YAGMURADAM Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 (edited) İyi akşamlar tnctr ailesi... Elimde HP 8620 model mürekkepli bir yazıcı ve HP 1120 model tonerli bir yazıcı var. HP 8620 renkli iken HP 1120 sadece siyah baskı verir. Her ikisi de tarayıcılıdır. HP 8620 den en fazla 3000 sayfa, HP 1120 den ise en fazla 1000 sayfa çıktı alınmıştır. HP 8620 nin baskı kafası sorunsuz ama bir türlü dolan kartuşla çalıştıramadım. Orjinal kartuşlar ile sorun vermiyor. HP 1120 ise evde ara sıra bir kaç sayfa baskı alınmış bir yazıcıdır. Toneri ve yanılmıyorsam bir kaç drum parçası da var. HP 8620 de kullanabileceğiniz daha koruma poşetinden bile çıkarılmamış sıfır 9 litre mürekkep vardır. Bunlardan 3 litresi siyah kalan 6 litresi ise Magenta, Yellow ve Cyan renklerindendir. Onları da göndereceğim. HP 8620 de Ekim 2017 de gelen yazılım güncellemesi yapılmadı. Yapmanızı da tavsiye etmem. Muadil kartuşlara ve dolan kartuşlara elveda demek zorunda kalırsınız. Bu iki yazıcı ve sarf malzemelerini almak isteyenler kargo bedelini karşılamalrı durumunda ücretsiz olarak gönderilecektir. Bu konuda mesaj yazmayıp bana özel mesaj atınız. Öncelik öğretmenlerin, okulların ve de bu sitenin eski üyelerine aittir. Saygılarımla Önemli Not: Her iki yazıcı da en az 3 yıldır kullanılmadı. Ve her ikisi için de size yüzde yüz çalışır garantisi veremem. Bu konuda sorumluluk size aittir. Not: Eğer Yurtiçi veya Aras Kargo ile anlaşmalı olan bir tanıdığınız varsa buradaki yazıcı veya sarf malzemelerini gönderirken kargo kodunu bana gönderin ki indirimli olarak size göndereyim. Astarı yüzünden pahalıya gelmesin. Not2: Bu konu 14 Şubat 2018 Çarşamba günü saat 21.00'a kadar açık olacak. Ve gelen istekler değerlendirilip iletişime geçilecektir.. Ve ertesi gün adresine kargolarım. Edited February 10, 2018 by YAGMURADAM 5 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
red_d Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 Helal olsun hocam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amb_drivers Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 YAGMURADAM, 1 saat önce yazdı: İyi akşamlar tnctr ailesi... Elimde HP 8620 model mürekkepli bir yazıcı ve HP 1120 model tonerli bir yazıcı var. HP 8620 renkli iken HP 1120 sadece siyah baskı verir. Her ikisi de tarayıcılıdır. HP 8620 den en fazla 3000 sayfa, HP 1120 den ise en fazla 1000 sayfa çıktı alınmıştır. HP 8620 nin baskı kafası sorunsuz ama bir türlü dolan kartuşla çalıştıramadım. Orjinal kartuşlar ile sorun vermiyor. HP 1120 ise evde ara sıra bir kaç sayfa baskı alınmış bir yazıcıdır. Toneri ve yanılmıyorsam bir kaç drum parçası da var. HP 8620 de kullanabileceğiniz daha koruma poşetinden bile çıkarılmamış sıfır 9 litre mürekkep vardır. Bunlardan 3 litresi siyah kalan 6 litresi ise Magenta, Yellow ve Cyan renklerindendir. Onları da göndereceğim. HP 8620 de Ekim 2017 de gelen yazılım güncellemesi yapılmadı. Yapmanızı da tavsiye etmem. Muadil kartuşlara ve dolan kartuşlara elveda demek zorunda kalırsınız. Bu iki yazıcı ve sarf malzemelerini almak isteyenler kargo bedelini karşılamalrı durumunda ücretsiz olarak gönderilecektir. Bu konuda mesaj yazmayıp bana özel mesaj atınız. Öncelik öğretmenlerin, okulların ve de bu sitenin eski üyelerine aittir. Saygılarımla Önemli Not: Her iki yazıcı da en az 3 yıldır kullanılmadı. Ve her ikisi için de size yüzde yüz çalışır garantisi veremem. Bu konuda sorumluluk size aittir. Not: Eğer Yurtiçi veya Aras Kargo ile anlaşmalı olan bir tanıdığınız varsa buradaki yazıcı veya sarf malzemelerini gönderirken kargo kodunu bana gönderin ki indirimli olarak size göndereyim. Astarı yüzünden pahalıya gelmesin. Not2: Bu konu 14 Şubat 2018 Çarşamba günü saat 21.00'a kadar açık olacak. Ve gelen istekler değerlendirilip iletişime geçilecektir.. Ve ertesi gün adresine kargolarım. Öncelikle teşekkürler. Hangi kanaldan iletişime geçeceğinize dair bir ayrıntı belirtmemişsiniz hocam. Bu arada HP 8620 model mürekkepli yazıcınıza talip olmak isterim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YAGMURADAM Posted February 10, 2018 Author Share Posted February 10, 2018 Konuda geçiyor aslında site üzerinden bana özel mesaj atın demiştim. Saygılarımla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amb_drivers Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 Konuda geçiyor aslında site üzerinden bana özel mesaj atın demiştim. Saygılarımla Gözden kaçmış hocam.Özelden de mesaj gönderilmiştir.SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Django Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 HP 1120 Yazıcıya talibim üstad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abdulhey_ Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 bende de hp c4280 photosmart var. odamda sehpanın üstünde antika olacak gibi. bu arada Yagmuradam ustaya örnek davranışından dolayı şükranlarımı sunuyorum. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
muski Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 Hp 1120 yazıcınıza talibim hocam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G)-(OST Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 Hp 1120 ye talibim kardeş Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YAGMURADAM Posted February 13, 2018 Author Share Posted February 13, 2018 Yazıcıları kimlere vereceğime karar verip, ilgili üyelere özel mesaj gönderdim(Belki biraz erken oldu ama). İsimleri burada açıklanmayacaktır. Saygılarımla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts