SON_VATAN Posted January 27 Share Posted January 27 (edited) Windows11Pro 23H2 22631 -3085 sürüm üzerinden derleme yeniden düzenlenmiş başlıca olarak defender,one drive,cortana ,edge kaldırılmış,sistem üzerinde stabiliteye yönelik ayarlar yapılmış bazıları devre dışı veya etkin bırakılmıştır.Sistem çalışması sanal makina üzerinde denenmiş herhangi bir soruna rastlanılmamıştır. not: software klasörüne dilediğiniz katılımsız programları ekleme yaparak kurulum sonrası kurulumunu sağlayabilirsiniz. Masaüstüne gelecek olan araçlar klasöründen dilediğiniz browseri kurabilirsiniz MD5-E:\Windows 11 Pro 23H2-22631-3085.iso 21113633ca9e106ba2217818085ccc0b DOWNLOAD LİNK: https://drive.google.com/file/d/1Ic3XxhkfLq4EW_7iKSW6QKOwY2HmbG57/view?usp=drive_li Edited January 30 by SON_VATAN 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomyblack Posted January 28 Share Posted January 28 Emeginize saglik, nacizane ogrenmek istedigim bir durum var. Türkçe harici diğer klavyeler silinmiş seklinde belirtmişsiniz. Klavyeler sistemlerde ne gibi sorun olusturuyor? Tesekkurler. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SON_VATAN Posted January 28 Author Share Posted January 28 (edited) tomyblack, 9 saat önce yazdı: Emeginize saglik, nacizane ogrenmek istedigim bir durum var. Türkçe harici diğer klavyeler silinmiş seklinde belirtmişsiniz. Klavyeler sistemlerde ne gibi sorun olusturuyor? Tesekkurler. Herhangi bir sorun oluşturmaz sadece genelmiz kullanmadığı için silinmiştir. Edited January 28 by SON_VATAN 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HARBİKIZ Posted January 28 Share Posted January 28 (edited) Güncelleme yapabilecek mi? İndirdim kurulum yaparken 8. dakikada eksik dosyalar olduğunu belirtip sonlandı. Edited January 28 by HARBİKIZ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SON_VATAN Posted January 28 Author Share Posted January 28 HARBİKIZ, 3 saat önce yazdı: Güncelleme yapabilecek mi? İndirdim kurulum yaparken 8. dakikada eksik dosyalar olduğunu belirtip sonlandı. Bende sorun olmamıştı eğerki diğer kuracak arkadaşlarda bu durum olursa yöneticiler paylaşımdan kaldırsınlar. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiniori Posted January 29 Share Posted January 29 Son vatan kendi bilgisayarinda neden denemiyorsun neden kurulum yapmiyorsun ? Sanal.makinada hu testleri.yapmayin lutfen.once bir kendi bilgisayarinizda denemenizi oneririm eğer hata cikmiyorsa paylasin. Harbikiz olmasa suan indirip kurmayi denicektim ama.senin.yazdigin mesaji gorunce sogudum resmen indirmekten ''Bende sorun olmamıştı eğerki diğer kuracak arkadaşlarda bu durum olursa yöneticiler paylaşımdan kaldırsınlar.'' boyle birsey mesaj olmaz. lutfen rica ediyorum sizden paylasim yaparken once kendini Deneyiniz sonra paylasinki.bizde indirip kuralim sikintisiz umarim yanlis anlamazsin beni iyi forumlar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SON_VATAN Posted January 29 Author Share Posted January 29 Shiniori, 2 saat önce yazdı: Son vatan kendi bilgisayarinda neden denemiyorsun neden kurulum yapmiyorsun ? Sanal.makinada hu testleri.yapmayin lutfen.once bir kendi bilgisayarinizda denemenizi oneririm eğer hata cikmiyorsa paylasin. Harbikiz olmasa suan indirip kurmayi denicektim ama.senin.yazdigin mesaji gorunce sogudum resmen indirmekten ''Bende sorun olmamıştı eğerki diğer kuracak arkadaşlarda bu durum olursa yöneticiler paylaşımdan kaldırsınlar.'' boyle birsey mesaj olmaz. lutfen rica ediyorum sizden paylasim yaparken once kendini Deneyiniz sonra paylasinki.bizde indirip kuralim sikintisiz umarim yanlis anlamazsin beni iyi forumlar Zira Kullandığım bir sistemim var ve başka pc de deneme imkanım yok ayrıca yeniden sanal makinada kurdum ve hiçbir sıkıntı olmadan kuruldu onun belki indirdiği iso da eksiklik veya kullandığı iso yazdırma programında yazdırırken bir sorun oluşmuş olabilir zira ben şimdiye değin sanalda deneyipte gerçek pc de çalışmayan bir iso düzenlediğim olmamıştı lütfen bir deneyin eğer sizdede sorun oluşursa gerçek kullanıcı olarak o zaman bu konuyu kaldıralım bunu denemek o kadar zor olmasa gerek 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
datron24 Posted January 29 Share Posted January 29 formattan sonra kullanıcı adı nurettinbey mi olacak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amd_turkey Posted January 29 Share Posted January 29 Yüklerken de sorun olmuş olabilir. Md5 değerlerini verirseniz kullanıcılar eksik inip inmediğini daha net anlayabilirler. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdnanGumus Posted January 29 Share Posted January 29 ben şimdi indiriyorum 5.404 gb yazıyor 25 dakika sonra yedek ssd de masa üstünde dener dönüş yaparım eksik inebilir eksik upload olmuştur amd_turkey ustamın dediği gibi Md5 değerlerini paylaşırsan güzel olur. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SON_VATAN Posted January 29 Author Share Posted January 29 datron24, 2 saat önce yazdı: formattan sonra kullanıcı adı nurettinbey mi olacak Hayır kendiniz oluşturuyorsunuz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdnanGumus Posted January 29 Share Posted January 29 (edited) bu durum böyle ağalar Edited January 29 by AdnanGumus 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts