Jump to content

hikmetim

Üye
  • Posts

    180
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by hikmetim

  1. tamam hallettim tşk. sanalda denedim. yalnız prg. çok güzel kodla falan uğraşmıyorsun. boot.wim dosyalarını ISO\WIN klasörüne attım ana menüde çıktı ve çalıştı çok tşk. boot.wim menüsü win kurulum menüsü
  2. boot.wim, win7/8/10pe.wim dosyalarını usb sürücü kök dizine attıktan sonra e2b ana menüden bu dosyaları nasıl çalıştıracağız? g2fm veya ventoy menüsüne girip oradan mı çalıştıracağız. tşk. boot.wim, win7/8/10pe.wim dosyalarını usb sürücü kök dizine attıktan sonra e2b ana menüden bu dosyaları nasıl çalıştıracağız? g2fm veya ventoy menüsüne girip oradan mı çalıştıracağız. tşk.
  3. benim yıllardır kullandığım easy sysprep bu konuda sorunsuz iş çıkarıyor. hem easy driver paketi eklenebiliyor hem de admin kullanıcıda yapılan bütün yükleme ve ayarlamalar yeni kullanıcıya aktarılıyor. program ingilizce bu arada ama kullanımı basit. https://1drv.ms/u/s!Ah9MoLgT3S6cnGrGINTNJWmtVYlm?e=SeJLZH
  4. iso dosyasını yeniden indirdim sorun çözüldü teşekkürler @forjest
  5. Sanal makinada deniyorum zaten bi sıkıntı olmaz. Büyük bir ihtimal isoyu idm ile indirirken bozuk indirdi.
  6. emeğinize sağlık. bu arada vmware de denedim böyle bir hata veriyor. yıllardır kullanırım vmware yi genelde iso dosyasından yapar. diğer paylaşımlarınızda bir sorun çıkmadı. iso yu tekrar indirip deneyeceğim sonucunu buradan yazarım. kolay gelsin.
  7. Ellerine sağlık süper olmuş. kod yok çok kolay at iso veya vim dosyalarını kullan. Ben iso kullanmıyorum çoğunluk wim dosyaları. Teknik serviste kullandığımız için win10pe.wim, lazesoft,wim, win78664 ve win108664.wim dosyaları yeterli oluyor.
  8. grub2 file manager programıyla mac osx iso dosyaları çalıştırılabiliyormu?
  9. Sanal makinada aynı hatayı vermiyor. Bugün 4 farklı makinada denedim 2-3 yıllık makinalarda aynı hatayı verdi
  10. xorboot mbr den KXPE2 iso dosyasını direk gösterdim çalıştı.
  11. Selamlar. Manuel olarak hem uefi hemde hem de legacy olarak xorboot usb yaptım. Aynı gerçek makinada Uefi kısmında bir sorun yok. Legacy kısmında ise format ekranında bu hatayı veriyor. Ayrıca xorboot legacy kısmına kxpe2 yi nasıl ekliyeceğim, wim mi iso dosyası olarak mı ekleme yapıcam. Wim olarak ekleyince hata veriyor 2.foto. Tşk.
  12. özelleştirdiğim aioboot menüsünde ufak bir problemim var. eklediğim 4 adet wim paketi legacy modda sorunsuz çalışıyor. fakat uefi modda menü geldiği halde tıkladığımda yükleniyor kısmında takılı kalıyor.
  13. Bu sistemde. Mac os x sierra.dmg dosyasını çalıştırabilirmiyiz.
  14. şu anda bir sorun yok sağoasın seni de uğraştırdım.main ve pe.cfg dosyaları bende böyle bi sıkıntı yok tşk.
  15. eyv sagol bi deniyim.tema satirini silince boot etmiyor hata veriyor tema bulunsmadi diye.
  16. mutibootta görsel ekran olmadan legacy-uefi resimde ki gibi boot edebiirmiyim.teknik serviste bazı pc erde görsel ekranda donma yapıyor.görsel ekranı tamamen kaldırıp sade bir şekilde boot etmek istiyorum.şimdiden tşk. crasadure görse temayı nasıl kadırabiiriz.bazı pc lerde görsel ekran donma yapıyor.
  17. ilk açılışta direk siyah ekran gelmesini nasıl ayarlayabiliriz.bazı pc lerde sorun oluyor donma yapıyor.ilk ekranı nasıl kaldırabiliriz.ikinci resimde ki gibi siyah ekranla direk boot yapabilirmiyiz.
  18. multibootlarda temaları nasıl kaldırırız. siyah ekran olarak açılmasını istiyorum.teknik serviste bazı pc lerde sorun çıkartıyor donup kalıyor.
×
×
  • Create New...