Jump to content

En Yeni Msn Hazır, İndirin


chAsEEr

Recommended Posts

En Yeni MSN Hazır, İndirin

msn9rw6.jpg

Windows Live Messenger veya bilinen adıyla MSN, en yeni sürümüyle indirilmeye hazır. Windows Live Suite wave 3'ü indirip deneyebilirsiniz.

Windows Live serisi içerisinde yer alan yazılımlar, yenilenmeye devam ediyor. Gündelik hayatın içinde size yardımcı olan ve eğlenmenizi sağlayan bu yazılımlar, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de çok popüler konumda. Bunlar arasında; Windows Live Messenger (MSN), Windows Live Mail, Windows Movie Maker gibi araçlar bulunuyor. 30 milyona yaklaşan kullanıcı sayısıyla Windows Live Messenger, yenilenen yazılımlar arasında en çok merak edileni. Build 14.0.8050.1202 sürüm numarasıyla yayınlanan programı, en yeni haliyle ve Türkçe olarak kullanabiliyorsunuz

En son sürümü kullanıp kullanmadığınızı öğrenmek için MSN pencerenizdeki Yardım menüsüne tıklayın ve açılan seçeneklerden de Hakkında kısmına tıklayın. Gelen ekranda, hangi sürüm MSN kullandığınız belirecektir. Yukarıdaki görüntüde, birkaç saat önce yayınlanan en yeni sürüm numarasını görebilirsiniz.

msn91zj2.jpg

Kurulum Zaman Alıyor

Yeni servisleri kurarken biraz sabırlı olmanız gerekiyor. İlk indirdiğiniz dosyanın küçük boyutuna aldanmamalısınız. Asıl indirme işlemi, o dosyayı çalıştırdıktan sonra başlıyor ve internet bağlantınızın hızına göre biraz zaman alıyor. Yükleme işlemleri bittikten sonra da bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekiyor.

Download

http://download.microsoft.com/download/9/B/5/9B5F7E2B-6AE8-447C-8301-1ABC77A9E5FB/tr/wlsetup-all.exe[/CODE]

[b]Bilgi İçin[/b]

[CODE]http://download.live.com/[/CODE]

Kaynak: internethaber

Patch :

[CODE]http://apatch.org/files/downloads/A-Patch143b1_WLM9.zip[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Windows 7'ye Hazırlık

MSN'de yapılan değişiklikler, Windows 7'yle olan uyumun da habercisi niteliğinde. Hem renklerde hem de temada bu uyumu yakalamak ve kullanıcıları şimdiden Windows 7 arabirime hazırlamak isteyen Microsoft, bazı küçük dokunuşlarla, anında mesajlaşma yazılımını çok daha estetik hale getirmiş durumda.

Yeni live messenger aşağıdaki paketlerden oluşmaktadır.

Yerel bileşenler (uygulamalar):

Windows Live Mail (e-posta istemcisi), Windows Live Photo Gallery (resim düzenleme), Windows Live Messenger 9 (anında mesajlaşma), Windows Live Movie Maker (basit video düzenleme), Windows Live Toolbar (araç çubuğu), Windows Live Writer (blog yayımlama aracı), Windows Live Family Safety (aile güvenliği aracı).

Çevrimiçi bileşenler:

Windows Live Calendar, Windows Live Events, Windows Live FrameIt, Windows Live Groups, Windows Live Home, Windows Live Hotmail, Windows Live People, Windows Live Photos, Windows Live SkyDrive, Windows Live Spaces, Windows Live Sync.

Link to comment
Share on other sites

0x80004004 Hatası bildiğime göre bir güncelleme hatasıdır.

Windows sürümlerinde çkan bir hata...

güncelleme yaparken özele işaretleyerek uptade edilecek tüm kutucukları işaretleyin ve tekrar deneyin

Ayrıca 8.5 i kaldırıp kuruyorsunuz değil mi ?

Link to comment
Share on other sites

Başka Bir Msn Sürümü Pc - Nizde Yüklü İse Tamamen Bilgisayarınızdan Eski Sürümü kaldırdığınıza Emin olduktan Sonra Yeni Sürümü Kurmayı Deneyiniz.Regedit - Yada Eski Sürümden Kalan Herhangi Bir Dosya Kalıntısı Yeni Sürümle Çakışırsa Kuramazsınız Ellerine Sağlık Kardeşim Yeni Sürüm ve Bilgilendirdiğin için Herkesi...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...