Leather53 Posted June 6, 2017 Share Posted June 6, 2017 Arkadaşlar Öncelekli S.a Konuyu elimden geldigince kısa şekilde anlatmaya çalışıcam. Sony leptopumda Orjinal lisanslı Win7 kullanırken Sağ altta çıkan güncelleme ile Win10 a geçiş yaptım temiz bir kurulum olmadığı anlıycağınız üzere.Bu yüzden Msdn ıso ımajı indirdim dvd den kurarken dosyaların yüklendiği bölümde %8 de kalıyor devam etmiyor ve hata ekranı çıkıyor diyorku windows dosyaları yüklenemiyor.sonra baska bi ıso kalıbı indirdim 14379.0 ile baslayan onuda denedim bu sefer bur tusa basın dedikten sonra basınca logo dan sonra hiç bir sey çıkmıyor simdi yine bir iso indiriyorum bununda adı 15063.0.170317-1834.RS2_RELEASE_CLIENTPRO_OEMRET_X64FRE_EN-US umarım sağlamdır üstelik dvd leri düşük hızda yazıyorum x8 yani benim sorum su acaba indirdimdiğim iso kalıplarındamı sıkıntı var yoksa yanlıs sekildemi yüklüyorum.Yada söyle söyleyeyim sağlam bir iso kalıbı olan varmı kendisi denemiş olan.home sürüm.ayrıca dvd yazdırırken ashampoo burning studio kullanıyorum onun bi etkisi olurmu ne yapmam lazım.2 gündür kafayı yiyicem az kaldı. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erdal4444 Posted June 6, 2017 Share Posted June 6, 2017 kurulumu dos ortamından yapıyosunuz dimi_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
casper0007 Posted June 6, 2017 Share Posted June 6, 2017 dvd yazdırma sistem uzerınde 10 gb bı bolum oluştur nth6 ile yukle ve anakartın 32-64 hangısını desteklıyorsa omu kur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yineben Posted June 6, 2017 Share Posted June 6, 2017 dvd lerde yada okuyucuda sorun vs. düşünüyorsanız flash disk ile kurmanızı tavsiye ederim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leather53 Posted June 6, 2017 Author Share Posted June 6, 2017 arkadaşlar fikirleriniz teşekkürler sorun indirmiş oldugum iso dosyalarındaymış sorun cözüldü.Lakin bir sorum daha olacak suan win10 pro yüklü lisansız korsan sekilde aktive etsem sıkıntı olurmu önceki sistemim lisanslı win10 home idi.yeniden win10 home mi kurayım sizce ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
forjest Posted June 6, 2017 Share Posted June 6, 2017 işlemler öncesinde,önemli verilerinizi yedekleyin sonrasında.Eğer var ise,Disk yönetiminden fazladan ayrılmış olan diskleri silin.(Meşkuliyet,veri yazmahızı vb.sorunu azaltmakiçin) Spoiler 1.Bios'u sıfırlayın 2.Hardisk seçeneği birinci sırada olsun diğer donanımları disable konumuna alıp deaktif edin.3.Usb/dvd disk hangisinden kurulum yapılacak ise,önceliğini ayarlayın F10 ile kaydedin.(Klavye geçiş kısayolu biliniyor ise,klavyeden geçiş yapılabilir elbette orn:F2,F12,ESP tuşları vb.) Usbdisk/dvddisklere yazılmış olan,iso kaynağı ile boot ederek kurulumu başlatın. Msdn iso kalıpları Windows10Home/Pro x64 | Please register to see this content. | pass: tnctr.com Kolay gelsin saygılar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leather53 Posted June 6, 2017 Author Share Posted June 6, 2017 üstad saolasın bir sorum olacaktı verdiğin turkish download bölümündeki iso kalıbında hangi sürümler var. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts