Jump to content

forjest

-=TNC.VIP=-
  • Posts

    9336
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    891

forjest last won the day on April 19

forjest had the most liked content!

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

168322 profile views

forjest's Achievements

Single Status Update

See all updates by forjest

  1. MXLinux Masaüstü Görüntüsü + Tanıtım Videosu

    5vlitb9.png

     

    1. ByOs

      ByOs

      Zorrin os lite sürümünü çok beğendim abi tepki süresi çok güzel, donanım uyumluluğu güzel, Windows Secure Boot seçeneği ile Windows yanına kurulabiliyor vs. senin inceleme fırsatın oldu mu ?

    2. forjest

      forjest

      ByOs ZorinOS'i yıllar evvel kullanmışlığım var güzel bir linux dağıtımı ancak Türkiye'de forumları yok destek vb. açıdan dezavantaj. Distro watch'da 11. sırada dağıtım olarak. Yakın zamanda bende denemek isterim doğrusu. Ancak MXLinux araçları ve yardımcı olan içerikleri yok MXLinux'de neredeyse herşey var kullanım olarak. Kurulumda çok basit Legacy uefi kurulum desteğide var otomatik donanım algılama özelliği mevcut. ZorinOS'nin güzel tarafı windows'dan geçişte kolaylık sağlamakta benzerliliği bakımından. Buda + yapıyor dağıtımı. Bütün linux'ler windows yanına zaten kurulabilmekte kurulmayanını görmedim daha hiç.

    3. ByOs

      ByOs

      Son zamanlarda Windows 11  Uefi güncellemesi geldi abi. Bir çok Linux u kuramadım Windows Uefi modunda. Neticede Debian tabanlı MX den aldığın lezzeti bundan da alacağını düşünüyorum. Bana MX den stabil geldi nedense. Teklif var ısrar yok. 😁 

    4. Show next comments  3 more
×
×
  • Create New...