Jump to content

İşte Yeni Iphone 3g S


exit

Recommended Posts

8163715.gif

Amerikalı bilgisayar üreticisi Apple, çok fonksiyonlu cep telefonu iPhone'un merakla beklenen yeni modelini tanıtırken, eskisinin fiyatını yarıya indirdiğini açıkladı.

Şirketin merkezi San Francisco'da 50'den fazla ülkeden gelen 5200 teknoloji uzmanının katıldığı yıllık konferansta tanıtımı yapılan iPhone 3Gs ("s" speed-hız), video fonksiyonlu otomatik odaklamalı bir fotoğraf makinesi, daha uzun dayanan bir batarya ve özellikle çok daha hızlı internet bağlantısına sahip bulunuyor. Yeni cihaz internette dolaşırken bir sayfayı, geçen Temmuz'da tanıtılan modelden yaklaşık 3 kat hızlı açabiliyor.

Sesli kumanda ile videoları indirebilen yeni iPhone, "Arapça, İbranice veya Korece" anlayabiliyor.

ABD ve Kanada ile bazı Avrupa ülkelerinde 19 Haziran'da satışa çıkacak yeni modelin 80 ülkede daha sonra piyasa sürülmesi bekleniyor. 2 yıl içinde 3. versiyonu çıkan yeni cihaz 16 ve 32 gigabite kapasiteli olacak.

Yeni iPhone'un abd'deki satış fiyatı 199 ila 299 dolar olarak belirlenirken, tüm dünyada büyük başarı yakalayan iPhone 3G modelinin satış fiyatı da 99 dolara (8 Gigabyte modeli) indirildi.

Bu indirimin, rekabetteki çok fonksiyonlu telefonlar, özellikle Palm'ın 199 dolarlık Pre modeli açısından büyük darbe olacağı değerlendirmesi yapılıyor.

19 Temmuz’da satışa sunulması beklenen yeni iPhone 3G S’yi daha yakından tanımak için galeri sayfalarımıza göz atabilirsiniz.

Hurriyet

Link to comment
Share on other sites

Teknoloji severlerin merakla beklediği Palm Pre 6 Haziranda Amerika'da satışa sunuldu. Avrupa'ya ve Türkiye'ye ne zaman geleceği belli olmayan Palm Pre'nin Amerika fiyatı ise iki yıllık GSM anlaşması ile 200 dolar. Bir operatöre bağlanmak istemeyenler ise 550 dolar ödemek zorunda.

burda dediğine göree 99$ üstüne biraz daha eklenecekmiş yani

Link to comment
Share on other sites

tc de olsun hadi 300 tl ben yine razıyım. ancak 1000tl nerde 1300 tl nerde99$ nerde bu nasıl bir soygundur yüzde kaç kar bu!. mpx 200 kullanıyorum memnunum yemişim 300 tl fln olsun sıfırı alırım.

Link to comment
Share on other sites

iyide arkadaslar bu fiyati amerikan ebay inda bile göremiyorum ben kullanilmis iphone 2g bile 250$ dan satiliyor, nasil oluyor bu peki bu söylenen fiyatlar vergiler falan konulmamis hali heralde yoksa mümkün degil benim dayim amerikada yasiyor 99$ a mümkün degil diyor

Link to comment
Share on other sites

Cihazı Almak İçin At&t Firması İle Sözleşme Yapmanız Gerekiyor ! Ağustos Ayında Turkcell İle Türkiyede Olacakmış ! 1000 TL 'nın Altında Olmaz Zira Anlaşma Yapcaklar O kadar

Link to comment
Share on other sites

99,00 + %18kdv 17,82 =116,82 kadvli

116,82 + %36ötv 42,05 =158,87 kdv+ötvli

%30 da gümrük vergisi olsa 47,66

=206,53x1,50 dolar kuru desek =309,79 TL

%10 kar oranı desek =309,79+30,97=340,76

=340,76 olması gereken fiyat ama biz böyle semer vurulacak eşşek görüldüğümüz sürece imkansız 500dolar üstü olacak kesin çünkü o fiyata türkiye pazarındaki diğer rakipleri ürünlerini indiremez pazar meselesi türkiyede nokia hakim....

Haa yurtdışında akrabanız varsa benim fransada var sipariş edin 50tlyede imei numarasını yasal hale getirebilirsiniz yani tam 200 tlye iphone ama zaten o fiyata kampanya olacakmış...

Link to comment
Share on other sites

İşkembeden konuşuyorsunuz bunlar anlaşmalı fiyatlar avrupada anlaşmasız fiyatlar şu şekilde 16 gb 430 euro gibi 32 gb ise 560 euro gibi eee %18 kdv koyarsak pek birşeyde etmiyor iphone lüksünde lüksü paran varsa kullanırsın!

Link to comment
Share on other sites

İşkembeden konuşuyorsunuz bunlar anlaşmalı fiyatlar avrupada anlaşmasız fiyatlar şu şekilde 16 gb 430 euro gibi 32 gb ise 560 euro gibi eee %18 kdv koyarsak pek birşeyde etmiyor iphone lüksünde lüksü paran varsa kullanırsın!

önce sen işkembeden konuşmasanda önce haberi okusan.Biz haberde verilen fiyat üzerinden konuşuyoruz.

Link to comment
Share on other sites

anlamamakta ne kadar ısrarcısınız 99 dolar neye göre diyor ? anlaşmalı fiyat apple.com dan almak istiyorsun diyorki gideceksin at&t firmasının elini öpeceksin at&t firması ne diyor ? gel kardeşim kontratımızı imzalıyalım aylık sana bu kadar konuşma hakkı verecem sen bana aylık şu kadar ödeyeceksin zira ben 8600 luna 2000 avro iken 89 avroya alanınıda biliyorum amma kontrat imzaladı aylık konuşma süresi verildi konuştu telefon bedavaya geldi aynısı turkcell base o2 vodafone içinde geçerli akıl ile bile iphone'nun 99 veya 199 dolar olma ihtimalı yok zaten turkcell'inde konuşma parasını çıkardığınız zaman iphone'nun ne kadar ucuza geldiğini görüyoruz...

Link to comment
Share on other sites

Arkadaslar daha öncede söyledim böyle bir fiyatin mümkünati yok al 99$ ver bana telefonu yok "ByKonfizik" arkadasin dedigi gibi bunlar anlasmali fiyatlar ben almanyadayim burda 1€ karsiliginda bile veriyorlar Iphone. ama 2 sene anlasma yapman sartiyla veriyorlar, her ay anlasmayi yapan kisiden 89€ aliyorlar ama almanya ici istedigin heryeri bedava ariyabiliyorsun diger operatörlerde dahil bu anlasmaya ve 2 sene sonunda anlasman bitiyor telefon sana kaliyor ve baska bisey ödemen gerekmiyor amerikadaki olaylarda bundan ibaret, böyle haberleri okuyupta bosuna iciniz gitmesin kimse bu fiyata telefonu direk satmiyor yani, amerikan eBay ina girip bakin anlasmasiz fiyatlar nasil orda yaziyor...

Link to comment
Share on other sites

arkadaşlar amerikada 2 akrabam var onlara söyledim.ama olayın bir ince noktası var telefonu alabilmek için kontrat yapman gerekiyor telefon hattı satan şirketlerle 2 yıl.yani her halükarda iyi para alıyorlar.boşa sevinmeyin benimde hayallerim yıkıldı.applenin sitesine girip bakın buy now butonu var tıklayın sizi nerelere yönlendiriyor bir inceleyin isterseniz.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...