Jump to content

WolfmanTR_

Üye
  • Posts

    1911
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

WolfmanTR_ last won the day on March 14 2016

WolfmanTR_ had the most liked content!

Profile Information

  • Male
  • •Front-end •Wordpress

İletişim Bilgileri

  • Google+
    +Extremitysoftware

Recent Profile Visitors

16947 profile views

WolfmanTR_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

439

Reputation

  1. 2012-2014 arası aktif kitleden kimse kalmamış.Forum çernobil gibi  :mellow:

    1. Show previous comments  8 more
    2. WolfmanTR_

      WolfmanTR_

      Buraya yazmasak görüneceğiniz yok :D

    3. KenanK

      KenanK

      @WolfmanTR_ aynen dedigin gibi. aslında herkes burada ama eskisi kadar aktif degil o kadar. disaridan izliyoruz. :) 

    4. blackjack1921
  2. Wolfman öldün mü? Kaldın mı? bi ses ver. Sen, çalışmaların ne alemde?

    1. WolfmanTR_

      WolfmanTR_

      Projelerimi sonlandıralı bayağı oldu :ph34r: (Ama hala çalışır durumdalar kullanabilirsin son yayınlananları :D)

  3. Hocam. bu güzel çalışmanın güncellemesini ne zaman yayımlayacaksın? Birde link kırık. Linki yenilersen sevinirim.

    1. WolfmanTR_

      WolfmanTR_

      Yanlış hatırlamıyorsam güncelleme yapmayacağım yazmıştım bir yere.Link sağlam http://www.mediafire.com/?tc8ath8bbe8z46v
  4. Merhaba, uzun süredir kullandığım wampserver'da phpmyadmin > kullanıcılar > root 'un şifresini kendi belirlediğim bir şifre yaptım ancak şifreyi doğru girmeme rağmen phpmyadmin'e giriş yapamıyorum. #1045 MySQL sunucusuna oturum açılamıyor hatası veriyor. config.inc.php den $cfg['Servers'][$i]['password'] kendi şifremi giriyorum hiçbir şekilde kabul etmiyor.Şifre sıfırlama yapabilir miyiz ? veya veritabanına girdiğim bilgileri alsam da olur.
  5. Tiësto dinlerken niye çöküyorsun iTunes ?

  6. Geri Dönüşüm kutusunun dizini nere acaba ? // İşime yarayanları ilk post a ekliyorum.
  7. slider için owlcarousel'i kullandım.Footer için neden tablo kullanayım ? Bileşen alanı orası ? İstediğin bileşeni Bileşenler sayfasından ekleyebilirsin. Sağa/Sola yaslamayı bileşenler sayfasından ayarlabilirsin.Kullanıcının isteğine bıraktım.
  8. Merhaba, bir projeye başlayacağım ve başlamadan önce bilgi toplamam gerekli.(Daha önce bunların hepsini toplamıştım ama kaybettim.) Windows da yer alan tüm gereksiz dosyaların konumlarını (yollarını) bilenler yazar ise işim kolaylaşır. Örnek : C:\Users\KULLANICI_ADI\AppData\Local\Temp C:\Users\KULLANICI_ADI\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Cache İşime Yarayanlar %temp% %PROGRAMDATA%\Temp\ C:\Windows\SoftwareDistribution\Download >> Güncelleme Geçmişi C:\Windows\Prefetch >> Sık Kullanılan Uygulamaların Kalıntıları --Browsers C:\Users\wolfm\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Cache \\Yandex\\YandexBrowser\\User Data\\Default\\Cache C:\Users\wolfm\AppData\Local\Mozilla\Firefox\Profiles\h14e5jd9.default\cache2 >> (C:\Users\wolfm\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\profiles.ini) _local.."\\Opera\\Opera\\cache _local.."\\Comodo\\Dragon\\User Data\\Default\\Cache
  9. Merhaba, Spotify Aile paketini (14,99TL) 6 Arkadaş ile almayı planlıyoruz (Aylık 10TL yerine 2TL ödemek daha cazip).Bu şekilde yaptığımızda bir sorun teşkil eder mi ? Bazıları Aynı adreste felan olmanız gerekiyor diyor bu ne kadar doğru ? Kullanan var ise yorumlarınız alabilir miyim ? Ek olarak : Premium üyelikten farkı var mı ?
  10. ???

    1. ByChilavert

      ByChilavert

      Bugün herkes neden ?? böyle yazmaya başladı anlamadım. )

    2. WolfmanTR_

      WolfmanTR_

      Yok yok, eski forum kalmamış.Eski forum olsa 20 kişi sana ??? yazardı :D

    3. ByChilavert

      ByChilavert

      Nerde o eski forumlar dimi :)

  11. Yok.Steam böyle birşeye sebep olmaz.Ya bir program yüklerken toolbar seçeneğini kaldırmadın.Yada indirme sitelerinden sahte .exe indirip farkında olmadan kurdun.Başka türlü bulaşamaz.
  12. AdwCleaner ComboFix bunları kullan birşey kalmaz.Bir program kurarken ezbere next, next deme.Neyi işaretliyorsun neyi kuruyorsun kontrol et.İndirme sitelerindeki sahte indirme butonlarına tıklayıp bilinmeyen uygulamaları indirmemeye ve kurmamaya özen göster.Bunları yaparsan zaten sana musallat olan bir yazılım olmayacaktır.Genelde sahte indirmeler yaparak bu tür zararlı yazılımlar sisteminize bulaşmaktadır.
  13. Ev Grubu > Gelişmiş Paylaşım ayarları'ndan gerekli ayarlarınızı yaparsanız dosyalarınızı paylaşabilirsiniz. (2 bilgisayardan da)
  14. style.css de bul ve değiştir .sf-menu a padding:22px 18px 20px 18px; header #logo-pro margin-left:-80px; body #logo, body #logo img width:150px
×
×
  • Create New...