Jump to content

hophop

Üye
  • Posts

    61
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

hophop's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

22

Reputation

  1. Paylaşım için teşekkürler gerçekten çok basit ama işe yarar bir çözüm.
  2. Merhaba; Virüs zaten yeni bir virüs ve dosyalar çok uzun anahtarlar ile şifrelendiği için maalesef geri dönüşü yok.
  3. İlk başta reset ama hatasını çözdükten sonra kullanmaya devam ettim. Herhalde memnun olan az insanlardan biriyim gayet stabil ve düzgün çalıştı şu ana kadar. Android studio, visual studio, phpstorm sorun vermedi bana üçü lazım. Arayüz olarak bir sadelik ve tatlılık gelmiş. Tam sürüm geldiğinde çok daha fazla şey değişecektir muhtemelen. Android uygulamlarını çlaıştıracak olması asıl beklediğimiz yenilik bakalım.
  4. Paylaşım yaparken de bilgilendiren çözüm üreten insanları seviyorum. Çok değerli bir bilgi. Farklı bir iso indirip kaç defa uğraştım bugün kurmak için hep aynı hatayı verdi. Senin postu görüp uygulayınca işe yaradı. Eline sağlık @köylü teşekkür ederim.
  5. Arch Linux candır gerisi heyecandır. Kendi deposu dışında kullanıcıların oluşturduğu aur deposu arch program çeşitliliğini super artırıyor. Ama aur kullanırsanız kararlılığını bozabilirsiniz.
  6. Eğer pin kilidinden bahsediyor isen ve android tabanlı bir tel ise bir linux işletim sistemine tefelonunu bağlarsın. Açılışta şifreyi linuxtan sorar. Linux mint ve ubuntu da denemiştim.
  7.   Kimse kimseye bedava birşey vermez. Ki vermemişler zaten. Ttnet ise hiç vermez. Ve ayrıca 4gb için 13 tl fazla... Kim kimi kandırabiliyorsa işte.
  8. O zaman kardeş ne olmasını istiyorsan bunu resimli bir şekilde göster bizde ona göre yardımcı olalım. Çünkü istediğim şeyleri biraz eksik anlatıyrosun.
  9. Kardeş senin odaklanma sorunun var bence. Zaten j değişkenine index of ile atıyorsun sırasını. Message box ile ekranda uyarı olarak göster.
  10. Senin verdiğin kodda index of çalışıyor. sen ne yapmak istiyorsun. Günleri sıralayıp salı yımı seçmek istiyorsun       private void button1_Click(object sender, EventArgs e) { int j = 0; string[] gunler = { "Pazartesi", "Salı", "Çarşamba", "Perşembe", "Cuma", "Cumartesi", "Pazar" }; j = Array.IndexOf(gunler, "Salı"); for (int i = 0; i < gunler.Count(); i++) { listBox1.Items.Add(gunler[i].ToString()); } listBox1.SelectedIndex = j; }
  11. Elinize emeğinize sağlık... Rica etsem ince ayar reg dosyasını paylaşabilirmisiniz ?
  12. Tabiki lazer yazici. Murekkepliler herzaman sıkıntı çıkartır.Bir sure kullanmazsan donar.Kartus durduk yere bozulur.Lazer al kafan rahat olsun.
  13. Kardeş sen gerçekten de işin çok başındasın. Bir c kitabı alıp genel olarak bakmalısın derim.   Veri tipinin içinde veri tipi nasıl oluyor? Bunlar ne anlama geliyor Buradaki veri tipi içinde veri değil bu bir fonksiyon tanımlamasıdır.Ve fonksiyonun hangi tipte parametre aldığını gösterir. Fonksiyon Main() fonksiyonun altına yazıldığı için tanımlanması gerekir.Öncelikle fonksiyon nedir onu araştır.   ArrayMax’tan sonra “[]” anlamı nedir? Buradaki [] ifadesi dizi olduğu anlamına gelir.C de dizileri araştır.Kısa tanımı ile bir değişkene birden fazla değer atama işidir.   Burada 7.3f’teki ‘f’ harfinin görevi nedir? Buradaki f (float veri tipi) olduğunu gösterir.Onun için C de kullanıla veri tiplerini araştır.   Kolay gelsin.
  14.   Kesinlikle katılıyorum. Bende süperonline a geçtim 1 sene önce.Sadece 1 defa müşteri hizmetlerini aradım o da teşekkür etmek için. Akk var görünüyor fakat hiç birşekilde işleme dökülmüyor aylık 150-200 gb arası veri indiriyorum hiç bir şekilde hızım düşmüyor. Ayrıca şuana kadar hiç 8 mb altına düşmedi hız.Kesinlikle öneririm ttnet te olanlarada ALLAH kolaylık versin derim.
  15.   Arkadaşın yaptığını küçümsemiyorum çok başarılı bir çalışma ... Ama zor bir uygulama değil. Kodlamadan ziyade düşünüp, ortaya çıkarması zor olan tarafı.
×
×
  • Create New...