Jump to content

forjest
 Share

Recommended Posts

SON_VATAN, 7 saat önce yazdı:

magaza duruyor ama benim  monitörümün dahiii kamerasını windows uygulamasında açamadımı bir türlü  sanırım silinmiş... sistem genel manada staabil seri çalışıyor kurulumda en ufak sorun olmadan hızlı şekilde kuruldu bende bios da gömülü dijital lisans olduğu için aktivasyonla uğraşmadım.....update güzel çalışıyor kısaca gördüklerim şimdilik bunlar..emeği geçenlerede teşekkürler.

Geri bildirimler için teşekkür ederim sağ olun. Store üzerinden camerayı tekrar yükleyerek denenebilir. Bununla alakalı olarak fikrim yok. Kaldırılanlar vb.sunumda belirttim malum. Kamera uygulaması Application'ını tekrardan yüklemek için alttaki komutu powershell'e ekleyip enterla tekrar'dan deneyin.

Powershell Camera'yı tekrar yükleme komutu Kaynak: 

Get-AppxPackage -allusers Microsoft.WindowsCamera | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}
takdogan, 7 saat önce yazdı:

Türkçe olaydı iyidi

SON_VATAN, 5 saat önce yazdı:

Aslında sorun olmuyor conrol panelden..region dan türkçe dil ekleyip açıyıp kapatıyorsunuz sonrada magaza uygulamasını update ediyorsunuz herşey türkçe hale geliyor..

Gerekli cevap verilmiş zaten dil yükleme olayı eskisi gibi değil bir kaç dakikada işlemler tamam languaege region ayarların girin tıklayın Türkçeyi seçin update edin tamamdır.

ahmd21, 4 saat önce yazdı:

Emeğine sağlık usta münkünü varsa baka tarayıcıdan verme şansın varmı usta ...

Şimdilik bu sunucudan başka hızlı yükleem kota vb. durum ve özellikler diğerlerinde bulunmadığından tercih bu yönde oldu. Her ne kadar isteksiz olsamda mecbur kaldık maalesef.

SON_VATAN, 4 saat önce yazdı:

Birde printer yazıcı biriktirme yöneticisi açık olmasına rağmen sürücü yüklenmiyor, e posta uygulaması yoktu indirdim mağazadan ama bir türlü oturum açamadım sanırım bileşenlerde silinmiş,outlook yoktu yeniden office 2016 kurmak istedim ancak sistemde 64 bit olduğunu söylüyerek kurmadı...

Sunumda belirttiklerimi dışında farklı bir işlem  yapmadım elbetteki donanım ve sürücüler farklılıklara göre değişiklikler iletiler sorunla çıkabilir doğal olarak. Ancak , performans ayarlamalarında printer yazdırma arka plan servisini deaktif ettiğimi bir an hatırladım. Alt kısma spoiler'a resim ekledim ilgili yerden tiki çıkarıp Apple Tweaks diyerek işlemi başlatabilirsin. Normal şartlarda sürücüler yüklendikten sonra otomatik olarak aygıtın açılması gerekli. Farklı birşey olsa gerek yazıcı tarayıcı kullanmadığımdan fikrim yok maalesef. Bu konuda 3.Konu içeriğinde mevcut bu program kullanabilirsin resim alt kısma ekli ilgili ayar.

Please register to see this content.
denenebilir. saygılarımla

Spoiler

3g7Vth

 

Edited by forjest
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

kozanbilal, 10 saat önce yazdı:

Meganz portable indirme uygulamasından indirmeye çalıştım ama olmadı. birinci denememde 1.2 gb indikten sonra uygulama ekrandan gitti. ikinci denememde error verdi hiç inmedi. maalesef indiremedim. saat 14. 30 da benim oğlanın canlı dersi var. öncesinde indirip kurmak istemiştim.

Kozan bey merhabalar.. dosya barındırma sitesi ne yazıkki yüklemeden vb. durumlardan + olması hasebiyle, biraz tercih nedeni oldu bir anlamda. indirme işlemleri diğer sitelere göre farklı bir sunucu ve yapıya sahip bir site. bu demek değildirki indirilmiyor tabiiki yinede indirilebilmekte. konuya (alt kısmada) 1.sayfaya indirme linkleri bölgesine meganz downloader aracı dahil edildi dilerseniz indirebilirsinizde bunun için üzgünüm ne yazıkki durum bu şekilde umarız mega sitesi ileri zamanlarda düzelir farklı bir biçimde indirme seçenekleri sunarlar

saygılarımla.

MegaNZ Sitesinden indirme işlemi için kendi indirici portable kurulum uygulamasını kullanabilirsiniz değerli arkadaşlar.

indirme linki:  | Nasıl indiririm 

Please register to see this content.

Spoiler

bhDjoA.gif

 

Edited by forjest
Link to comment
Share on other sites

tarihci51, 14 saat önce yazdı:

iyi akşamlar.mega.nz sitesinden indirici portable  uygulamasıyla indiremedim.2 keresinde de yarım kaldı error verdi.ne yaptıysam olmadı

mega.nz'nin kendi sitesindeki programını indirip kurduktan sonra dosyayı tekrar bu uygulama ile indirmeye başlayın . bir miktar transfer ettikten  sonra duracaktır. program sağ altta açık kalsın yeter. Ertesi gün kaldığınız yerden devam ediyor ya da 5 saat sonra indirmeye devam edebiliyorsunuz. Ben bu şekilde indirdim.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

kocamanadam, 5 saat önce yazdı:

Bazı arkadaşlar Türkçe oluyor diye belirtmişler ama olmuyor,sadece Türkçe Q klavye yapabiliyorsunuz.Farklı bir yöntem varsa sistemi tamamen Türkçe yapacak anlatın yapalım.Saygılar,(Not:Ben bu sistemi böyle de kullanıyorum,Türkçe olup olmaması farketmiyor)😉

  1. Dil değişimiyle alakalı detaylı bir anlatım mevcut: 
    Please register to see this content.
  2. Dil değişimi başlat çalıştır komutu:  ms-settings:regionlanguage
  3. + Resimli görsel içeriği:
Spoiler

kWo8pV

 

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Hocam biosa gömülü windows pro lisans vardır bunu es mi geçer kurulum yaparsam, diğer bir sorum da yazılım işleriyle ilgileniyorum burada paylaşılan bazı windows 10 kurulumlarını indirdiğimde ilerleyen süreçte hata alıyorum. Bu sistemde buna yönelik bir hata alır mıyım?

Link to comment
Share on other sites

Ben de kurdum. Genel anlamda akıcı ve sistemi zorlamayan bir yapısı vardı ancak alt barda startisback sorunu yaşadım. wifi ağını seçmek için simgeye  tıkladım açılmadı, takvim açılmadı, ses simgesi yine açılmadı. startisback kaldırdım ancak bu sefer de hata verdi. ne yapabilirim çözmek için?

Link to comment
Share on other sites

gorgodilla, 24.12.2020 - 18:23 yazdı:

Ben de kurdum. Genel anlamda akıcı ve sistemi zorlamayan bir yapısı vardı ancak alt barda startisback sorunu yaşadım. wifi ağını seçmek için simgeye  tıkladım açılmadı, takvim açılmadı, ses simgesi yine açılmadı. startisback kaldırdım ancak bu sefer de hata verdi. ne yapabilirim çözmek için?

Edit: sorun Office 2016 yı kaldırıp 2019 pro yükledikten sonra ortaya çıktı.  2.kez kurdum office 2016 yı kaldırmadan 2019'u yükledim. sonrasından 2016 yı kaldırdım yine aynı hatayı verdi. Mümkünse office 2016 olmadan nasıl kurarım sistemi?

Edited by gorgodilla
Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

Hocam, Office 2016 olmadan paylaşırsanız bir çok kişi için daha uygun olacak sanırım. Ben de 2016'yı  kaldırıp Office 365 kurarken sorun yaşadım. Mevcut 2016'yı normal şekilde kaldırdım olmadı, derinlemesine temizlik yaptım olmadı,  kms temizledim olmadı derken en sonunda 2016'ya ait her şeyi silebildim ve Office 365 lisansımı tanıtabildim. Farklı sürüm kullananlar yada lisanslı kullananlar için sistemlerini Office paketleri olmadan yayınlarsan çok daha makbüle geçer üstadım. Bu şekliyle akla karayı seçtiriyor insana. Onun haricinde ingilizce sistem hazırlamış olmanız muhteşem. Sistemleri İngilizce kullandığımdan benim için kolaylık oldu. Türkçe seçmeli olarak eklenirse bu seri daimi takip edilecek bir seri olur. Performans olarak gayet güzel. Her şey tam ayarında. Ekstra müdahalelerle  sistem stabilliği bozulmamış. Bunun ayarını çok güzel tutturuyorsunuz. Çift dil şeklinde müsaitlik durumunuza göre aylık yada 3 aylık sürelerle güncellerseniz efsane olur. Tekrardan tebrikler ve teşekkürler :) 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Content

    • By forjest
      Windows 10 2009 20H2 Build 19042.631 Pro x64
      ( Multilanguage + English )
       " Legacy-Uefi | 64 bit | Orijinal yapıda Performans! | ESD'siz! "

      TANITIM VİDEOSU
      Sistemle ilgili yapılan performans geliştirmeleri ve açıklamaları


      HAKKINDA?

      İNDİRME LİNKİ
      İşletim Sistemleri Bölümünü ziyaret ederek daha fazla sistem inceleyebilirsiniz. Aralarında size göre olanları mutlaka vardır.
      &
      " Bana destek olmak isteyenler için & IBAN: TR51 0001 0024 6943 2876 9550 04 ( Ziraat bank.) "
      ( Copyright © 2020 )
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...