Jump to content

Samsung Galaxy S2 Mu Yoksa İphone 4S Mi...?


ghostly
 Share

Recommended Posts

slm arkadaslar telefonumu degıstırecem de bana yardım edermısınız acaba ...:D şuanda kullandıgım İphone 4 ama ben yenı alacagım telefonda kararsız kaldım samsung galaxy s2 mu alıyım yoksa yenı İphone 4s mi alıyım..yorumlarınız ıcın tesekkurler....:)

Link to comment
Share on other sites

şimdi ben sana ip 4s önerecem ama herkez beni eleştirecek ama olsun yinede ben sana iphone 4s diyorum.doğru galaxy s2 dekı donanın daha ıyı ekranı daha buyuk cart curt.ama iphone deki uygulama çeşitliliği, sisteminin kullanım kolaylıgı ve Apple kalitesi herzman diğer androidli cihazlara bin basar.bunu apple kullanmayan biri kesinlikle anlayamaz.ben ipad kullanıyorum ve hala ilk günkü gibi aşığım.galaxy s2 de kullandım fakat kullanımı cok kolay degıl ve bir telefona göre çok büyük ve kaba.ama elinde ip 4 varmış deşiğtirmene gerek olacağını sanmıyorum.

Edited by korkusuz_korkak
Link to comment
Share on other sites

[center]KARDEŞ TAVSİYEM

[/center]
[center][b]HTC Sensation[/b][/center]
[center][size=1]| [b]1.2 Ghz[/b] Qualcomm [b]Dual-Core[/b] SnapDragon İşlemci | QHD [b]4.3"[/b] Multitouch Ekran |
|3G, 14.4 Mbps İndirme Hızı | Bluetooth 3.0 | Android 2.3 - Htc [b]Sense 3.0[/b]|
| 540 x 960 Piksel S-Lcd | 8Mp Kamera [b]1080p Full HD[/b] Video Kayıt |
[/center][/size]

Link to comment
Share on other sites

[code][/code]şimdi ben sana ip 4s önerecem ama herkez beni eleştirecek ama olsun yinede ben sana iphone 4s diyorum.doğru galaxy s2 dekı donanın daha ıyı ekranı daha buyuk cart curt.ama iphone deki uygulama çeşitliliği, sisteminin kullanım kolaylıgı ve Apple kalitesi herzman diğer androidli cihazlara bin basar.bunu apple kullanmayan biri kesinlikle anlayamaz.ben ipad kullanıyorum ve hala ilk günkü gibi aşığım.galaxy s2 de kullandım fakat kullanımı cok kolay degıl ve bir telefona göre çok büyük ve kaba.ama elinde ip 4 varmış deşiğtirmene gerek olacağını sanmıyorum. [code][/code]

bence arasında fazla bır fak yok galaxy nın ekranı daha buyuk kendısı buyuk oldugu ıcın ekranının buyuk olması normaldır ama sonuca bakacak olursak buyuk..:D oysa İphone 4 buyuk degıl ekranı gayet guzel cozunurlugu gayet ıyı..sanırım dedıgını yapcam degıstırmeye gerek kalmıyacak zaten 5.0.1 yazılımı cıktı onuda guncelledım 4s lede fazla farkı kalmıyor yazılımı guncelledıgın zaman ondakı ozellık bunada gecıyor ..galaxy i suandan ıtıbaren unutuyorum..:D :D bu arada İpad 2 yi tavsıye edıyorum sahane bıse..

Edited by ghostly
Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

Apple'ın kâr oranlarına baktığınızda telefonun %60'dan fazla ücreti tamamen şirketin kâr'ı. Apple'ın vizyonu hoşuma gidiyor, bu dünyaya bir apple şarttı bu kesin ama bu kadar büyük bir parayı da bu saygınlık için veremem, ilk önce düşünmem gereken kişi kendimim. Samsung GS II çok daha iyi bir cihazdır. Android kullanımı zor bir sistem değil sadece alışık değilsiniz. Chrome ilk çıktığında da tutmaz denmişti çünkü eklentisi çok azdı. Şu an ise firefox ile kafa kafaya, Android zaten birhayli yol kat etti. Yüzbinlerce uygulama ve oyun arşivi oluştu bile, Apple store'u her an yakalayabilecek hızda devam ediyor

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...