Jump to content

Paramı?aşkmı?


veysel_gs

Para-Aşk  

25 members have voted

  1. 1. Hangisi?

    • Hayatımın Aşkını
      6
    • Sülalemin Taşkını(1.000.000.000.000.000 $)
      13
    • Ne para nede aşk,Tek tabanca yola devam arkadaş!
      6


Recommended Posts

Sizin için hangisi?

A)Hayatımın Aşkını

B)Sülalemin Taşkını

C)Ne para ne de aşk,tek tabanca yola devam arkadaş!(BENİM SEÇENEĞİM)

Bakalım www.TnCTr.com halkı en çok hangisini istiyormuş :D

Link to comment
Share on other sites

Param vardı aşkım yok tu aşkım oldu param yok ikisini birlikte bulan o kadar nadirdir ki 7 yıldır param yok ama çok mutluyum aşkımın üstüne 2 aşkım daha oldu mutluluğum katlandı ne diyeyim akşamı iple çekiyorum dünyanın en zengin adamı benim herhalde :wub:

Link to comment
Share on other sites

Bir de birşey söyleyeyim arkadaşlar;

Buraya Para ve Aşk seçeneğini eklersek çok saçma olacak.

(Farsça Kelimeler Nedeniyle Özür Diliyorum)

Çünkü tek seçenek seçeceğiz.Ve bu seçenekte gönlümüzün yolu olacak.

Ama diyelim ki,Para ve Aşk seçeneğini ekledik.Bunu seçmeyen olurmu?

Bu şıkkın gerçekte olma olsaılığı bile az gibi. :S

Neyse Akşam-ü Şerifleriniz hayırlı olsun.

Link to comment
Share on other sites

aşk yalan dolan.paran varsa sana herkes aşık.yoksa sen bir hiçsin.aslında anlamıyorum insanları saçma sapan bir kağıt parçası üstüne kurulu dünya..

malesef para

Link to comment
Share on other sites

Yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum. Aşk'ı seçtim çünkü uzun zamandır maddi sıkıntı çekiyorum, sebebi sabit bir işim yok. Ama hayatımın aşkı var. Akşam eve geldiğimde sevgiyle dolu bir ''hoş geldin.'' tüm stresimi ve yorgunluğumu alıyor ve birinin beni ben olduğum için sevdiğini bilmek güzel. Hayatının aşkını bulduysan para da gelir elbet, bugün olmazsa da yarın... yok yoookkkk huzurluysan paraya ne hacet (!) Yaşa işte koskoca fani dünya.

Olaya sadece dünyalık bakmamalı bence. Hayatımın aşkı sadece dünyada değil Cennette de benimle olsun isterim. Dünyalık değil daha geniş bir bakış açısı lazım bence.

Link to comment
Share on other sites

İkiside insana zarar veren şeyler ikiside insanın baş belası ikisinide istemiyorum deeermişim :p şaka bi yana :) her ikiside olsun bence..para amaçlarımız için bii araçtır,aşk ise kalbimize ilaçtır..şiir gibi oldu sankii.. :)

Link to comment
Share on other sites

gerçek aşkı tatmamış insanların tercihi muhtemelen paradan yana olacaktır.Fakat gerçek aşkı yaşamış bir insanın tercihini paradan yna kullanması zor bir ihtimal.Öyle güzel bir duyguyu yaşayınca o duyguyu hiçbir değerle değişmez insan.Ama genelde tercihler paradan yana oluyor .Bunun nedeni 1)gerçek aşklar yaşanmıyor 2) insanların yaşam kalitesi yükseldiği için günümüzde paranın değeri arttı. ama ben yine herşeye rağmen tercihimi aşktan yana kullanıyorum :)

Link to comment
Share on other sites

Sen paradan haber ver gerisi hikaye.. aşkların en kralı bile satın alırsın. bi ara tv de bir dizi vardı "medeni karpuz" tiplemesi olan. istifa eden elemanına sen istifa etme ben kovayım seni hiç değilse tazminat alırsın diyordu :D :D :D işte para böyle birşey.

Link to comment
Share on other sites

kanuni gibi sakıp sabancının çocukları gözünün önünde eriyip gidiyorlardı sakıp bey onları sağlıklı görebilmek için bütün servetinden vazgeçebileceğini söylemişti ama elinden gelen bir şey yoktu bu da evlat aşkı :cray:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...