Jump to content

Alternatif Web Tarayıcısı


Dexter18
 Share

Recommended Posts

Arkadaşlar bilindiği üzere en çok kullanılan tarayıcı chrome. Ancak son 1-2 aydır tarayıcı oldukça yavaş ve fazla sistem kaynağı tüketiyor. Eskiden diğer tarayıcılardan çok daha iyiydi her konuda. Bu nedenle bu konuyu açtım. Sizce chrome a alternatif olabilecek uzun süredir kullandığınız tarayıcı var mı? Firefox, opera gibi bilindik tarayıcılar malesef chrome eklentileri çalıştırmıyor bu nedenle aradığım alternatif tarayıcı chrome tabanlı olursa daha iyi olur.

Link to comment
Share on other sites

Opera chrome tabanını kullanıyor uzun süredir chrome eklentilerinin hepsini desteklemesi gerekirken desteklemiyor ilginç.Ayrıca maxthon türkçe desteği olan bir tarayıcı arkadaş sana ingilizce sürümünü vermiş araştırırsan bulursun.Son olarak 360 chrome browser gibi adı duyulmamış markalara yönelmeni hiç tavsiye etmem bunun yerine comodonun chrome sürümlerine bakabilirsin misal Comodo Chromodo var yeni çıktı denemeni tavsiye ederim.veya daha hafif bişi istersen comodo dragonda var.Ayrıca bunlara ek olarak yandex'te chromium tabanlı ve dahili olarak reklam engelleme vb yazılımlarla geliyor bilgin olsun

Edited by RaZoRWounD
Link to comment
Share on other sites

Hala deniyorum tarayıcıları mozilla baya kötü olmuş görsel olarak iyi ama kasma donma yapıyor. Bilgisayarımda kötü değil üstelik.

Edit: Comodo Dragon ve Coolnovo deneyeceğim biraz.

Edited by Dexter18
Link to comment
Share on other sites

 

Herhalde yoksa nereden bileceğim,halen yüklü ve kullanıyorum.İşin ilginç yanı şu anda normal,kusura bakma HARBİKIZ biraz aceleci davranmışım. :rolleyes:

program açıkken 98 olmaz da o yüzden sordum, ayrıca bu önemli değil daha başka konularda arkadaşların programlarını da denerken iyice emin olmadan yorum yapmayınız diğer arkadaşlar yanlış etkilenmesin.....

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...