Jump to content

Mozilladan Daha Iyi Bi Program Varmı ?


Recommended Posts

onun tarayıcı ile alakası yok internet hızınla alakalı ve muhtemelen seini hızın 1 megabit ama en iyi taryıcı dersen ie 8 tek geçerim

ie mu tek geçiyorsun:) gülerler birader adama, ie kendi isteği üzerine firefoxla ie 8'i yarıştırdı çıkan neticeden bir kesit aktarıyorum okuyun:

Her ne kadar aradaki fark insan algılarının ötesinde, sadece milisaniyelerle ifade edilse de, birçok siteyi yeni Javascript motoru sayesinde IE8'den çok daha hızlı görüntüleyen Firefox 3.5 Beta 4, genel toplamda da rakibine tam %81'lik fark attı.

Hesaplama yaparken IE8'den %477 hızlı olan Firefox 3.5 Beta 4, yeni sayfaları da Microsoft'un tarayıcısının dörtte üçü kadar sürede açıyor. Bakalım Firefox 3.5'in final sürümü yayınlandığında aradaki fark ne kadar açılacak.

detay için buradan okuyabilirsin:)

Please register to see this content.
Link to comment
Share on other sites

firefox eskiden asırı ram tüketimi yapıyordu artık öyle bir durum yok. i.explorer en basitten tnc yi acarken bayılıyor hemen o anasayfada en son konuların görüntülendiği bölümde donup kalıyor. 20 sn de anca acıyor. ama firefox olsun opera olsun tıklamayla önünde bölümler. opera da iyi ama bazı sitelere hala giriş yapamıyor. onun için firefox diyorum eklentileride gayet iyi. ^_^

Link to comment
Share on other sites

Bazıları alışır IE'ye bazıları alışamaz sen alışanlardanısın ve IE'yi savunuyorsun fakat firefox bazılari icin daha ideal eger Firefoxtanda Memnun Değilsen Shiira'yi kullan ama MAC olacak sistemin onuda sevmediğsen Arora kullan ben kullandım eh onuda begenmediysen K-Meleon kullan artık bunuda begenmen lazım Caminoyu kullan eh artik seceneklerin bol hehe

Link to comment
Share on other sites

bak işte o konuda haklısın kardeşim hani derler ya alışmış kudurmuşdan beterdir doğal olarak ebnde hmn alıştığım şeyi savunmaya geçiyorum kimse kimsenin zevkien karışamaz tabiinie onu kullanıyosun die ^_^

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

Firefox'un ram tüketmesinin tek sebebi sayfaları hızlı açmak için önce RAM'e yüklemesi.Vista'da da aynı durum.Siz RAM'i kullanmak için alıyorsunuz ama RAM kullanılınca da dert yanıyorsunuz. Eee RAM boşta kalsın diye alınmadı ya :yahoo:

Firefox fazla bellek tüketen bir uygulama(mesela bir oyun,ya da sanal makine) açıldığında bellek kullanımını düşürüyor.Bizzat 120'den 36'ya düştüğüne şahit oldum sanal makine çalıştırırken.

Link to comment
Share on other sites

Yorumlardaki tarayıcıların hepsisini kullandım,kişisel görüşüm opera'dan yana,şu an da 10 beta kullanıyorum,gerçekten de çok memnunum ayrıca bunun bir sınama olayı vardı;10 beta çıkana kadar safari açık ara öndeydi ancak operanın bu sürümü arayı kapatıp geçti hepsini;tavsiyemdir. :yahoo:

Link to comment
Share on other sites

bence en iyisi ie 8 hız mozillada d aha iyi olabilir ama mozilla sayfaları bir garip acıyor ie8 de acılan sayfaya bakın birde aynı sayfayı mozillada acın ie bu konuda üstün bence görsellik olarak ..

Link to comment
Share on other sites

HIZ İSTİYORSAN OPERA

DOWNLOAD YAPICAM DİYORSAN FİREFOX

BEN İKİSİNİDE KULLANIYORUM.İNDİRMELERDE FİREFOX ÇOK GÜÇLÜ AMA HIZDA OPERA..

OPERAYI HİÇ Bİ TARAYICIYA DEĞİŞMEM.

OPERA,FİREFOX,GOOGLE CHROME,SAFARİ,MAXTHON,NETSCAPE HEPSİNİ DENEDİM..

Link to comment
Share on other sites

Güvenlik açığı olmayan tek tarayıcı Opera diye duymuştum.. Google Chrome de çok hızlı, denedim..

Firefox'una dı çıkmış bir kere.. Alışkanlıktan dolayı ben de kullansam da sıralamayı şöyle yapıyorum..

1. Opera

2. Apple Safari

3. Google Chrome

4. Mozilla Firefox

5. Avant Browser

....

....

....

Sonuncu : IE 8

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...