Jump to content

sns

Üye
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sns

  1.     Ne alaka anlamadım! :o  ein yakınlarında türbe falan varmıdır ondan dolayı olmuyor olabilir deseydin bundan daha mantıklı olurdu :D Topraklama olan prizde powersupley yanma olasılığı daha düşükdür. Topraklama iyidir beyaz eşyanın canıdır :)
  2. Büyük kasa alma evde cenaze diyor eskiler düşün :D
  3. Blutuoth varsa Blutuoth lu klavyeli kılıf al 25 tl civarlarında idi en son :) Android windows çalışıyor iphone uyumlular bile var.
  4. Çok çok teşekkür ederim linkler kırık site içi ve dışı bulamamışdım .
  5. Adobe Flash oyunlarını 2005 yıllarına ait adobe programı vardı içindeki 1 mgbyte civarındaki exe oyunları exe formatına çeviriyordu. Elinde bu küçük exe olan paylaşabilirmi.
  6. Ben hiçbir ülkenin merkez bankasının bağımsız olduğuna inanmıyorum.   Artı burdaki havale ücretlerinden isviçre bankaları kesinti alıyor paranın takibini yapıyor birde kesinti.   Acaba havale patenti mi var araştırmak lazım.
  7. Tanınmış markalar için kernel yazılmış olabilir çalışır ark en büyük sorun dokunmantik driveri olacakdır.
  8. biti yüksek bir ekran kartı daha hızlı olacakdır 256 bit olanlara bakmanı tavsiye ederim.
  9. Vaio marka ismi kendisine ait xperia sonyericson ortaklığının meyvesi :)
  10. 100 hz ve 400 hz ekrana gözüken piksellerin yenileme hızıdır. Özetle aksiyon sahneleri hızlıdır karelenme olmaması için hz değeri önemlidir. o tv smart tvdir internete girebiliyorsunuz. samsung tuner da uydu kartının torenidir. özetle sinyal kalitesi daha yüksekdir.
  11. Kendim yedekde kasam var 10 yıldır harici ekran kartlı kasa kullanmadım belki ondandır.Gigabayte marka anakart galiba ati chipsetli hdi onboard ekran kartı ati işlemci gördüğüm kadar yeterlimi :)
  12. @Bay_RC Root işlemini gerçekleştirebildinmi ?
  13. Dün farketmemişim son resimde rukiye durmuş pozisyonda ayarkları netbookdan seçememişim :D
  14. Sade güzel olmuş ledler fazla parlak galiba ışık fazla :) Resimleri img içine alsaydın tek tek tıklamak zorunda kalmazdık :)
  15. a.slm Avast free kurmanı tavsiye ederim antivirüs olarak kolay gele :) Ücretsiz Tarama Programları ComboFix İngilizce http://www.gezginler.net/indir/combofix.html Avast Virus Cleaner İngilizce http://www.gezginler.net/indir/avast-virus-cleaner.html McAfee Labs Stinger İngilizce http://www.gezginler.net/indir/mcafee-labs-stinger.html AdwCleaner Türkçe http://www.gezginler.net/indir/adwcleaner.html Ücretsiz Antivirüsler Comodo Antivirus Türkçe http://www.gezginler.net/indir/comodo-antivirus.html avast! Free Antivirus Türkçe http://www.gezginler.net/indir/avast-free-antivirus.html Avira Free Antivirus Türkçe http://www.gezginler.net/indir/avira-free-antivirus.html AVG Anti-Virus Türkçe http://www.gezginler.net/indir/avg-anti-virus-free-edition.html Microsoft Security Essentials Türkçe http://www.gezginler.net/indir/microsoft-security-essentials.html
  16. En güzeli nemli bezle ıslanan yerleri silmek çünkü çayda şeker var yapışkanlığı alman lazım sonra özenle usb portları ve diğer portları saçkurutma tutman işi sağlama almak için camıın önünde 1 gün güneş görsün nem kalmasın.   Not saç kurutma fazla ısıtmasına izin verme ufak entegre chipler düşebilir el yakmıyacak şekilde kullan.
  17. Tüm Sorumluluk Kullanıcıya aittir. Windows'un Android'in sistemi içerisindeki dosyalara erişebilmesi için "Hata Ayıklama Modu" nu açmanız gerekiyor. "Hata Ayıklama Modu" nu Ayarlar > Geliştirici Seçenekleri'nden açabilirsiniz. http://www.gezginler.net/indir/kingo-android-root.html Desteklediği Marka Ve Modeller http://www.kingoapp.com/android-root/devices.htm Tüm Sorumluluk Kullanıcıya aittir.
  18. Root çok basit bir işlem Kingo Root kullan geri kaldırabilirsin zaten bu işlemler için root şart. Artı neden simgesini gizlemek istiyorsun onu anlamış değilim.
  19. system klasorune  atılır cwm metotla atılması taraftarıyım yoksa cihaz durdu hatası alırsın ve siyah ekran olur masa üstü. Elindeki cihaz es-explorer ile system/app/systemui.apk yedekle ziple aç göreceksin o wifi işaretini apk editliyen olur belki.   Tüm sorumluluk kullanıcıya aittir.
×
×
  • Create New...