Jump to content

Game Booster 3.3.1 Final


Solariz
 Share

Recommended Posts

  • Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 2 hafta sonra ...

Game Booster? 1.20

gb.jpg

Bilgisayarınızda oyun oynarken eğer yavaşlamalar veya donmalar yaşıyorsanız Game Booster ile bu yavaşlamaları veya donmaları azaltabilirsiniz. Tamamen ücretsiz bir yazılım olan Game Booster sayesinde oyun oynamaya karar verdiğiniz zaman "Windows Görev Yöneticisi" bölümünde çalışmakta olan ve siz oyun oynarken arka planda çalışmasına gerek olmayan uygulamaları kapatabilir ve bu sayede oyun oynamanız için gereken belleği arttırabilirsiniz. Arka planda çalışmasına gerek olmayan uygulamaları kapattıktan sonra oyununuzu rahatça oynayabilir ve donma veya yavaşlama gibi sorunları ortadan kaldırabilirsiniz.Sadece oyunlar değil diğer programlar da bu şekilde hızlanacaktır.

Bellek boşaltmak için de kullanabileceğiniz bu uygulama ile bilgisayarınızı rahatlatabilir ve arkaplanda çalışan gereksiz uygulamaları kapatabilirsiniz.

Boyut: 851,93 KB

Desteklenen Sistemler: Windows 2000/2003/XP/Vista/7

DOWNLOAD:

http://www.4shared.com/file/124326989/121fe00c/20181-gbsetup120.html[/CODE]

;)

Edited by ibrahim027
Link to comment
Share on other sites

Game Booster 1.21

gb.jpg

Oyun Güçlendirici olarak bilinir, en son bilgisayar oyunlarını daha düzgün ve daha çabuk yanıt veren oyunlar şeklinde takılmadan oynamak için bir düğmeye dokunmak suretiyle bilgisayarınızı en iyi hale getirmeye yardım edecek şekilde tasarlanmıştır. Arkaplan işlemlerini geçici olarak durdurur, RAM'i temizler ve işlemci performansını artırarak PC'nizi oyun bilgisayarı yapar.

Designed for Windows 7, Vista™, XP(32bit and 64bit), 2000

:blink:

http://rapidshare.com/files/269057925/gamebooster.rar[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Game Booster v1.21 Türkçe Katılımsız

Sizde oyun oynarken yavaşlamalar veya donmalar yaşıyorsanız Game Booster sayesinde bu sıkıntıları en aza indirebilirsiniz. Oyun oynayacağınız zaman Game Booster’ı çalıştırarak, işletim sisteminizin çalışmasına engel olmayacak yani sadece oyun oynamaya gerekli uygulamaların çalışmasını sağlayıp, diğer engel olmayacak gereksiz uygulamaları durdurarak oyunlardan maksimum performans alabilirsiniz. Oyun oynamayı bitirdikten sonra Game Booster’dan tekrar çalışmasını durduğunuz uygulamaları çalıştırmak için tek bir tık yeterlidir.

RAM harcalmalarını en aza indirmek için günlük bilgisayar kullanımlarınızda da Game Booster’ı çalıştırarak bellek harcamalarını en aza indirip, bilgisayarınızdan maksimum performans alabilirsiniz.

Advanced System Care’in üreticisi Iobit’in üretmiş olduğu Game Booster 1,17MB boyutundadır, tüm Windows işletim sistemlerinde çalışıyor, dili Türkçe‘dir ve tamamen ücretsizdir.

:)

http://www.mediafire.com/download.php?gyzmgydzdyn[/CODE]

Edited by graphix
Link to comment
Share on other sites

solarizsenin özel kurulumu açtığım zaman rapid

This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.

This limit is reached.

To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.

şeklinde hata veriyor haberin olsun. Paylaşım için teşekkürler hepiinize

Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...
  • 5 ay sonra...
  • 2 ay sonra...
  • 3 ay sonra...

[center][center][center][img]http://img804.imageshack.us/img804/5315/sshot1s.png[/img][/center][center]
[/center][center][b][size=5]Game Booster Premium 2.0 Final[/size][/b][/center][center]bir düğmeye dokunarak son PC oyunlarında daha yumuşak, daha duyarlı oyun oynamak için bilgisayar optimize etmek için tasarlanmış Game Booster performansını kenarına önceden sadece yüksek teknik meraklıları için kullanılabilir elde etmesine yardımcı olur[/center][center]
[/center][center]Game Booster geçici arkaplan işlemlerini kapatma RAM temizleme ve işlemci performansı yoğunlaştırılması çalışır. İşte size ihtiyacınız zaman için işletim sisteminin tüm özelliklerini hazır tutabilir anlamına gelir ama ne zaman aşağı işi ciddiye almak için hazır - Oyun onları kapatın.[/center][center]Game Booster daha basit en yeni oyunları zevk ve yeni bir düzeye deneyimini sağlar.[/center][center]
[/center][center]
[/center][center][img]http://www.tnctr.com/public/style_emoticons/default/d6zwp.jpg.png[/img][/center][center][quote]http://hotfile.com/dl/82888448/a1fe3b1/G.B.P.2.0_Final.rar.html[/quote][/center][center][quote][color=#FF0000]Boyut: [/color][color=#000000]5,76 MB[/color][/center][center][color=#FF0000]Sıkıştırma: [/color][color=#000000]Rar / Şifresiz[/color][/center][center][color=#FF0000]MD5: [/color][color=#000000]A1A407DC0CD0B9FAFD99C96C022D6BE1[/color][/center][center][color=#FF0000]Tarama: [/color][color=#000000]ESET Nod32 Av. / Durum Temiz[/color][/center][center][color=#FF0000]Platform: [/color]Windows Xp / Vista / 7[/center][center][/quote][/center][center]
[/center][center]
[/center][center][/font][/center][/center][/center]

Link to comment
Share on other sites

[center][b][color=RED][size=3]~` GameBooster Premium 2.0.0 FINAL (Multilanguage) `~[/size][/color][/b]
[size=2][color=royalblue]..OYUN PERFORMANSINIZI ARTIRIN + SORUNSUZ %100 FULL..[/color][/size]

[b][color=#FF0000][size=2]-: 19.11.2010 TARIHINDE :-[/size][/color][/b]
[color=#FF0000][size=2]PREMIUM LISANS VE KURULUM DOSYASIYLA YENILENDI!![/size][/color]

[img]http://i329.photobucket.com/albums/l398/scrscrscr/SGNLIVEPRO/GMBSTER0SGNLIVE.png[/img]

[size=2][u][b]~~ Program Bilgisi ~~[/b][/u]
[i][b]Sürüm: 2.0.0 FINAL
Boyut: 5.97 MB
Dil: (Multilanguage) - Türkçe Dahil Tüm Diller
Sunucu: [color=#800040]Hotfile.com + Fileserve.com[/color]
Durum: [color=red]Yüklendi[/color][/b][/i][/size]

[i][u][size=2][b]Programın Özellikleri;[/b][/size][/u][/i]

Oynadığınız oyunlarda yavaşlamalar canınızı sıktıysa ve sistemim bu kadarına izin veriyor diyorsanız Game Booster ile ezberleri bozun. Kullanıcılar her ne kadar üst seviye bir donanıma sahip olsalar da sürekli gelişen ve yenilenen oyun dünyasından dolayı sistemlerinin tam manasıyla elverişli olmadığı oyunlar mutlaka bulunur.

Bu gibi durumlarda overclock gibi üst düzey kullanıcılara hitap eden teknik işlemleri her oyuncu yapamaz. Bu aşamada devreye giren Game Booster ise sisteminizi rahatlatarak sizlere de oyunlarınızın başında rahat bir nefes aldırıyor. Türkçe dil destekli olarak gelen bu yazılım bir nevi görev yöneticisi olarak görev yapıyor. Program o an açık olarak bulunan ve oyun oynarken herhangi bir işinize yaramayacak olan uygulamaları liste olarak karşınıza çıkartıyor.

[img]http://i329.photobucket.com/albums/l398/scrscrscr/GMBSTRPRE200SGNLIVE.png[/img]

"Oyun Kipine Geç" butonuna bastığınız anda seçili olan uygulamaları kapatarak oyun moduna geçiyorsunuz. Oyundan çıktıktan sonra dilerseniz "Normal Kipe Geri Dön" diyerek hiçbir şey olmamış gibi bilgisayar kullanımınıza devam edebilirsiniz. Programın bir diğer hizmeti ise sisteminizdeki oyunları tarayıp birleştirerek size maksimum performans sağlaması. Çeşitli birleştirme programlarının yaptığı üzere disk birleştirme olarak adlandırılan hizmet Game Booster'da oyun birleştirme olarak karşımıza çıkıyor.

[color=Red][size=2][b][u]GameBooster Premium 2.0.0 FINAL (Multilanguage) (FULL)[/u][/b][/size][/color]

[u][size=2][b]Hotfile.com Linki[/b][/size][/u]

[code]http://hotfile.com/dl/83484752/4ab4b2f/GMBSTR.PRE.2.0.0.FINAL.secret.rar[/code]

[u][size=2][b]Fileserve.com Linki[/b][/size][/u]

[code]http://www.fileserve.com/file/hEjqHTm[/code][/center]

Link to comment
Share on other sites

  • 3 hafta sonra ...

[font="Comic Sans MS"][size="5"][b][center][color="#FF0000"]Iobit Game[/color] [color="#000000"]Booster Premium[/color] 2.1[/center][/b][/size][/font]


[center][img]http://img829.imageshack.us/img829/2070/image2402203.jpg[/img][/center]

[center][b][color=#FF0000]Game Booster, PC oyunlarında daha yumuşak, daha duyarlı oyun oynamak için bilgisayarı optimize etmek için tasarlanmış ir programdır..[/color][/b][/center]

[center][img]http://i55.tinypic.com/2dlkfo5.jpg[/img][/center]

[center][img]http://i53.tinypic.com/30j5k6v.jpg[/img][/center]

[center]Game Booster geçici arkaplan işlemlerini kapatma RAM temizleme ve işlemci performansı yoğunlaştırılması çalışır. Bu ihtiyacınız zaman için işletim sisteminin tüm özelliklerini hazır tutabilir anlamına gelir..[/center]

[center] :download1: [/center]

[quote]http://hotfile.com/dl/88274226/53f336c/Backup.IgBo__.rar.html[/quote]

[quote]http://www.duckload.com/download/1331776/Backup._IgBo_.rar[/quote]

Link to comment
Share on other sites

[center][b][color=RED][size=3]~` GameBooster Premium 2.1.0 FINAL `~[/size][/color][/b]
[size=2][color=royalblue]..OYUN PERFORMANSINI ARTIRIN + SORUNSUZ %100 FULL..[/color][/size]

[img]http://i329.photobucket.com/albums/l398/scrscrscr/SGNLIVEPRO/GMBSTRPRE211SGNLIVE.png[/img]

[size=2][u][b]~~ Program Bilgisi ~~[/b][/u]
[i][b]Sürüm: 2.1.0 FINAL
Boyut: 6.43 MB
Dil: (Multilanguage) - Türkçe Dahil Tüm Diller
Sunucu: [color=#800040]Hotfile.com + Fileserve.com[/color]
Durum: [color=red]Yüklendi[/color][/b][/i][/size]

[i][u][size=2][b]Programın Özellikleri;[/b][/size][/u][/i]

Oynadığınız oyunlarda yavaşlamalar canınızı sıktıysa ve sistemim bu kadarına izin veriyor diyorsanız Game Booster ile ezberleri bozun. Kullanıcılar her ne kadar üst seviye bir donanıma sahip olsalar da sürekli gelişen ve yenilenen oyun dünyasından dolayı sistemlerinin tam manasıyla elverişli olmadığı oyunlar mutlaka bulunur.

Bu gibi durumlarda overclock gibi üst düzey kullanıcılara hitap eden teknik işlemleri her oyuncu yapamaz. Bu aşamada devreye giren Game Booster ise sisteminizi rahatlatarak sizlere de oyunlarınızın başında rahat bir nefes aldırıyor. Türkçe dil destekli olarak gelen bu yazılım bir nevi görev yöneticisi olarak görev yapıyor. Program o an açık olarak bulunan ve oyun oynarken herhangi bir işinize yaramayacak olan uygulamaları liste olarak karşınıza çıkartıyor.

[img]http://i329.photobucket.com/albums/l398/scrscrscr/SGNLIVEPRO/GMBSTRPRE210SGNLIVE.png[/img]

"Oyun Kipine Geç" butonuna bastığınız anda seçili olan uygulamaları kapatarak oyun moduna geçiyorsunuz. Oyundan çıktıktan sonra dilerseniz "Normal Kipe Geri Dön" diyerek hiçbir şey olmamış gibi bilgisayar kullanımınıza devam edebilirsiniz. Programın bir diğer hizmeti ise sisteminizdeki oyunları tarayıp birleştirerek size maksimum performans sağlaması. Çeşitli birleştirme programlarının yaptığı üzere disk birleştirme olarak adlandırılan hizmet Game Booster'da oyun birleştirme olarak karşımıza çıkıyor.

[color=Red][size=2][b][u]GameBooster Premium 2.1.0 FINAL (Multilanguage) (FULL)[/u][/b][/size][/color]

[u][size=2][b]Hotfile.com Linki[/b][/size][/u]

[code]http://hotfile.com/dl/88269043/ea747a3/GMBSTR.PRE.2.1.0.FINAL.secret.rar[/code]

[u][size=2][b]Fileserve.com Linki[/b][/size][/u]

[code]http://www.fileserve.com/file/Y9uSFje[/code][/center]

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

[center][img]http://img26.imageshack.us/img26/3664/cfhj.jpg[/img][/center]

[center][color="#FF0000"][size="4"][b]Iobit Game Booster v2.2 Final Premium | 6.78 Mb
[/b][/size][/color][/center]
[center][b]Game Booster bilgisayarınızın oyun performansını artırmaya yönelik bir yazılımdır. Tek bir tuşla arkaplanda çalışan tüm gereksiz servis ve işlemleri kapatır, bellekleri temizler ve işlemciyi optimize eder. Bu sayede oyunlardaki tepkime süresini düşürüp stabiliteyi artırarak daha iyi bir oyun deneyimi sunar.[/b][/center]
[center][color="#000000"][b]Üretici açıklaması:[/b][/color][/center]
[b][center]Oyun Güçlendirici, en son PC Oyunlarını daha düzgün ve daha çabuk yanıt veren oyunlar şeklinde oynamak için, bir düğmeye dokunmak suretiyle, bilgisayarınızı en iyilemeye yardım edecek şekilde tasarlanmıştır. Arkaplandaki işlemleri ve servisleri geçici olarak durdurur, RAM'ı temizler, ve işlemci başarımını arttırarak PC'nizi Oyun Bilgisayari yapar.[/center][/b]

[center][img]http://img686.imageshack.us/img686/4655/indir1.png[/img][/center]
[center][size="2"][b][quote]http://hotfile.com/dl/96001597/4a604a0/Iobit_Game_Booster_v2.2_Final_Premium.7z.html[/quote][/b][/size][/center]

Edited by belalim77
Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

[left][center][b][color="#FF0000"]GameBooster Premium 2.3.0 FINAL[/color][/b][/center]

[center]~~ Program Bilgisi ~~
Sürüm: 2.3.0 FINAL
Boyut: 7.57 MB
Dil: (Multilanguage) - Türkçe Dahil Tüm Diller
Sunucu: [color="#8B0000"]MediaFire[/color]
Durum: [color="#FF0000"]Yüklendi[/color]

[/center]

[center][img]http://i329.photobucket.com/albums/l398/scrscrscr/SGNLIVEPRO/GMBSTRPRE210SGNLIVE.png[/img][/center]

[b][center][color="#FF0000"]Kurulum Notu :[/color][/center]
[color="#FF0000"][center]
1.eski sürümü kaldırın.

2.programı kurun fakat kurulum sununda programı çalıştırmayın

3.Patch ve madExcept_.bpl dosyalarını program dizinine atıp dosya değişikliğini onaylayın.

4.patch i çalıştırıp patch yapın

5.programı çalıştırıp keygen ile seriali girin

6.sunucuya bağlanamadı gibi bir hata verecek tamam diyip programı kapatın ve tekrar açın.sonra full oluyor[/center][/color][/b]

[center][code]http://www.mediafire.com/?hzjk65m6hw86e13[/code][/center][/left]

Edited by talham444
Link to comment
Share on other sites

  • 3 ay sonra...
  • Moderator

[center] [spoiler][img]http://i.imgur.com/xmT8l.png[/img][/spoiler]

[font="Franklin Gothic Medium"][size="4"][color="#0000FF"]IObit Game Booster 2.4.1 | 4.53 MB[/color][/size][/font]
[color="#4169E1"]Windows 2000 / XP / Vista / Windows 7 (32-bit-64-bit)[/color]

[color="#8B0000"][b]Seriali girmeniz yeterlidir...[/b][/color]

[img]http://i.imgur.com/wH8ne.png[/img]

[code]http://download.iobit.com/gamebooster.exe[/code]

[code]Game Booster Premium Serial: 6A6F1-28485-A8F22-A13B9[/code]
[/center]

Edited by TornadoEffect
Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...
  • Moderator

[center] [b][font="Book Antiqua"][size="4"][color="#000080"]IObit Game Booster 3 Beta 3.0[/color][/size][/font][/b]

[color="#FF0000"]Serial istemez.Freeware sürümdür.[/color]

[img]http://i.imgur.com/wH8ne.png[/img]

[code]http://download.iobit.com/gb3-setup-beta.exe[/code]
[/center]

Link to comment
Share on other sites

  • 6 ay sonra...

[center]

[img]http://i329.photobucket.com/albums/l398/scrscrscr/SGNLIVEPRO2/GMBS322SGNLIVE.png[/img]

[b][u]Game Booster 3.3.1 FINAL
..OYUN HIZLANDIRMA PROGRAMI + EN SON VERSIYON..[/u][/b]

[b]Programin Özellikleri;[/b]

Oyun performansınızı arttırmak için kullanabileceğiniz Game Booster, ihtiyacınız olmayan uygulamaları kapatarak
bellek miktarını yükseltir.

Bilgisayarınızda oyun oynarken eğer yavaşlamalar veya donmalar yaşıyorsanız Game Booster ile bu yavaşlamaları veya

donmaları azaltabilirsiniz. Tamamen "ücretsiz" bir yazılım olan Game Booster sayesinde oyun oynamaya karar verdiğiniz

zaman "Windows Görev Yöneticisi" bölümünde çalışmakta olan ve siz oyun oynarken arka planda çalışmasına gerek olmayan

uygulamaları kapatabilir ve bu sayede oyun oynamanız için gereken belleği arttırabilirsiniz.


[img]http://i329.photobucket.com/albums/l398/scrscrscr/SGNLIVEPRO2/GMBS321SGNLIVE.png[/img]

Arka planda çalışmasına gerek olmayan uygulamaları kapattıktan sonra oyununuzu rahatça oynayabilir ve donma veya

yavaşlama gibi sorunları ortadan kaldırabilirsiniz. Bellek boşaltmak için de kullanabileceğiniz bu uygulama ile

bilgisayarınızı rahatlatabilir ve arkaplanda çalışan gereksiz uygulamaları kapatabilirsiniz.


[b]Game Booster 3.3.1 FINAL (Multilanguage) (FULL)[/b]
[code]
http://letitbit.net/download/16118.11364f6dc07838f4492415ef341b/GMBS.3.3.1.FNL.rar.html[/code]

ALTERNATİF
[code]
http://turbobit.net/ve17da05l8l4/GMBS.3.3.1.FNL.rar.html[/code]


[/center]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...