Editor Popular Post köylü Posted July 1, 2021 Editor Popular Post Share Posted July 1, 2021 (edited) Windows11_Home-Pro-Lite-x64 Türkçe Windows11 home-pro 2200.51 sistemi üzerinde çalışılmıştır net3.5 ve net4.8 güncellemeleri eklidir aşağıda belirttiğim bileşenler silinmiştirwinsxs klasörü boşaltılmıştır tr x64 boot.wim dosyaları kullanılmıştır home sürümünde yerel hesap açmak için hesap oluşturma adımında nete bağlanamadıysanız alt+f4 ile açailirsiniz (bazı laptoplar)labtop kullanan arkadaşlar batarya tam doluyken explorer devamlı reset atıyor başlat ve görev çuuğu gözükmüyor kurulum bitmeden az evvel adaptör fişini çekerek bataryayı biraz boşaltmanız lazım daha sonra aygıt yöneticisinden pili devre dışı bırakın bizzat başıma geldi sanaldada aynı şekilde bunlar oldu bizzat yaşadım silinen bileşenler: Mağaza hariç tüm metro uygulamaları kaldırılmıştır Microsoft Edge (setupcomplete.cmd ile kurulum esnasında yeniden kurulur) Face Recognition Steps Recorder OneDrive Quick Assist Windows Defender Fontlar Windows Recovery (winre.wim) Manuel Windows Setup (elle kurulum) winsxs ingilizce ve türkçe hariç tüm diller wifi driver iso boyutu:1.82gb esd sıkıştırma var md5:9A00AC04431B7079B6EFDDB27502E4DD link:https://disk.yandex.com.tr/d/BvbCMJEzOfb5sQ Edited July 2, 2021 by köylü 26 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerem2018 Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 Elinize emeğinize sağlık hocam. Süper paylaşım olmuş. Teşekkürler. Explorer kurulamıyor, doğru mu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
20072011 Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 2 gb ram li bi makinem var 3 tane kurulur denilen dosya indirdim ama malesef setup ekranında donanımınız yetersiz olduğundan kuruluma devam edemiyor hatası aldım bunu da indiriyorum sonucu yazarım elinize sağlık hocam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Editor köylü Posted July 1, 2021 Author Editor Share Posted July 1, 2021 kerem2018, 16 dakika önce yazdı: Elinize emeğinize sağlık hocam. Süper paylaşım olmuş. Teşekkürler. Explorer kurulamıyor, doğru mu ? Explorer olmazsa sistem çalışmaz sunumda öyle birşey yazmadım ben 20072011, 2 dakika önce yazdı: 2 gb ram li bi makinem var 3 tane kurulur denilen dosya indirdim ama malesef setup ekranında donanımınız yetersiz olduğundan kuruluma devam edemiyor hatası aldım bunu da indiriyorum sonucu yazarım elinize sağlık hocam Bunda setup ta uyarı vermez çünkü windows 10 setupu ve boot.wimi kullanılmıştır 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senkron2 Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 köylü, 22 dakika önce yazdı: Explorer olmazsa sistem çalışmaz sunumda öyle birşey yazmadım ben Bunda setup ta uyarı vermez çünkü windows 10 setupu ve boot.wimi kullanılmıştır Ustam elinize sağlık merakımdan soruyorum. Retail olmadıkça kullanmayı düşünmüyorum fakat bir kaç kez denk geldim arkadaşlar windows defenderi kapatamadığını söylemiş. Windows 10 daki gibi bir antivirüs koruması açma kapama smart screen kapama vs. yokmudur windows 11 de Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Editor köylü Posted July 1, 2021 Author Editor Share Posted July 1, 2021 Senkron2, 11 dakika önce yazdı: Ustam elinize sağlık merakımdan soruyorum. Retail olmadıkça kullanmayı düşünmüyorum fakat bir kaç kez denk geldim arkadaşlar windows defenderi kapatamadığını söylemiş. Windows 10 daki gibi bir antivirüs koruması açma kapama smart screen kapama vs. yokmudur windows 11 de Windows 11 de defenderda fark göremedim 10 da kullanılan Bundada çalışır sanırım ama ben direk siliyorum denemedim 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
20072011 Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 hocam 2011 model macbook air 11 2 gb ram 64 gb ssd hd3000 ekran kartı sorunsuz şekilde kuruldu aktif edildi office 2016 kuruldu sorunsuz çalışıyor sadece bootcamp ile sürücü yüklerken çökme oluyor sürücüleri elle yükleme yaptım tekrar teşekkürler 4 gündür 10 gb veri indirdim sadece kurulabilen senin sistem oldu nihayet deneme fırsatım oldu :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Editor köylü Posted July 1, 2021 Author Editor Share Posted July 1, 2021 20072011, 7 dakika önce yazdı: hocam 2011 model macbook air 11 2 gb ram 64 gb ssd hd3000 ekran kartı sorunsuz şekilde kuruldu aktif edildi office 2016 kuruldu sorunsuz çalışıyor sadece bootcamp ile sürücü yüklerken çökme oluyor sürücüleri elle yükleme yaptım tekrar teşekkürler 4 gündür 10 gb veri indirdim sadece kurulabilen senin sistem oldu nihayet deneme fırsatım oldu sürücüleri windows updatedende alabilirsin bende kurdum ikinci diske wifi dahil tümünü buldu güncelledi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
20072011 Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 köylü, Şimdi yazdı: sürücüleri windows updatedende alabilirsin bende kurdum ikinci diske wifi dahil tümünü buldu güncelledi bootcamp deneme sebebim klavye ışıkları hocam malesef manuel yükleme de klavye standart botcamp olmayınca ses ekran vs kısayolları kullanılmıyor da o sebepten denedim ama asıl olan bu emektar makinaya kurulması ve çalışması varsın klavye ışıkları çalışmasın bu arada sorun sanırım kullandığım botcamp 8.1 den sonra desteklemiyor hocam sürücüler çok eski ondan diye düşünüyorum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeal46 Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 (edited) İndirip kuracağım şimdi çalışma için teşekkür ederim böyle defender felan kalkmış sürüm arıyordum deneyeyim. -- İso Dosyası yazdırma hatası aldım sebep nedir acaba ? Flash belleğe yazdırırken böyle bir hata alıyorum problem nedir acaba ? 2 ayrı flash bellekte denedim Please register to see this content. Edited July 1, 2021 by zeal46 Hata almam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Editor köylü Posted July 1, 2021 Author Editor Share Posted July 1, 2021 zeal46, 3 dakika önce yazdı: Flash belleğe yazdırırken böyle bir hata alıyorum problem nedir acaba ? 2 ayrı flash bellekte denedim Please register to see this content. isoyla alakalı bir durum gibi gözükmüyor bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar deneyin veya flasta kurulabilir bir sistem varsa flash içeriğini silin isoyu elle flash içine çıkartın Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeal46 Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 köylü, 1 dakika önce yazdı: isoyla alakalı bir durum gibi gözükmüyor bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar deneyin veya flasta kurulabilir bir sistem varsa flash içeriğini silin isoyu elle flash içine çıkartın Tekrar indirip yüklemeyi deneyeceğim reset attıktan sonra kurulum yapamadım. El ile flasha nasıl çıkartacağım bu dosyayı ? normal sağ tuşlamı çıkartıcam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Editor köylü Posted July 1, 2021 Author Editor Share Posted July 1, 2021 zeal46, 1 dakika önce yazdı: Tekrar indirip yüklemeyi deneyeceğim reset attıktan sonra kurulum yapamadım. El ile flasha nasıl çıkartacağım bu dosyayı ? normal sağ tuşlamı çıkartıcam evet 7ziple winrarla 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk7turk Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 Elinize sağlık hocam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeal46 Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 köylü, 44 dakika önce yazdı: evet 7ziple winrarla Hocam kurulumu yaptım şuanlık iyi gibi aktivasyonu hangi araçla yapacağız bilgilendirirmisiniz teşekkür ederim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hophop Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 Paylaşım yaparken de bilgilendiren çözüm üreten insanları seviyorum. Alıntı abtop kullanan arkadaşlar batarya tam doluyken explorer devamlı reset atıyor başlat ve görev çuuğu gözükmüyor kurulum bitmeden az evvel adaptör fişini çekerek bataryayı biraz boşaltmanız lazım daha sonra aygıt yöneticisinden pili devre dışı bırakın bizzat başıma geldi sanaldada aynı şekilde bunlar oldu bizzat yaşadım Çok değerli bir bilgi. Farklı bir iso indirip kaç defa uğraştım bugün kurmak için hep aynı hatayı verdi. Senin postu görüp uygulayınca işe yaradı. Eline sağlık @köylü teşekkür ederim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdnanGumus Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 zeal46, 2 saat önce yazdı: Flash belleğe yazdırırken böyle bir hata alıyorum problem nedir acaba ? 2 ayrı flash bellekte denedim Rufus 3.9 Final TR bunu kullanın bunda sorun çıkmıyor eskiler vede yenileri boş verin Please register to see this content. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Editor köylü Posted July 2, 2021 Author Editor Share Posted July 2, 2021 hophop, 10 saat önce yazdı: Paylaşım yaparken de bilgilendiren çözüm üreten insanları seviyorum. Çok değerli bir bilgi. Farklı bir iso indirip kaç defa uğraştım bugün kurmak için hep aynı hatayı verdi. Senin postu görüp uygulayınca işe yaradı. Eline sağlık @köylü teşekkür ederim. Bende çok uğraşmıştım bilgi paylaşımını burada bir arkadaş yapmıştı tekrardan tşkrler @fingerprint 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fingerprint Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 (edited) kerem2018, 18 saat önce yazdı: Explorer kurulamıyor, doğru mu ? köylü, 18 saat önce yazdı: Explorer olmazsa sistem çalışmaz sunumda öyle birşey yazmadım ben Explorer dediği ie hocam (kimin ne demek istediğini anlıyorum artık ben) 🤣 Edited July 2, 2021 by fingerprint 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiftdeletenet Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 fingerprint, 8 dakika önce yazdı: Explorer dediği ie hocam (kimin ne demek istediğini anlıyorum artık ben) 🤣 Biz buna 'Tecrübe' diyoruz. 😀 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fingerprint Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 shiftdeletenet, 1 dakika önce yazdı: Biz buna 'Tecrübe' diyoruz. 😀 Estağfurullah hocam köylü üstadımdan tecrübeli değilim elbette ancak bazı kullanıcıları iyi tanıyorum ve neye taktıklarını öğrendim sadece. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ishak37 Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Malesef virüs yemiş gibi davranıyor, not defteri ve paint açılmıyor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiftdeletenet Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 fingerprint, 37 dakika önce yazdı: Estağfurullah hocam köylü üstadımdan tecrübeli değilim elbette ancak bazı kullanıcıları iyi tanıyorum ve neye taktıklarını öğrendim sadece. Herkes farklı şeyleri, farklı seviyelerde tecrübe etmiş olabilir. Kimseyi yatsımıyor, kimsenin bilgi ve tecrübesine haksızlık etmek istemiyoruz.. İyi çalışmalar.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Editor köylü Posted July 2, 2021 Author Editor Share Posted July 2, 2021 fingerprint, Bir saat önce yazdı: Explorer dediği ie hocam (kimin ne demek istediğini anlıyorum artık ben) 🤣 🤣 ilginç hiç aklıma gelmedi intermet explorer buradada cevabını verelim internet explorer çalışır yalnız edgeyi kaldırıp yeniden yüklediğim için başlamadan hata iletisi veriyor ve açılıyor 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadetti Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 (edited) "batarya tam doluyken explorer devamlı reset atıyor başlat ve görev çubuğu gözükmüyor. " Tam okuyordum başıma geldi.😄 Sanırım ısınma da etkili oluyor ve eski donanımları zorluyor. Edited July 8, 2021 by kadetti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts