Jump to content

Google Chrome Geç Açılma Sorunu Çözümü


ayhankorkmaz
 Share

Recommended Posts

Arkadaşlar win8 kurduktan sonra pc ye

internet explorerin hızının gerçekten fazla olduğunu gördüm.

lakin Google chrome manyağı olan ben ilk açılışta internet explorere göre

çok geç yanıt verdiğini gördüm.

nette azıcık araştırmadan sonra yaptığım değişiklikle eski hıza ulaştım.

bilen zaten biliyordur , bilmeyenlere katkımız olsun.

 

Google chrome ayarlar bölümüne girip oradan gelişmiş ayarlar,
proxy ayarlarını değiştir bölümüne tıklayın
açılan pencereden yerel ağ ayarlarına girin
ve seçili olan bölümlerdeki çentikleri kaldırın

 

Link to comment
Share on other sites

google chrome sevmiyorum. Benim yaptığım ve o olmadan internete bile girmek istemediğim Sercan Toolbar 2012'yi yüklüyorum. Ama her sayfa açılışında baya bi bu toolbarın yükleyişini beklliyorum. Lakin ie'de ve ff'de böyle bir sorun yok. Chrome'un son versiyonunda yaptı bunu. O gündür birdaha chrome 'a uzağım. Firefox sen bir tanesin :good:

Link to comment
Share on other sites

 

GPU ivmelemesini aktif etmek için; tarayıcı adres çubuğuna chrome://flags yazıp enter tuşuna basın ve gelen 
 
Tüm sayfalarda GPU birleştirme
ETKIN
 
2-Otomatik çalışan eklentileri devre dışı bırakın
NewApps Install Bubble
Oynatmak için tıklayın
 
3-Ve son olarak ayarı aktifleştirmek için chrome anahtar simgesinden 
"Seçenekler Gelişmiş Seçenekler Gizlilik/İçerik Ayarları>Eklentiler" yolunu takip edip 
 
Oynatmak için Tıklayın Aktif olacak.
 
4-Anında aramayı aramayla Sınırla
Anında aramayı aramayla yükle
 

 

 

Alıntıdır...

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Content

    • By prediseguard
      Merhaba. öncelikle benim 3-4 aydır devam eden çok büyük bir problemim var. Ne yaptıysam ne ettiysem bu problem hala çözümlenemedi. ben bir kurum da çalışmaktayım.ve kurum da kullanılan 6-7 laboratuvar sadece 2 laboratuvar da google chrome hatası alıyorum. yeni kurduğum bilgisayarlar da chrome arka plan da çalışıyor durum da ve görev yöneticisinden görünüyor ancak tıkladığımda imlec dönüyor ve sayfa açılmıyor. ekstra bir program kurulmuyor. sadece standart programlar kuruluyor. ve son halinde deepfrezee kuruluyor. bilgisayar kurulduktan 1-2 gün sonra chrome bu hatayı vermektedir. internette yapılan bazı yöntemleri denemedim. hala da olmadı örn: Chrome görev yöneticisinden iptal ettim eklentileri devre dışı bıraktım. yeni profil oluşuturdum. yine de aynı problem devam etmektedir.  yardımlarınızı çok acil olarak bekliyorum. şimdiden teşekkürler.
    • By Grameradam
      Merhaba,

      Google Chrome kurulumunu "master_preferences" dosyası kullanarak özelleştirebiliyoruz. Chrome'u ayarlı şekilde veya eklentili biçimde kurdurmak mümkün. Bunun için chrome'u msi dosyasından kurmanız gerekmekte ve kurulum dizinine "master_preferences" adlı bir dosyayı kopyalatmanız gerekiyor.
      Detaylı anlatım için şu adreslere bakabilirsiniz : 
      https://support.google.com/chrome/a/answer/187948?hl=tr (Ayarlı kurulum anlatımı)

      https://support.google.com/chrome/a/answer/188453?hl=tr (Eklentili kurulum anlatımı)
      http://www.chromium.org/administrators/configuring-other-preferences (Tüm kodların listesi)
       
      Ayarlı kurulum için:
      { "homepage" : "https://www.google.com.tr", "homepage_is_newtabpage" : true, "browser" : { "show_home_button" : true }, "session" : { "restore_on_startup" : 4, "startup_urls" : [ "https://www.google.com.tr" ] }, "bookmark_bar" : { "show_on_all_tabs" : true }, "sync_promo" : { "show_on_first_run_allowed": false }, "distribution" : { "auto_launch_chrome": false, "chrome": true, "app_host": true, "chrome_frame": true, "ready_mode": true, "disable_logging": true, "import_bookmarks": true, "import_bookmarks_from_file": "%TempDir%", "import_history": false, "import_home_page": true, "import_search_engine": true, "ping_delay": 60, "show_welcome_page": false, "skip_first_run_ui": true, "suppress_first_run_bubble": true, "do_not_create_desktop_shortcut": false, "do_not_create_quick_launch_shortcut": false, "do_not_launch_chrome": true, "do_not_register_for_update_launch": true, "enable_do_not_track": true, "log_file": "log.txt", "make_chrome_default": true, "make_chrome_default_for_user": true, "suppress_first_run_default_browser_prompt": true, "msi": true, "multi_install": true, "require_eula": false, "system_level": true, "use_spelling_service": true, "verbose_logging": true }, "first_run_tabs" : [ "https://www.google.com.tr", "welcome_page", "new_tab_page" ] }  
      Eklentili kurulum için (Örnek olarak Ublock Origin eklentisi kullanıldı)
      { "homepage" : "https://www.google.com.tr", "homepage_is_newtabpage" : true, "extensions": { "settings": { "cjpalhdlnbpafiamejdnhcphjbkeiagm": { "location": 1, "manifest": { "key": "MIIBIjANBgkqhkiG9w0BAQEFAAOCAQ8AMIIBCgKCAQEAmJNzUNVjS6Q1qe0NRqpmfX/oSJdgauSZNdfeb5RV1Hji21vX0TivpP5gq0fadwmvmVCtUpOaNUopgejiUFm/iKHPs0o3x7hyKk/eX0t2QT3OZGdXkPiYpTEC0f0p86SQaLoA2eHaOG4uCGi7sxLJmAXc6IsxGKVklh7cCoLUgWEMnj8ZNG2Y8UKG3gBdrpES5hk7QyFDMraO79NmSlWRNgoJHX6XRoY66oYThFQad8KL8q3pf3Oe8uBLKywohU0ZrDPViWHIszXoE9HEvPTFAbHZ1umINni4W/YVs+fhqHtzRJcaKJtsTaYy+cholu5mAYeTZqtHf6bcwJ8t9i2afwIDAQAB", "name": "uBlock Origin", "permissions": [ "contextMenus", "privacy", "storage", "tabs", "unlimitedStorage", "webNavigation", "webRequest", "webRequestBlocking", "http://*/*", "https://*/*" ], "update_url": "https://clients2.google.com/service/update2/crx", "version": "0.0" }, "path": "cjpalhdlnbpafiamejdnhcphjbkeiagm\\0.0", "state": 1 } } } }  
    • By yesilaygunes
      Bir arkadaşımın facebook hesabında  Your Computer Needs to Be Cleaned Yazıyor Google Chrome tarayıcısında...
        Bilgisayarınız zararlı yazılımdan etkilenmiş gibi görünüyor. Hesabınızı güvende tutmak ve zararlı yazılımın arkadaşlarınıza yayılmasını önlemek için sorunu çözmenize yardımcı olacağız.     Zararlı yazılımlar, kişisel bilgilerinizi çalmaya çalışan ve Facebook'u kullandığınızda başka sorunlara neden olan yazılımlardır. Spam içeren bağlantılara tıklamak veya paylaşmak, bilgisayarınıza zararlı yazılım bulaşmasına neden olabilir.   Onun bilgisayarında hangi tarayıcıda açarsak aalım aynı hayatı veriyor. Başka bilgisayarda Chrome tarayıcısında hata veriyor. tüm uygulamaları. ESET Online Scanner, AdwCleaner, Combofix ve MSE  ile tarattım. sonuç alamadım. Tarayıcıları sıfırladım. Kendi  bilgisayarımda internet Explorer ile Facebook şifresini  değiştirdim  Facebook ta  var olan tüm uygulamalarını sildim. Ama hangi bilgisayarda Google Chrome  açarsak açalım. Your Computer Needs to Be Cleaned  hatası veriyor.
       

       
      Facebook un yönlerdimesiyle  https://fbcdn-dragon-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t39.2507-6/10734335_1540196712886506_1632382416_n.exe/ESET_T1625470824355570T_.exe
      diye bir .exe dosyası indiriyor.  Viruslu olduğunu sanıyorum. Arkadaşın bilgisayarında çalıştırdıktan sonra o dosyayı sonra tüm tarayıcılarda aynı hatayı vermeye başladı. 
    • By canavar123
      Google Chrome 35.0.1916.153 Portable
       
      Google Chrome ile oyunun kurallarını baştan sona değiştiren Google; çok daha hızlı, çok daha güvenli ve çok daha etkili bir internet deneyimini kullanıcılara sunuyor. Her ne kadar karmaşık birçok teknolojiyi içerisinde barındırıyor olsa da tüm bu gelişmiş ve karışık özellikleri kullanıcılarına oldukça basit ve anlaşılır bir arayüz üzerinde sunarak, kullanıcı deneyimini en üst noktalara çıkaran Google Chrome, sadece bu sayede bile dünya üzerindeki en iyi web tarayıcılarından biri hatta en iyisi olmayı hakediyor.
       
      :download1: 
      http://www.mediafire.com/download/e7tm0w8quyj6g1a/Google_Chrome_35.0.1916.153_Portable.exe https://yadi.sk/d/zzzR6GOHWHrUK
    • By terlik2
      Birşeyler yapmaya çalışırken, bir bakmışsınız, onlarca sekme açılmış. Onlar bir şekilde, tarayıcı penceresinde virüs gibi çoğalıyorlar. Bu tabi ki, yönetilmesi zor bir durum olabilir ve daha da kötüsü, yoğun web siteleri ve web uygulamaları sayesinde sistem belleği ciddi seyivede düşebilir. Google Chrome için geliştirilen OneTab uygulaması, bu sorun için basit ve umut verici bir çözüm sunuyor.
       
      KAYNAK
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...