Jump to content

mephistooo2

Editor
  • Posts

    2527
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    117

mephistooo2 last won the day on June 12

mephistooo2 had the most liked content!

About mephistooo2

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

65497 profile views

mephistooo2's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

4.5k

Reputation

  1. cmd ve bat uzantılı dosyalarda şifrelenir. Ancak kodlar çok komplike ise kodları şifrelenmiş bat-cmd dosyaları sağlıklı çalışmayabilir. Müsait bir zamanda bat-cmd kodunun nasıl şifrelendiğine dair bir paylaşım yapabilirim.
  2. Yeni çalışmam :) 

     

  3. Bu program dosya şifreleme ve şifre çözme işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirmenizi sağlar. Dosyalarınızı güvenle şifreleyebilir ve ihtiyaç duyduğunuzda şifresini çözebilirsiniz. Virusotal Raporu: https://www.virustotal.com/gui/file/58efe977c9cac150432b9eb7aa37fe2a75f572fe75fd261774dd696ffbf7276f/detection ÖZELLİKLER: Dosya uzantı ve boyut kısıtlaması olmadan her türlü dosya şifrelenir. Kullanıcılar kendi belirledikleri parolalarla dosyalarını şifreleyip çözebilirler. Program, Advanced Encryption Standard (AES) algoritmasıyla güçlü bir şekilde şifreleme işlemi gerçekleştirir. KULLANIM: Programın 2 tür kullanım yöntemi vardır. Birinci yöntem (kurulum): Programı çalıştırın, konsol ekranında programın kurulumu ile ilgili gelecek soruya "evet" cevabı verin. Kurulum kısa sürede tamamlanacaktır. Artık Windows ortamında her türlü dosyanızda sağ tıkladığınızda "Dosya Şifrele" ve şifrelenmiş dosyalar için de "Dosya Şifrelemesi Kaldır" seçenekleri ile kullanabilirsiniz. İkinci yöntem (sürükle-bırak-şifrele/şifre çöz): Herhangi bir uzantıya sahip dosyayı encrypt.exe dosyasının üzerine sürükleyip bırakın, bir konsol ekranı açılacak ve şifre belirlemenizi isteyecektir. Şifrelenmiş bir dosyanın şifresini çözmek için .enc uzantılı dosyayı encrypt.exe dosyasının üzerine sürükleyip bırakın ve önceden belirlediğiniz şifreyi girin. ÖNEMLİ NOTLAR: Parolayı unutmanız durumunda şifreli dosyalarınızı bir daha açamazsınız. Bu nedenle parolanızı güvenli bir şekilde saklamanız önemlidir. Program, dosya uzantı ve boyut kısıtlaması olmaksızın her türlü dosyayı şifreleyebilir. Yüksek boyutlu dosyaların şifrelenme işlemi uzun sürebilir. 5 GB'lık bir dosyanın şifreleme süresi yaklaşık 30 saniyedir. Elbette bu süre bilgisayarınızın donanım gücüne göre değişecektir. Şifrelenmiş dosyaların orijinal uzantısı şifreleme esnasında korunmaktadır. Örneğin test.txt dosyasını şifrelediğinizde dosyanın yeni uzantısı .enc unzantısı ile birlite test.txt.enc olacaktır. Program tamamen açık kaynak kodludur. Repodan indirip Visual Studio ile istediğiniz değişiklikleri yaparak derleyip kullanabilirsiniz. Github Linki: abdullah-erturk/Encryption-Decryption-Tool: Easily encrypt and decrypt any file you want in Windows environment. (github.com) İndirme Linki: Releases · abdullah-erturk/Encryption-Decryption-Tool (github.com)
  4. Evet desteklemiyor, bunu zaten verdiğim linkin konularında belirttim.
  5. Windows 11 IoT Enterprise LTSC sürümü için tüm yöntemler (kms - digital - kms38) çalışmaktadır.
    1. Show previous comments  9 more
    2. forjest

      forjest

      shaolin Denemedim daha denerim birazdan. Çünkü uygulama update'i kapatıyor açma işlemide olması gerekli diye düşündüm.

    3. AdnanGumus

      AdnanGumus

      güncelleme devam ediyor mephistooo2 usta size kızsın amaç zaten güncelleme yapmamak tam benlik tekrar teşekkürler.

      0yapyeter.png.762a04d734c3cb5f01c07967a186fb1f.png

    4. mephistooo2

      mephistooo2

      @forjest üstat vbscript dosyası hem güncellemeleri durdurur, hem de tekrardan devam ettirir.

      gif resmini incelerseniz hem durdurma hem de devam ettirme özelliğini fark edersiniz :) 

      Bu arada şunu da belirteyim, durdurma işlemi sadece Windows güvenlik ve özellik güncellemelerini durdurur, Windows Defender güncellemesi arka planda devam eder.

  6. Bu kodlar genelde iş görür... @echo off cd /d %~dp0 >nul 2>&1 echo. echo YÖNETİCİ HAKLARI ETKİNLEŞTİRİLİYOR... echo. echo lütfen bekleyin... >nul 2>&1 reg add hkcu\software\classes\.Admin\shell\runas\command /f /ve /d "cmd /x /d /r set \"f0=%%2\"& call \"%%2\" %%3"& set _= %* >nul 2>&1 fltmc|| if "%f0%" neq "%~f0" (cd.>"%temp%\runas.Admin" & start "%~n0" /high "%temp%\runas.Admin" "%~f0" "%_:"=""%" & exit /b) >nul 2>&1 reg delete hkcu\software\classes\.Admin\ /f >nul 2>&1 del %temp%\runas.Admin /f /q ::=============================================================================================================== reg delete "HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies" /f reg delete "HKCU\Software\Microsoft\WindowsSelfHost" /f reg delete "HKCU\Software\Policies" /f reg delete "HKLM\Software\Microsoft\Policies" /f reg delete "HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies" /f reg delete "HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\WindowsStore\WindowsUpdate" /f reg delete "HKLM\Software\Microsoft\WindowsSelfHost" /f reg delete "HKLM\Software\Policies" /f reg delete "HKLM\Software\WOW6432Node\Microsoft\Policies" /f reg delete "HKLM\Software\WOW6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies" /f reg delete "HKLM\Software\WOW6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\WindowsStore\WindowsUpdate" /f pause
  7. Yazma-koruma işlemi uygulanan disk, sadece koruma işleminin yapıldığı bilgisayarda işe yaramaktadır. Linux versiyonlarında işe yaramaz... Tüm ayrıntıları burada yazdım:
  8. Activation support will be added when the Office 2024 retail version is officially released.
  9. Bu konu, sahibinin talebiyle çöpe taşınmıştır.Anlayışınız için teşekkür ederiz.Tnc-Team
  10. Bu konu, sahibinin talebiyle çöpe taşınmıştır.Anlayışınız için teşekkür ederiz.Tnc-Team
  11. İşletim sisteminizde wmi (Windows Management Instrumentation) ve spp (Software Protection Platform) hizmetleri çalışmıyor yada bozulmuş, buna bağlı olarak da vbscript dosyaları da çalışmıyor. Düzeltmek için yönetici olarak şu komutları çalıştırın: powershell.exe repair-Windowsimage -online -CheckHealth powershell.exe repair-Windowsimage -online -ScanHealth Kontrol sonucu "ImageHealthState" kısmı "Repairable" ise şu komutla Windows sağlığını düzeltmeyi deneyin: powershell.exe repair-Windowsimage -online -RestoreHealth Bu işlemlerden sonra aktivasyon işlemini tekrarlayın. Yine hata verirse bence işletim sistemini yenileyin yani format atın.
  12. Bu modeli biliyorum, bu modelde optik sürücü yeri var, kendisi yok. Kısacası CD/DVD kullanamazsınız...
×
×
  • Create New...