Jump to content

imcliff

Üye
  • Posts

    78
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

imcliff's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Reputation

  1. Sistemi dün kurdum güzel çalışıyor, yalnız windows gezgininde klasörler arasında dolanırken bir anda gezgin donuyor ve hiçbir şey seçemiyorsun. Çıkıp tekrar girdiğinde düzeliyor. Bir de fotoğraflar yoktu yükledim fotoğraflar ile açınca sorun yok ama düzenle dediğinde fotoğraf kayboluyor.
  2. Arkadaşın da dediği gibi ben de aliexpress i tercih ediyorum. Bir de buyincoins var oradan da 1-2 bir şeyler almıştım.
  3. Panoramik fotoğraf çekebilen digital makineler hatta hemen hemen hepsi çekiyor, yeni cep telefonların hepsi de çekiyor iyi kamerası olanla çekebilirsiniz.
  4. Arkadaşlar ben iş yerinde baidu antivirüs kullanıyorum hem bedava hem de sadece antivirüs olarak da gelmiyor bir sürü araç gereci var sistemi de kasmıyor. Tavsiye ederim.
  5. http://s5.dosya.tc/server/yaqusg/MY_GAMES.rar.html yaptığım daha doğrusu zaman bulamayıp da tamamlayamadığım çalışma hatta scrool bar da var
  6. bende autoplay media studio ile yazıdğım bir kod var ama sana yollayayım. Image.SetVisible("imajının adı", true); Image.SetVisible("görünmesini istemediğin imajların adı", false); Image.SetVisible("görünmesini istemediğin imajların adı", false); bu kod ile ben işimi gördüm yazıya script-onclick te bunları yaz olacaktır. diğer dosyaları da yazmayı unutma resimler üst üste binecektir.
  7. güvenli modda başlatıp tarama yaptım. revo uninstaller ile de başlangıçtan ilgili programı kaldırdım. düzeldi sağolasın.
  8. Arkadaşlar windows 10 yüklü bir bilgisayar var hangi browser olursa olsun sürekli sekme açıyor. emsisoft malware ile tarattım bir kaç bir şey buldu temizledi ama çözülmedi. Format atmak da işime gelmiyor iş yoğunluğunda (bilgisayarda fazlası ile dosya var). Bana acil yardım edebilecek bir arkadaş varsa sevinirim. Antivirüs olarak Baidu var.
  9. Kardeş benim arkadaşımın başına geldi iş yerinde kesinlikle güvenlik duvarın açık olsun. Antivirüs yükle (ona baidu yükledik) ama ne olursa olsun kesinlikle gelen maillerde (özellikle ttnet faturanız felan der) linkleri açma. eğer seninle aynı ağda bir başka bilgisayar varsa oradan sana gelebilir. o bilgisayarı da iyice incele onda da var mı öyle dosyalar ona bak. varsa format at o bilgisayara da ve çok mecbur kalmadıkça da klasör paylaşma. Bir de ev ağı kullan şifreli
  10. sony sound forge ben kullanıyordum vardır crack li hali internette mükemmel bir program
  11. Arkadaşlar bana usb ye yükleyip live olarak kurmadan usb üzerinden çalıştırabileceğim bir linux önerebilir misiniz? 
  12. Biçimlendirmeden kurtarmak istiyorum malesef. Yolu varsa çok iyi olur.
  13. Arkadaşlar bir çok kere autorun virüsünü dosyaları gizli yaptığı için attrib /s /d -r -s -a -h *.* komutu ile temizledim ama yeni elime gelen bir flashta bilgisayara taktığımda flashın adı kısayol gözüküyor isimsiz bir klasör var ve dosyalar o klasörün içinde gözüküyor ama hepsi a, n, b gibi harf adını almış ve uzantıları yok. Bu virüs ile karşılaşan ve çözümünü bilen var mı?
  14. ben mouse ile ede kontrol edebiliyorum bir bak ayarlarına felan istersen sıkıntı yok yani
  15. Arkadaşlar ben 1 yılı aşkındır Baidu antivirüs kullanıyorum free lisans resetleme fala filan derdi yok. Aynı zamanda kurduktan sonra utulityleri de var system repairden tutun da network traffic kontrole kadar. Ayrıca baidu browser da kullanıyorum. Bence mükemmel her ikisi de hiçbir sıkıntı yaşamadım. Sistemi kasmayı bırak çalıştığını bile anlamıyorsunuz. (Bu arada 10 yıl internet cafe işlettim denemediğim antivirüs yok.....ama %100 tabii ki güvenlir yok)
×
×
  • Create New...