Popular Post MrRush Posted April 23 Popular Post Share Posted April 23 Windows 11 24h2 LTSC sürümlerinde Mağza yoktur. Uygulama eklemek için Mağaza kurmanıza gerek yoktur. Bu bağlantıdan Windows Mağazasına ulaşıp uygulamaları .exe uzantılı indirip kurulum yapabilirsiniz. https://apps.microsoft.com/home?hl=tr-tr&gl=LI 11 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
relati7ity Posted April 23 Share Posted April 23 Windows 11 24H2 LTSC çıktı mı üstadım? Kendi kaynaklarıma bakmadım ama daha çıkmadı diye biliyorum. Orijinal ISO dosyası çıktı mı? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrRush Posted April 23 Author Share Posted April 23 relati7ity, 10 dakika önce yazdı: Windows 11 24H2 LTSC çıktı mı üstadım? Kendi kaynaklarıma bakmadım ama daha çıkmadı diye biliyorum. Orijinal ISO dosyası çıktı mı? Deneme aşamasında. LTSC için 26100 derlemesi RTM diye konuşuluyor. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
relati7ity Posted April 23 Share Posted April 23 MrRush, Şimdi yazdı: Deneme aşamasında. LTSC için 26100 derlemesi RTM diye konuşuluyor. Anladım, teşekkürler. Orijinal çıkış tarihi 2024 Eylül ayı gibi yazıyordu bir yerde. Çıkınca denerim inşallah. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
canavar123 Posted April 28 Share Posted April 28 relati7ity, 23.04.2024 - 21:48 yazdı: Anladım, teşekkürler. Orijinal çıkış tarihi 2024 Eylül ayı gibi yazıyordu bir yerde. Çıkınca denerim inşallah. Deneyin, sevin, paylaşın lütfen. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
forjest Posted April 30 Share Posted April 30 Please register to see this content. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SON_VATAN Posted May 11 Share Posted May 11 Bu şekilde satın alınmış olan uygulamalar yüklenmiyor illede microsoft store uygulaması istiyor onunda bahsi geçen iso uygulamasında hiçbir şekilde yüklenemiyor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts