Popular Post va7eyla Posted January 7 Popular Post Share Posted January 7 (edited) ***Ekran görüntüleri*** Not = Buraya atılan görseller, upload edilen siteler nedeniyle, tam istediğimiz gibi olmuyor. **Bu nedenle, sistemin ekran görüntülerini, upload sitesine .zip olarak upload ettim.** Not 2 = Sistemleri ve bundan sonra upload ettiğim her şeyi, kayıtlı kullanıcı olarak değilde, kayıtsız olarak upload ediyorum. // Silme olanağım olmayacak... Link = Ekran Görüntüleri... // --- İndirdikten sonra PC üzerinden daha net ve detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz... Not 3 = Görselleri gördükten sonra indirmek daha mantıklı diyenler varsa aranızda, 21 Mb'lık dosya, indirin görün ondan sonra karar verin, ISO dosyasını indirmeye. Sistem Linki = ButterflyOS Pro (v22H2 -x64) Not 3 = Sistemle ilgili olarak, fotoğraflarda görülmeyen kısım; Defender'siz olduğudur. Hiçbir Program ya da Sağ-Tık menüsü içermez... Masaüstünde 5 adet klasör vardır, 5 klasörün toplam boyutu 76.2 MB'tır Gerekli gördüğüm ve sistemde sonradan değiştirilmesi gereken bazı şeyler için, araçlar mevcuttur. Not 4 = Sistem şuana kadar yapmış olduğum en iyi sistemdir. Saygılarımla... Edited January 23 by va7eyla 24 13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomyblack Posted January 7 Share Posted January 7 Hadi bakalım kolay gelsin, acele etme gec olsun sağlıklı olsun, ahali beklemek durumunda. Sabir🤣 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shahruh Posted January 7 Share Posted January 7 Görsellerden güzel çalışmaya benziyor. Emeğine sağlık. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
va7eyla Posted January 7 Author Share Posted January 7 shahruh, Bir saat önce yazdı: Görsellerden güzel çalışmaya benziyor. Emeğine sağlık. Sistemi indirip, yüklerseniz. Görselliği dışında yorumlarınızı bekliyor olacağım. Hız, stabilite, hata, hatasızlık ve genel ilerleyiş hk. Saygılarımla... 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post va7eyla Posted January 7 Author Popular Post Share Posted January 7 (edited) <== İndirenlere ve forumdaki herkese Dip Not ==> Renklere ve de kelebeklere aşığım... Tırtıl misali; ya sonra 🦋, ya hiç 🐛. Edited January 7 by va7eyla 7 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tapfer Posted January 7 Share Posted January 7 (edited) hadi hayırlısı. en sonunda programsız ve sağ menü içeriksiz bir paylaşım yaptınız. hemen indiriyorum. Edited January 7 by tapfer 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
va7eyla Posted January 7 Author Share Posted January 7 tapfer, Şimdi yazdı: hadi hayırlısı. en sonunda programsız ve sağ menü içeriksiz bir paylaşım yapacaksınız. nasip olursa ilk ben indiricem. Link hazır zaten, konu içerisine eklendi... 22 kişi indirdi bile... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tapfer Posted January 7 Share Posted January 7 va7eyla, Şimdi yazdı: Link hazır zaten, konu içerisine eklendi... 22 kişi indirdi bile... evet link eklemişsiniz. görmemiştim. mesajı düzelttim. şimdi indiriyorum. saygılar. sunucu şu anda aşırı yüklü uyarısı veriyor. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
va7eyla Posted January 8 Author Share Posted January 8 kilicmuhsin, 13 saat önce yazdı: Teşekkürler üstadım **Küçük bir detay*** Sisteme olan yoğun ilgiden ötürü, herkese sevgi ve de saygılarımı sunuyorum. Daha dün upload ettim. Ekran görüntülerini indiren kişilerin, neredeyse yarısı sistemi indirdi, belki de kullanıyor. Fakat önceden söylediğim gibi, sistemin hızı ve ilerleyişi hakkında yorumlar eksik kaldı yine. Yine de bu kadar çok talep görmesi beni mutlu etti. Hepinize sevgi ve de saygılarımla... 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdnanGumus Posted January 8 Share Posted January 8 va7eyla, 3 dakika önce yazdı: **Küçük bir detay*** Sisteme olan yoğun ilgiden ötürü, herkese sevgi ve de saygılarımı sunuyorum. Daha dün upload ettim. Ekran görüntülerini indiren kişilerin, neredeyse yarısı sistemi indirdi, belki de kullanıyor. Fakat önceden söylediğim gibi, sistemin hızı ve ilerleyişi hakkında yorumlar eksik kaldı yine. Yine de bu kadar çok talep görmesi beni mutlu etti. Hepinize sevgi ve de saygılarımla... bu dediğin genel sorun indir kullan yorum yapma alış bunlara sorun varsa yazalım fazla sayfa kalabalık olmaz kullanıp memnun kalanlar beğen tuşuna bassa yeter. bu çalışma güzel gibi indirdim hafta sonu anca kurarım sadece içindeki temaları fazla yine kendine özel yapmışsın temalardan vaz geçememişsin keşke başlık da güzel olsaydı iyi forumlar. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
va7eyla Posted January 8 Author Share Posted January 8 AdnanGumus, 12 dakika önce yazdı: bu dediğin genel sorun indir kullan yorum yapma alış bunlara sorun varsa yazalım fazla sayfa kalabalık olmaz kullanıp memnun kalanlar beğen tuşuna bassa yeter. bu çalışma güzel gibi indirdim hafta sonu anca kurarım sadece içindeki temaları fazla yine kendine özel yapmışsın temalardan vaz geçememişsin keşke başlık da güzel olsaydı iyi forumlar. Siz bu zamana kadar benimle savaş halinde ve dalga geçer gibi yorumlar yazdınız. Sistemi indirip kursanız ve güzel olsa bile güzel yazmazsınız. Temalara gelince, görsel bir sistemde, görsel olma gereği bir kaç tema eklenir ve bunu sistem editleyenler bilir. Başlık konusuna takılan ve başlığın sorun olduğunu düşünen nadir insanlardansınız. // Kafalarınız başka şeylere çalışıyor sanırım... Windows 10 konu içerisinde, Başlık Win10 ve de Defender'siz. Bunun başka bir açıklaması veya başka bir anlatımı olamazdı. Ve farklı bir Win10 deneyimine hazır olun derken, sistemin daha önceden kullandıkları hiçbir sisteme benzemediğini belirttim. Bunu, linki silmediğim için, zamanla anlayacaklar. Şuan ki indirme sayısı bile, beni onure etti. Ben yine de Sayılarımla deyip, yorumu bitiriyorum. Saygılarımla... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
va7eyla Posted January 8 Author Share Posted January 8 **Küçük bir detay*** Sistem hakkında, başka sistemlerde göremediğimiz, küçük bir detay... Dikkatlice izleyin... // Bu detayı vermek kolay değildir. // Sisteme E-Posta giriliyor fakat, kurulum aşamasında ve ayarlar kısmında şart koşulan e-posta olayı devre dışıdır. Kurulumda es geçer, ayarlarda Hadi Başlayalım! deseniz de, E-Posta girmenizi dayatmaz... Yine de girmek isterseniz hesaplar kısmından girebilirsiniz. Bu olay sistemin küçük bir detayı gibi görülse de, oldukça güzel bir detaydır. Bana göre tabi... 2 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ekvatorx33 Posted January 8 Share Posted January 8 oyun için performans ayarları mevcutmu hocam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
va7eyla Posted January 8 Author Share Posted January 8 ekvatorx33, 2 dakika önce yazdı: oyun için performans ayarları mevcutmu hocam Evet ama isterseniz elinizde varsa ekstra reg kayıtları girebilirsiniz. Ayrıca söylemem gereken şey, Xbox ile ilgili hizmetlerin bir kaçı devre dışı. Hizmetlerden açmak isterseniz açarsınız. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ekvatorx33 Posted January 8 Share Posted January 8 va7eyla, 4 dakika önce yazdı: Evet ama isterseniz elinizde varsa ekstra reg kayıtları girebilirsiniz. Ayrıca söylemem gereken şey, Xbox ile ilgili hizmetlerin bir kaçı devre dışı. Hizmetlerden açmak isterseniz açarsınız. sistemin sadeligi beni mest etti görsellerden bakınca test edeceğim 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
va7eyla Posted January 8 Author Share Posted January 8 ekvatorx33, 2 dakika önce yazdı: sistemin sadeligi beni mest etti görsellerden bakınca test edeceğim Bu zamana kadar yanlış kulvarlarda kulaç atıyormuşum. Yüzmek için denize, deniz için devinime ihtiyacım varmış. Sistemin beğeni oranı giderek artıyor... Sistemi tam silemeyeceğim şekilde upload etmişken. Nokta niteliğinde, son noktayı koydum kendimce. Sistemin ilerleyişi hakkında genel geçer yorumlar, zamanla yazılır. Sistem de bir yere kaçmayacak, konu da, ben de... Saygılarımla... 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eca2424 Posted January 8 Share Posted January 8 Emeğine sağlık. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akillialtay1995 Posted January 8 Share Posted January 8 Ben senin sistemini ben kendi PCme kurdum. Sistemin görselliği baya hoşuma gitti. Eline ve emeğine sağlık. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ekvatorx33 Posted January 8 Share Posted January 8 (edited) ellerinize saglık hocam bir isteğim olsa sizden bir sonraki os yi home single language üzerine yapabilirmisiniz edgesiz storesiz defendersiz gereksiz hersey silinmiş olan sadece tweaks ve regedit ayarlı Edited January 8 by ekvatorx33 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdnanGumus Posted January 8 Share Posted January 8 detayları sen verirsen biz nereyi inceliyecegiz sorunları ve hata vs sen yazacaksan bizim indirip kurmamıza gerek kalmaz bize birakacagın bişi kalsın. sen beni anlayamazsın oturup karşılıklı konuşmadıkça zaman iyidir ilerde anlarsın bazen çok iyi bildigini unutup ben bunu nasıl atladım diyecegin günler olucak temaya gelince bir kaç resimli tema yeter bende 5000 den fazla resim var herkez aynı seyi sevmez 7 yıl boyunca resim seçerek guzel resimler buldum göze hitap edeni severim sendekilerin hiç biri gerçek söylüyorum göze hitap etmiyor bir de bakmadım ama başlat çubuğu türk bayrağı olsa tam olurdu bence varsa iyi yoksada hosuma giderse sistem kullanırım masa üstünde bir de ben kendim için konuşacam programlı veya masa üstüne koyulan tarayıcı program kesinlikle iso içinde sevmem her kes farklı kullanir önemli olan stabil çalışması 5 sene sonra aynı çalışmayı kullanabilmek saygılar benden Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
va7eyla Posted January 8 Author Share Posted January 8 (edited) AdnanGumus, 2 saat önce yazdı: detayları sen verirsen biz nereyi inceliyecegiz sorunları ve hata vs sen yazacaksan bizim indirip kurmamıza gerek kalmaz bize birakacagın bişi kalsın. sen beni anlayamazsın oturup karşılıklı konuşmadıkça zaman iyidir ilerde anlarsın bazen çok iyi bildigini unutup ben bunu nasıl atladım diyecegin günler olucak temaya gelince bir kaç resimli tema yeter bende 5000 den fazla resim var herkez aynı seyi sevmez 7 yıl boyunca resim seçerek guzel resimler buldum göze hitap edeni severim sendekilerin hiç biri gerçek söylüyorum göze hitap etmiyor bir de bakmadım ama başlat çubuğu türk bayrağı olsa tam olurdu bence varsa iyi yoksada hosuma giderse sistem kullanırım masa üstünde bir de ben kendim için konuşacam programlı veya masa üstüne koyulan tarayıcı program kesinlikle iso içinde sevmem her kes farklı kullanir önemli olan stabil çalışması 5 sene sonra aynı çalışmayı kullanabilmek saygılar benden C:\Users\KullanıcıAdınız:\AppData\Local\Microsoft\Windows\Themes === bu yolu izleyerek tüm temalardan kurtulabilirler 1 Toplasan 5 adet ekstra tema var, her birinde 12 ve sadece birinde 15 resim var... Masasütündeki tüm klasörleri silebilirler 2 Onun dışında Windows / Web klasöründe toplasan 11 adet resim var. Siz sistemi indirmeden, karalamak için, işkembeden sallıyorsunuz belli oldu. Edit = 5000 resim yok yani, boşuna karalamaya çalışmayın.... Edited January 8 by va7eyla 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
va7eyla Posted January 8 Author Share Posted January 8 ekvatorx33, 30 dakika önce yazdı: ellerinize saglık hocam bir isteğim olsa sizden bir sonraki os yi home single language üzerine yapabilirmisiniz edgesiz storesiz defendersiz gereksiz hersey silinmiş olan sadece tweaks ve regedit ayarlı Size özelden buraya yorum olarak yazın dedim, özelden yazdığınız güzel şeyleri yazmadınız, sadece istekde bulundunuz. Bu gibi davranışlar sistemden soğutuyor beni. üstüne üstelik Adnan gümüş gibi bir yada birileri varken... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ekvatorx33 Posted January 8 Share Posted January 8 ekvatorx33, 1 saat önce yazdı: sistemin sadeligi beni mest etti görsellerden bakınca test edeceğim @va7eyla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
va7eyla Posted January 8 Author Share Posted January 8 ekvatorx33, Şimdi yazdı: @va7eyla Bundan bahsetmiyorum. Sizin beğendiğiniz ve müthiş dediğiniz bir olay vardı. Edge ile ilgili olan hani 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ekvatorx33 Posted January 8 Share Posted January 8 va7eyla, 46 dakika önce yazdı: Bundan bahsetmiyorum. Sizin beğendiğiniz ve müthiş dediğiniz bir olay vardı. Edge ile ilgili olan hani evet o edge olayını bayağı sevdim sistemden tamamen silinmesine yalan söyliyemem burdaki coğu sistemden silinmiyor 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts