Jump to content

Hakkari Çukurca'da Saldırı: 26 Şehit 18 yaralı!


BeNefSE
 Share

Recommended Posts

Çukurca'da saldırı: 24 şehit!
Hakkari'nin Çukurca ilçesine teröristler saldırı düzenledi. Çok sayıda şehit ve yaralı var

Genelkurmay Başkanı ve komutanlar Çukurca'da

Tüm ilgili haberler

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde teröristler gece saatlerinde çok sayıda yere silahlı saldırı gerçekleştirdi. Çatışmalarda 24 güvenlik görevlisinin şehit düştüğü öğrenildi.

Hakkari'ye bağlı Çukurca ilçesinin Keklikdere bölgesinde 21, Çukurca ilçe merkezinde de 3 güvenlik görevlisinin şehit olduğu bildirildi. Teröristler tarafından gece saatlerinde emniyet ve jandarma binalarına yönelik gerçekleştirilen saldırıların bilançosu sabah saatlerinde ortaya çıktı.

Gece saatlerinde başlayan saldırılarda polis ya da asker olduğu belirtilmeksizin 24 güvenlik görevlisinin şehit olduğu belirtildi.

Bölgeden gelen bilgilere göre 10'dan fazla da yaralı var.

Allah rahmet eylesin... Edited by tmc200505
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

[size="4"][size="2"]:( Yaw ne olacak Şehitlermizin arkalarından bir Fatiha sonra şehitler ölmez vatan bölünmez sloganları sonrası Allah rahmet eylesin, bizde asker çok, askerlik yan gelip yatma yeri değil nede olsa.Anlamadığım seçimlerden önce gayet sesizdi ortalık, daha öncesine gidelim rahmetli Ecevit zamanında dal kıpırdamıyordu sokaklarda hergün olaylar 2002' den sonra gerçekleşen olaylar.Tam yeni anayasa çalışmaları başlayacak iken,tamda bazı millet vekillerinin değişmesi teklif edilemeyen maddelerin yeniden yorumlanmasını istedigi şu günlerde bu olayların artarak devam etmesi manidar degilmi.Yemin etmeyen bdp ne olduda bir anda meclise döndü(yeni anayasaya özerklik maddelerinin girmesini isteyebilir mi,yada hergün şehit haberlerinin artması ile milletmiz artık yeter bitirin şu terörü, uzlaşın ne verecekseniz verin demelerini istiyor olabilirlermi). İran kadar olamadık şu nalet inlerine giremedik siyasi çıkarlar oyunlar yüzünden hergün vatan evlatları şehit oluyor.Ama kimin umrunda yarın unutuyoruz millet olarak.Koyun olduk güdenimizde var ALLAH yardımcımız olsun. Yokki başımızda bir deli çeksin restini kuzey ırak denen yeri dagıtsın.Ama nerdeee ne öle lider nede komutan kaldı orduda.
ALLAH Şehitlerize rahmet,ailelerine sabır, milletimizede gözünü açmayı nasip eylesin.AMİN[/size][/size]

Edited by muan
Link to comment
Share on other sites

Hükümet-TBMM ve Genelkurmay bunun hesabını bu millete en kısa zamanda vermelidirler.Allah şehitlerimize rahmet etsin.Ateş düştüğü yeri yakar.Şehit ailelerinede allahtan sabır dilerim.Açılım ,saçılım diye saçmalayanlara ithaf olunur.

Link to comment
Share on other sites

İki gündür 30 'un üzerinde vatan evladını ŞEHİT vermişiz, devlet büyüklerimiz yine millete aynı masalları anlatıyor.

Ateş düştüğü yeri yakıyor ama hep milletin ocağına düşüyor.

Geçmişteki olayları Ergenekon ve dış güçlere bağlayanlar şimdiki terör olaylarını nereye bağlayacaklar.

Boş laflara karnımız tok beyler, lütfen DEVLET olmanın gereğini yapın...

Link to comment
Share on other sites

İki sene önce bugün böyle karşıladı bu millet, bu devlet bu insanları. Daha söyleyecek laf yok.

Şehitlere Allahtan rahmet diliyorum. Daha da çok dileriz zaten...


[img]http://g.mynet.com/i/124/120184-2009-yilin-olaylari---5.jpg[/img]

[img]http://www.haberhakki.com/wp-content/uploads/2011/07/Habur-kap%C4%B1s%C4%B1ndan-giri%C5%9F-yapan-Pkk-grubu.jpg[/img]

Link to comment
Share on other sites

[size="3"][font="Arial"][b]Cahilim dersin,öğretmeni şehit edersin. Hastayım dersin,doktoru şehit edersin. Yolumuz yok dersin,mühendisi şehit edersin.Resmi dilini bile öğrenmeye tenezzül etmediğin devletten iş beklersin.Fakirim dersin,ama inatla çoğalıp virüsleri bile kıskandırırsın. Fakirim dersin aşiret düğününde görgüsüzlüğün dibine vurursun.Anadilde eğitim dersin,açılan kurslara katılmazsın.Ben elektrik parası öderken,sen... kaçak kullanırsın;senin kaçağın parasını da bana ödetirsin. Suçsuz sivil insanları bombalarsın,yakarsın;"Sıkıntın varsa gel savaşalım!" deriz,"Aaa pis faşist" dersin.Arkamızı döndüğümüzde pusu kurarsın. Devletten çocuk başına para istersin,sonra o çocukları devlete düşman edersin.
ALLAH, DÜŞMANIN BİLE MERTİNİ NASİP ETSİN[/b][/font][/size]

Link to comment
Share on other sites

[size="6"][indent][indent][indent][color="#FF0000"] Tek Kelimeyle......................[/color][/indent][/indent][/indent][/size]


[indent][indent][indent][font="Comic Sans MS"][color="#000080"][size="5"][b]Bu memleketin ekmeğini yiyip ihanet eden, bir gün mutlaka ekmeği yediği elden kurşunu yer..[/b][/size][/color][/font]


[media]http://www.youtube.com/watch?v=9s90eznx0bc[/media][/indent][/indent][/indent]

Link to comment
Share on other sites

20 YAŞINDA GENCECİK DELİKANLI ŞEHİT OLMUŞ KİME NE FATMAGÜLÜN SUÇUNU DÜŞÜNMEK VARKEN ŞEHİDİMİN SUÇU KİME NE...! ADINI ŞEHİT KOYSAK NE FARK EDER FERİHA VARKEN BUNU DÜŞÜNMEK NİYE ANA KARNINDA BİR SABİ PUSU YEMİŞ KİMİN UMRUNDA HADİ HEP BİRLİKTE KURTLAR VADİSİ PUSU SEYRETMEYE...! EVLADINI 20SİNDE KAYBEDEN ANANIN ACISI KİMİN UMRUNDA CEMİLENİN ACISINI DÜŞÜNSENE ....! ASIL YETENEK VATANA CAN VERMEK İÇİN CANINDAN VAZGEÇMEK İKEN BIRAK BU EDEBİYATI ACUNLA YETENEKSİZ TÜRKİYE...

Malesef yarın unuturuz bu şehitlerimizi de yenileri gelir yeni vatan evlatları.Hayalleri olan,yaşama sevinci olan içi vatan sevgisiyle dolu daha nice vatan evladı şehadet şerbeti içer bu gidişle...Sende bugün sallandır bakalım APO şerefsizini.Kim takar kanunu,Avrupa devletlerinin tepkisini.Her zaman akılla mücadele ya da başkalarının tepkisini düşünerek hareket etmek olmuyor artık biraz da kalplerden geçeni uygulamak gerekli.Asker ve polis bütün izinler kaldırılsın 2 ay 3 ay ne kadar gerekiyorsa operasyonlar yapılsın ta ki bunlar temizlenene kadar 1 kişi bile itiraz etmez seve seve bu mücadelede olur...Hepimizin dirayekli olması temennisiyle...

Edited by tmc200505
Link to comment
Share on other sites

operasyon olması için 35 rakamı gerekiyomuş 24 azmış gülsekmi ağlasakmı şaşırdım artık! operasyon çözüm olacağını sanmıyorum bu ırki olay siz nekar pkk deseniz bu ülkede kürt ırkına mensup kişilerin çoğu pkk ya destek verir kardeşim öcalanı başlarının üstüne koyar bizlerde gerçekleri görmek istemiyoruz işte dağdaki çapulcaları öldürünce biter tezine inancım yok.

Edited by istanbul82
Link to comment
Share on other sites

[quote name='muan' date='19 October 2011 - 12:58 ' timestamp='1319018311' post='1097517']
Ramazandan sonra görüşürüz diyordu Boşbakanımız herhalde bunu kastediyordu.
Delirmemek elde degil sabır etmek ise hiç elde degil.
ALLAH yardımcımız olsun.
[/quote]
e şimdide kurban geliyor yani iki bayram arası. E iki bayram arası operasyon falan olmaz uğursuzluk getirir bilmez misin?

Link to comment
Share on other sites

[quote name='veysel can' date='19 October 2011 - 10:41 ' timestamp='1319020897' post='1097538']
3o yıl içinde kaç hükümet geldi geçti niye operasyon yapılmıo neden korkuyoruz elimizi kolumuzu bağlayan ne?
[/quote]

[b]15 milyon pkk sempetizanı ve iç savaş ok gerçek bu...[/b]

Link to comment
Share on other sites

[quote name='istanbul82' date='19 October 2011 - 10:43 ' timestamp='1319021002' post='1097541']
[b]15 milyon pkk sempetizanı ve iç savaş ok gerçek bu...[/b]
[/quote]
o gerçeği bilmeyen yok ama nereye kadar bıcak kemiğe mi dayanmadı artık bu yapılanlar sözün bittiği yer değil miydi...

Link to comment
Share on other sites

[quote name='veysel can' date='19 October 2011 - 10:58 ' timestamp='1319021923' post='1097546']
o gerçeği bilmeyen yok ama nereye kadar bıcak kemiğe mi dayanmadı artık bu yapılanlar sözün bittiği yer değil miydi...
[/quote]
[b]argo tabir le herşey daha mok olur! adımız soykırımcıya çıkar ermenilerden zaten çoğu yerden yalnış biliniyoruz ülke ekonomosi geriye gider darbe donemi gibi her bakımdan 30 sene geri gidersin diğer kürtlerde sen benim ırkımamı saldırıyon diye sokaklara dokülür akpli chpli olanlar dahil daha torunlarına kadar sürer fukaralık ekonomik teklonojik her bakımdan türkiye ister istemez masaya oturcak ne kürtler nede türkler istediği herşey olmaz her iki tarafta bazı şeylerden feragat edicek gerçek olan bu kürt okulları açılır özerklikten vazgeçilir ana dilinde okul açabilirler ayrı ülke olma sevdasından vazgeçilir aslında çözümü bukadar basit ama her iki tarfta keçi inadı...[/b]

Edited by istanbul82
Link to comment
Share on other sites

Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum,kederli ailelerine ve Büyük TÜRK Milletine baş sağlığı diliyorum.
Hani biz açılıyoruz ya! bu şerefsiz,itoğlu itler! biz açıldıkça açıklarımızı bulup,kahpece vuruyorlar.Lanet olsun bu Devleti bu şekilde yönetenlere!Daha kaç şehit vereceğiz.Açılmayın artık,İlan edilmemiş savaşı ilan ediverin çoluk çocuk gidelim Vatan ve Millet için,İnsanlık gururumuz TÜRKLÜK gururumuz için savaşalım öyle şehit olalım.YETER ARTIK!!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...