürler
  10. Yukarıda modelini belirttiğim tabletin ekranında zaman zaman oluşan küçük daireler şeklinde değişik yerlerde oluşumlar var Bu daireler sanki mouse çift tıklama komutu gibi bulunduğu yerdeki bir işlemi çalıştırıyor. Bazen hiç olmuyor. Tecrübeli ustalarımın önerilerine ihtiyacım var. Not: Yanlış bölümde konuyu açmış isem özür dilerim.Saygılarımla.
  11. 2016 Tnctr ailesine huzur ve mutluluk getirsin

  12. Arapça bilenlerin kullandığı windows 'u kullansa daha iyi olur. bence konuyu açan siteyi oyalıyor, kendisi görünürde yok...
  13. sayın  hocalar  sistemi  çalıştırdım .. laptopta realtek ac97 ses sistemi var hoporlerden tık tık sesinden başka ses duyulmuyor  yardım lütfen
  14. Sayın üstad`lar  win8.1 yükledim, ekrandan kapatılabiliyordu. Çok girildiğinden ve değişik download yapıldığından dolayı deepfreeze uygulaması yaptım.ekrandan kapatamıyorum. yardımcı olursanız sevinirim. Hayırlı ramazanlar..
  15. Arkadaşım, bir akışkanı " + ve - kutuplar " arasından geçirirsen su içindeki kalsiyum karbonatın ve mağnezyum karbonatın toplanma ve yapışma  özelliğini yok eder..Bu şekilde işlenen suyun sertliği yok edilmiş olur ve temiz ise rahatlıkla içilir.   hidrokarbon bileşiklerinde etkisi tartışılabilinir. Benden bu kadar..
  16. Site adminine ve diğer yardımcı sunucu arkadaşlar hepiniz çok iyisiniz.   tnctr den daha faydalı ve yardımcı site görmedim.   hepinize sonsuz teşekkürler.. saygılar..
  17. Sayısalla arası iyi olmayanın özel sektörde yüksek ücretli iş bulması çok zor..... sözel ile devlet kuruluşlarında görev alabilirsin dikkat et yeni kanun çıkacak oradada işler özel sektör gibi zorlaşacak kanaatindeyim. hangisi olursa olsun iyi derecede bir yabancı dil ( konuşma - yazma- tercüme ) 2000 li yıllarda şart. yabancı dili üniversitede eğitim sırasında halledersin, başarılar
  18. sunny axen alma internet program desteği yok. hizmet parayla yapılyor.
  19. çok güzel olmuş eksiklik olarak görülen noktalar uzman arkadaşların ihtiyaçları bence. benim gibi amatörlerin dikkate alacakları noktalar değil bence. uğraşanlara binlerce teşekkür , bayramları kutlu olsun .
  20. Dört bilgisayarım var. eski modelde xp-prof diğerlerinde win7 ultimate türkçe versiyonlar kullanıyorum. Win8 tr denedim ekran kartı driver problemi nedeniyle vazgeçtim.
  21. sayın DJ SMS win7-vista tüm uyumluluk modlarını yönetici olarak uyguladım program win8 için uyumsuz diyor. teşekkürler
×
×
  • Create New...