erdal4444 Posted February 6, 2019 Share Posted February 6, 2019 tüm reg kaydını alma arkadailar program oyun vs kuruldugunda tüm kayıt girdileri nasıl alınır? tek program kuruyosun 100 tane yere kayıt giriyor.haliyle bunlar alınmıyor.programla ugraşan arkadaşlardan yardım istiyorum.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyph3r Posted February 6, 2019 Share Posted February 6, 2019 Ben dolaylı olarak Cameyo'yu kullanıyordum bu işler için... Normalde portable yapma programı bu... Sistemi tarıyor, programı kuruyorsun sonra o portable halini sana veriyor... Paketi düzenle dediğin zamanda kurulumdaki dosya ve reg kayıtlarını görebiliyorsun... Yeni sürümlerinde halen bu şekilde mi yada doğrudan daha basit bir yolu varmı bilemiyorum.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hadibeolsun Posted February 6, 2019 Share Posted February 6, 2019 Başlat > Çalıştır > regedit açılan pencerenin üst tab menüsünden Dosya > Ver 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erdal4444 Posted February 6, 2019 Author Share Posted February 6, 2019 Cyph3r, 1 saat önce yazdı: Ben dolaylı olarak Cameyo'yu kullanıyordum bu işler için... Normalde portable yapma programı bu... Sistemi tarıyor, programı kuruyorsun sonra o portable halini sana veriyor... Paketi düzenle dediğin zamanda kurulumdaki dosya ve reg kayıtlarını görebiliyorsun... Yeni sürümlerinde halen bu şekilde mi yada doğrudan daha basit bir yolu varmı bilemiyorum.... farklı bilgisayarlarda çogu zaman cameyo ile yapılan portable çalışmıyor..silent install maker kullanıyorum katılımsız için.gayet başarılı.ama yimnede kafamda soru işaretleri bırakıyor.başka pcde acaba hata verecekmi reg kaydından dolayı diye..reg kaydını alıyorum.entgegre ediyorum ama acaba tüm girdileri alıyor muyum? tabiki hayır. hadibeolsun, 1 saat önce yazdı: Başlat > Çalıştır > regedit açılan pencerenin üst tab menüsünden Dosya > Ver bu genel regedit kaydı alma.bana program kurulumunda girdi olarak tüm kayıt defteri reg lazım.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Editor MOTUN Posted February 6, 2019 Editor Share Posted February 6, 2019 (edited) cmd olarak kaydedin, yönetici olarak çalıştırın. c de 2 adet önce sonrası reg kaydı oluşacaktır, ayrıca karşılaştırma yapılmış txt dosyası da oluşur. kayıtları iş bitince ayıklamak size kalmış: regedit /e c:\kurmadan.reg pause :: programınızı kurun, bitince enterlayın.. regedit /e c:\kurulumsonunda.reg pause cmd /c fc /u c:\kurmadan.reg c:\kurulumsonunda.reg > C:\farklar.txt pause exit Edited February 6, 2019 by MOTUN 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erdal4444 Posted February 6, 2019 Author Share Posted February 6, 2019 MOTUN, Bir saat önce yazdı: cmd olarak kaydedin, yönetici olarak çalıştırın. c de 2 adet önce sonrası reg kaydı oluşacaktır, ayrıca karşılaştırma yapılmış txt dosyası da oluşur. kayıtları iş bitince ayıklamak size kalmış: regedit /e c:\kurmadan.reg pause :: programınızı kurun, bitince enterlayın.. regedit /e c:\kurulumsonunda.reg pause cmd /c fc /u c:\kurmadan.reg c:\kurulumsonunda.reg > C:\farklar.txt pause exit saol hocam..deneyeceğim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EgeGrkn Posted February 7, 2019 Share Posted February 7, 2019 http://www.nirsoft.net/windows_registry_tools.html https://windowsreport.com/monitor-registry-changes-windows/ 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DivaneTR Posted February 7, 2019 Share Posted February 7, 2019 Repackager uygulamarı registry takibi için kullanılabilir. Advanced Installer ile kolay bir şekilde yüklenen programın registry girdileri görülebilir. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erdal4444 Posted February 7, 2019 Author Share Posted February 7, 2019 herkese ayrı ayrı teşekkürler ederim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts