ByChilavert Posted March 9 Share Posted March 9 Merhaba Windows PowerShell'i Yönetici olarak çalıştırıp winget yazdığım zaman ekteki hatayı vermektedir. İnternette bir çok yöntemi denedim ama çözüme ulaşamadım. Nasıl bir yol izlemem lazım yardımcı olabilirmisiniz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
awengers44 Posted March 9 Share Posted March 9 Şayet vereceğiniz komut windows güncelleme ve servislerini ilgilendiren bir işlem içeriyorsa önce onları kontrol edin. Birde geçen gün komut işlemi yapmak istediğimde PowerShell (x86) ile çalıştırabildim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmlacla Posted March 9 Share Posted March 9 (edited) Sizdeki hata, sanırım ps1 scriptleri engellenmiş sisteminizde, engeli kaldırın. Edited March 9 by cmlacla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ByChilavert Posted March 9 Author Share Posted March 9 awengers44, 3 saat önce yazdı: Şayet vereceğiniz komut windows güncelleme ve servislerini ilgilendiren bir işlem içeriyorsa önce onları kontrol edin. Birde geçen gün komut işlemi yapmak istediğimde PowerShell (x86) ile çalıştırabildim. Herhangi bir işlem yapmıyorum sadece winget yazıp enter diyorum. Çalışıp çalışmadığını anlamak için cmlacla, 36 dakika önce yazdı: Sizdeki hata, sanırım ps1 scriptleri engellenmiş sisteminizde, engeli kaldırın. Belirttiğiniz işlemi Windows 10 için yaptım ama sonuç aynı sorunun neden olduğu hakkında bir çözüm bulamadım. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akillialtay1995 Posted March 9 Share Posted March 9 Microsoft Storedan Uygulama Yükleyiciyi güncelle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ByChilavert Posted March 9 Author Share Posted March 9 akillialtay1995, 8 dakika önce yazdı: Microsoft Storedan Uygulama Yükleyiciyi güncelle. Sıkıntı orda aradığım zaman çıkmıyor. Yeniden kurmak istiyorum. Ama Uygulama Yükleyiciyi bulamadığım için kuramıyorum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akillialtay1995 Posted March 9 Share Posted March 9 Microsoft Store aç. Orada kitaplığım var. Orada uygulama yükleyici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ByChilavert Posted March 9 Author Share Posted March 9 (edited) akillialtay1995, 6 dakika önce yazdı: Microsoft Store aç. Orada kitaplığım var. Orada uygulama yükleyici Hocam (Uygulama Yöneticisi yada Winget) yazıyorum ama çıkmıyor. github sitesinde kurulum var onu yapıyorum olmuyor. Hata dosyası : Please register to see this content. Edited March 9 by ByChilavert . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akillialtay1995 Posted March 9 Share Posted March 9 Bak burada yardımın üstünde kitaplık var. Ona tıkla. Uygulama yükleyici çıkacak. Please register to see this content. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ByChilavert Posted March 9 Author Share Posted March 9 Ne aramada nede kitaplık sekmesinde böyle bir uygulama yok Please register to see this content. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akillialtay1995 Posted March 9 Share Posted March 9 Bak en üstte. Güncelleştirmeleri Al'a tıkla. Sonra en üsttekini güncelleştir. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ByChilavert Posted March 9 Author Share Posted March 9 Onu yapıncada çıkmıyor. Bir çok işlemi denedim internette yeniden kurma restore etme gibi bir çok işlemi yaptım ama olmadı. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmlacla Posted March 9 Share Posted March 9 (edited) Uygulama Yükleyicisinin mağazadaki adresi : Ayrıca kırmızı kodu resimdeki gibi yapıp. Mağaza gerekmeden ; Please register to see this content. Edited March 9 by cmlacla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ByChilavert Posted March 9 Author Share Posted March 9 cmlacla, 2 saat önce yazdı: Uygulama Yükleyicisinin mağazadaki adresi : Ayrıca kırmızı kodu resimdeki gibi yapıp. Mağaza gerekmeden ; Uygulamadan ziyade engelle var gibi gözüküyor. Siz daha iyi bilirsiniz hocam Hata dosyası : Please register to see this content. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmlacla Posted March 9 Share Posted March 9 Evet yazmıştım size. Yeni bir misafir kullanıcı oluşturup orda winget çalıştırmayı deneyin. Host dosyanızla yada 3. parti yazılımlarla engelleme yaptıysanız, onları geri alın. Kapatılan servisleri kontrol edin(tercihim servisleri "devre dışı bırak" değil, "elle" seçeneği her zaman). Sistemi geri yüklemeyi deneyin. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ByChilavert Posted March 10 Author Share Posted March 10 Merhaba Sorunun çözüm videosu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts