Jump to content

x-mens

Üye
  • Posts

    68
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by x-mens

  1. TPM ByPass yok anladığım kadarı ile. yani kurulumda tpm ye takılmayacağımız manasına mı geliyor.
  2. intel xeon e5 2699 v3'de mi desteklemeyecek çok ilginç .
  3. eğer bütçeniz yetiyor ise : https://www.teknosa.com/philips-s971131-smart-clean-islak-kuru-tiras-makinesi-p-120240748?utm_source=akakce.com&utm_medium=comparison&utm_campaign=listing&v=1.29.9 bunu almanızı tavsiye ederim ama maalesef biraz fiyatı pahalı ben kullanıyorum 1 yıldır sakalım sert biraz kullanımından oldukça memnunum ama oldukça uzun ömürlü bir de oğlumda çok beğendi temiziliği çok kolay sudan fazla etkilenmiyor umarım faydalı bilgi vermişimdir.
  4. merhaba 4k full bluray iso ve 4k matroskayı veya M2TS plan BDAV bluray dosyalarını win 10 64 bit pro'da oynatabilecek adam akıllı bir program var mı çünkü : bütün programları denedim hiçbiri stabil sonuç vermedi ayrıca gpu'um gtx 1080 ti oynayamadığım hiçbir oyun yok teşekkürler.
  5. dsf dts sacd-r 32/192 32/384 ve dxd dosyalarını da okuyabiliyor mu ?.
  6. yok hocam masaüstünde böyle birşeyler görünmüyor afbuyrun benim bilgisizliğimden midir nedir klasör seçeneklerinden dediğinizi yaptım fakat görünmüyor bir terslik mi var yoksa tam tersimi.
  7. peki burada txt uzantısı görülmedi masaüstünde mi görünmesi lazımdı teşekkürler.
  8. merhaba peki bu sonuç tamammıdır. :
  9. zip değil ise uygulamayı nasıl açacağız : ayrıca indirme sonucu zip dosyasından açılarak uygulanmaya çalışılıyor ve parola istiyor resme bak istersen
  10. her seferinde QR kodu tarat cebin kapalı ise açama bakalım ilerleyen zamanlarda bunlara çözüm bulabilecekler mi !!!! ???? :)))
  11. esas titan x2 diye adlandıralabileceği modeli bekliyoruz bakalım bunun performansı özellikleri ve tabii ki fiyatı türkiye de ne olacak söylenebileceği kadarı ile bakalım merak ettiğim quadro m6000'nin üzerinde bir performans sergiler ise buna tesla p100 dahil değil sanırım aradığımız karta kavuşabileceğiz. ama baya bir beklemek gerekecek stabil fiyata ulaşabilmesi için. :)))
  12. http://www.videohelp.com/software/J.-River-Media-Center/version-history
  13. bir de bunlara bakın hocam: http://www.amazon.com/Black-Performance-Desktop-Hard-Drive/dp/B011LVAVEQ   2.- http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822236970
  14. çok teşekkürler iyi program.
  15. bence en önemlisi mesela: cebinizde doğru dürüst para olmasa dahi işiniz kendinize ait ev araba da olmasa da sadece sizden hoşlanmş olması sizce ne kadar akla yakındır ?
  16. bütün bunlara ne gerek var ayarlara girip 1 rakam daha ekleyin bu kadar.
×
×
  • Create New...