Jump to content

Tekrar Aranızdayız, Tekrar Birlikteyiz..


BrightBlade

Recommended Posts

Arkadaşlar bir süredir sitemize giremiyor ve bunun özlemini yaşıyorduk. Sonunda sitemize ve güzel dostluk ortamımıza kavuştuk, üstelik daa kaliteli ve daha kapasiteli bir serverla.

Sizinde takip ettiğiniz üzere serverımızı değiştirdik. Çok daha kaliteli ve hızlı bir servera kavuşmuş bulunuyoruz. Artık sorunsuz bir şekilde, 7/24 birbirimizin yardımına koşup, sınırsız paylaşımlarımıza devam edebileceğiz. Sizler yanımızda olduğu sürece daha da büyüyecek, geniş kitlelere yayılacağız. Buna inanıyor ve ekibimize ve sizlere güveniyoruz.

Bundan sonra tek temennimiz bir daha ayrılık olmasın, yolumuza engeller ve şansızlılar olmasın olacaktır. Belediyemiz sizlere hizmet etmekten ve bir dostluk grubu oluşturmaktan memnuniyet duymaktadır. Sizden tek beklentimiz desteklerinizi esirgememeniz olacaktır. Artık giderlerimiz dahada yükseldi bununla birlikte hizmet kalitemizde o oranda yükselecek tabi sizin desteklerinizle.

Tekrar aranızda olmak sevinci ve bir daha ayrılıklar olmaması dileğiyle.

Brightblade@TNCTeaM

Link to comment
Share on other sites

Allah ayırmasın bir daha :) Bu 5 gün içinde çok sıkıntı çektik ama sonunda kavuştuk. Herkese tekrar hoşgeldiniz diyorum.

evet çok sıkıntı çektik ama sonunda daha iyi bir sunucuyla buluştuk ALLAh birdaha ayrılık göstermesin inş. :D :D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...