Jump to content

lediod

Üye
  • Posts

    621
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by lediod

  1. Hocam elinize sağlık kurulum çok basit ama denemek için gerçek bilgisayarda deniyorum. menü olması gerektiği gibi açılıyor. içine attığım iso yu çalıştırmak isteyince error veriyor.
  2. Hocam peki bu program ücretli mi ? Ben ücretsiz olarak bir program arıyorum.
  3. Bu uygulamayı denedim fakat photos kısmına girdiğimde boş çıkıyor.
  4. Merhaba arkadaşlar İphone cihazlardan PC' ye fotoğraf, video vs aktarma, yedekleme işlemlerini kolay ve basitçe yapabileceğiz ücretsiz bir uygulama var mıdır ?
  5. Emre hocam, 2gb.wim sadece legacy de mi açılıyor ? bir de winPE klasörü içinde winPE.wim var. bunları uefi ventoy ekranında göremiyorum. sadece eklemiş olduğum iso lar görünüyor.
  6. Bu işlemi denedim ama imajı yazdırıyor
  7. Konu hakkında destek olabilecek varmı
  8. clone de olmuyor malesef. büyük diski kücük diske clone yapmıyor.
  9. Hocam Merhaba VHD diski virtual machine ile çalıştırmak isterken bu hatayı alıyorum. Video da anlattığınız gibi uyguladım ayarlarını fakat hata verdi.
  10. merhaba yandex ve mega üzerinden download yapılamıyor. yandex hesabı ile oturum açıyorum ama oturum kapanıyor. mega da da kota aşıldığından dolayı download yapmıyor. başka bir yöntemi var mıdır ?
  11. Hocam video da belirtmiş olduğunuz debian klasörünü nerden temin ebedebiliriz ?
  12. @karadurakhocam bu güncellemeyi indirerek kullanabilir miyiz ? yoksa mart ayında paylaştığınız 6 gb lık olanı da indirmemiz gerekir mi ?
  13. Emeğinize sağlık. İndirmek istedim ama linkler silinmiş. Yenilenme durumu varmıdır MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. @crasadure hocam, Winkur.wim i legacy ve uefi olarak ekleme işlemi gerçekleşti. legacy de açılıyor. fakat uefi de hata veriyor. BCD kontrol ettim bir sıkıntı görünmüyor. gerçek ve sanal makina da aynı hatayı veriyor.
  15. @crasadure hocam, videoda anlatımınıza göre Winkur.wim ekleme yaparken sadece legacy ekleme yapıyor. uefi kısma yapmıyor. neden olabilir ?
  16. Sanal da mı gerçek makina da mı deniyorsunız? MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. Merhaba. Flash belleğinizi minitool partition ile tekrardan sıfırlayıp dener misiniz? MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. https://www.mediafire.com/file/2sec5ov3a9l3o2i/Multiboot-Toolkit-2.3.2-build190707.7z/file buyrun hocam. Flash belleği sanal win 7 tanıtabilirsem test edeceğim.
  19. biliyorum üstad tatildesiniz rahatsız etmek istemem. 2.video da görünüyor. Aynı şekilde yapmama rağmen görünmemesi ilginç. Yine araştırayım bakalım. Sağolun hocam iyi tatiller
  20. @crasadure hocam bunları izledim. gerekli eklenti kurdum. USB seçerken Üst barda verdiği uyarı çıkıyor '' usb aygıtı sanal makineye takma başarısız''
  21. hocam dediğiniz gibi wim.list e ekledim *Rescue* olarak ama eklemedi. hata da vermiyor. successful diyor ama eklemiyor.
×
×
  • Create New...