Jump to content

Apz Data Bank


pairs
 Share

Recommended Posts

  • Editor

S.a Arkadaşlar geçenlerde bir arkadaşımız databank için host yetersizliği sebebi ile ilgilenemedi.Bende kendi hostumu kullanarak böyle bir hizmeti aktif edelim dedim.Şimdilik sadece aktarıp indirebiliyorsunuz.Apz haricinde gereksiz dosya aktarımı yapılırsa hizmeti kapatırım arkadaşlar.

 

LrgDHCT.png

 

https://copy.com/anFoOhnB9oUQ

 

Sorun Yaşayanlar

 

https://copy.com/nUeViGJZvMpB

 

 

 

 

Not : Programda düzenlemeler yapılmıştır.Açıklama ve zaman kısmı eklenmiştir ona göre hangi projenin eski hangisini yeni oldugunu görmüş olursunuz.Son olarakda kesinlikle aynı isimde yüklemeyin dosyaları öncekini siler.

Edited by pairs
Link to comment
Share on other sites

Zahmet etmişsin sevgili @pairs, böyle bir şeye ihtiyacı yokmuş kimsenin. apz den başka herşey yüklenmiş şuan. Aklı beş karış havada bir arkadaşımızda niye apz koymadın diye raporlamış.... Yazık oldu güzel bir hizmet olabilirdi...

 

Z0bjJc4.jpg

Link to comment
Share on other sites

usta apz uzantısından başka uzantı kabul etmesin uygulama dicemde  +18.rar  ı görünce hem gülesim hem ağlayasim geldi. Emeğine yazık olmuş dicemde ellerine sağlık yinede. Acaba p*rojeye bi kullanici adi şifre filanmi koysan belki bi çözüm olur ?

 

edit:  tncte arkadaşimiz selam yollamiş bizde el sallıyalım bari :wave:

n0jp5.png

Edited by MuhammetAka.
Link to comment
Share on other sites

  • Editor

Hizmeti iptal edicem akşam bi el atayım tekrar.ya dosya atmak istedikten sonra uzantisini söz yapipta atabilirler ama inada engel koyacak söz mi değil mi test edecek

Link to comment
Share on other sites

ben şöyle bişey olsa daha iyi olmaz mı program (apz data bank) kendisi upload etsin upload edeceği dosya uzantısını belirliyebilirsiniz aynı zamanda host dosyasında bir klasör açıp hepsini oraya upload eder sadece.  klasore upload edeceği için apz.  dosyasını tek görür yada küçük bir komut ile apz. dosyalarını aratabilirsiniz bence 

Edited by 3yl3mci
Link to comment
Share on other sites

  • Editor

Apz dosyası kısıtlaması mantıklı değil nedenmi.Adam rar uzantılı dosyayıda uzantısını apz yapıp atar.Başka bir yöntem arıyorum apz olup olmadıgını anlayacak sistem geliştiriyorum.

Link to comment
Share on other sites

  • Editor

Akşama AMS projesinden hariç hiç kimse birşey yükleyemeyecek kombinasyonu yazdım.Bu projeden herkez yararlanacaktır buna eminim o yüzden böyle bir hizmetin mahvolmasını istemem.Ne yazıkki aramızda işin makarasında emekleir boşa çıkartmayı çok seven bazı arkadaşlar var ftp deki dosyaları görseniz suratına tukurmezsiniz onların.

Link to comment
Share on other sites

birde utanmadan dosya ismine nickini ya da ismini yazan tipler var, XP CD'sinin 7. partını yükleyen var ya. Adam oturmuş hiç bir mecburiyeti olmadığı halde bedavaya bir hizmet sunmuş, ama siz gidip hemen işi sulandırıyosunuz. Ben pairs'in yerinde olsam vazgeçerdim, ama pairs büyüklük yapıp projeyi daha da geliştirmiş. Ayıp ettiniz yani ne diyeyim.

Link to comment
Share on other sites

  • Editor

pairs projeyi paylaşmayı düşünüyormusunuz

güzel bir çalışma olmuş

Kardeşim proje ams ile yapılmadıgı için işinize yaramayacaktır.6-7 gibi programı tekrar koyacagım.

Link to comment
Share on other sites

pairs abi bence sadece apz paylaşacak belirli adminler ayarla onlar paylaşsın yada kendin paylaş maalesef her zaman böyle işi sulandıran arkadaşlar var hizmetin tadını çıkaracığına bunu yapıyor bende biraz uğraşıp bi apz data bank yapacağım ve buna admin olarak belirli ve güvendiğim kişiler bulunacak ve neyi kimin paylaştığı gözükecek eğer ters bişe paylaşan olursa hemen adminlikten şutlicam şimdilik admin olarak aklımda bikaç kişi var Kintaro,pairs,Tuqrul gibi arkadaşları yapmayı düşünüom şimdilik bakalım.Hayırlısı!
Eğer sistemi hazırlarsam birde başvuru sistemi hazırlarım :D adminlik başvuru birde şöle bişe olacak üye olmayanlar apz leri göremeyecek ve indiremeyecek ftp sistemim ve mysql serverim hazır yardımlarınızı beklerim arkadaşlar her türlü apz data bank projelerine açığım yardım edenlere adminlik :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...