Jump to content

Linksiz Videoları Indirmek ?


crysis_88

Recommended Posts

sana bu konuda orbit downloader tavsiye ederim. ie için grab pro diye harika bir eklentisi var. ayrıca grab it eklentisi de firefox da işini gayet rahat görecektir.bu program sayesinde henüz indiremediğim hiçbir video ve müzik olmadı.çünkü grab pro ve grab it direk indirilecek dosyayı süzerek indirmek isteyip istemediğini soruyor.kullanımı gayet kolay.özellikle grab pro yu çok seveceğini düşünüyorum.yalnız bu eklenti ie da verimli oluyor.firefox da kullanamadım.

Link to comment
Share on other sites

sürekli vidoalarını izledğim bi site var .. ama hiç bir şekilde indirilmeye müsait etmiyor .. link falan yok sadece izleyebiliyosun .. bu sitedeki videoları nasıl indirebilirim ?? acil olark ..

--------------------

Bunun için programa falan gerek yok.İnternette izlediğimiz her türlü video bilgisayarımıza kayıt oluyor zaten.Videoyu baştan sona kadar izle daha sonra C:\Documents and Settings\(KULLANICI ADINI BURAYA YAZ)\Local Settings\Temporary Internet Files'a gir video burada.

----------------------

Paylaşmak Güzeldir

Alemdar 17

Link to comment
Share on other sites

real player en iyisi tavsiye ederim her türlü flash görüntüsü anında ve kolay indirebilirsin. izlediğin video penceresinde mause yi tutacaksın zaten hemen video nun üstünde böcek gibi butonu çıkacak. download a tıklıcaksın bu kadar.

Link to comment
Share on other sites

Hiçbir programa gerek yok izledigim her videoyu PC me indirebiliyorum. İnternet Explorerla girin videonuzu izleyin sonra sayfayı kapatmadan (önemli sayfayı kapatmadan diyorum çünkü bende sayfa kapandıgımda silimeye başladı) Araçlar > İnternet Seçenekleri > Gözatma sekmesindeki Ayarlar > Dosyaları görüntüle dersiniz. Sayfa acıldıgında sayfa üzerinde sag tuş yapın simgeleri yerleştir > boyut deyin izlediginiz video yuksek MB olan sayfanın en üstünde görürsünüz.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...