Popular Post SON_VATAN Posted March 9, 2021 Popular Post Share Posted March 9, 2021 (edited) windows 7 ultimate x64 mevcut iso üzerinde windows 10 ikonları entegre edilmiş ve programlar eklenmiş,defender kaldırılmıştır,güncelleme açıktır..gerekli usb 3.0,ethernet v.s. driverler yüklü olarak gelir...Windows şimdi kullandığım bir sistem olup gayet stabil ve hızlıdır.! uefi ve mbr kurulum yapılabilir .mbr kurulumda otomatik aktivasyon olabilir.uefi kurulumda ise herhangi bir işlevi olmaz.. Eklenen Programlar: 1- AOMEI Partition Assistant Unlimited 9.1 2- CCleaner Technician Edition 5.76.8269 3- All In One Runtimes 1.9 4-WinRAR 5- VLC (VideoLAN) Media Player 3.0.11 6- Movavi Video Suite 21.1.0 7-Notepad++ 7.9.2 Final 8- Internet Download Manager 6.38 Build 16 9- Google Chrome 88.0.4324.150 + Reklam Engelleme 10-Windows.10.IconPack.1.0 download link: https://drive.google.com/file/d/1lC-R_AxPR2GEZZeEgF2k5zf1humOLyfD/view?usp=sharing https://mega.nz/file/vMUWCRwI#jwdpQLfBk8kL82TWTMk3O1ydoMrmwBFSY7735GGdXII https://pixeldrain.com/u/s2oAa9YB Edited March 10, 2021 by SON_VATAN 10 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ByKayseriLi Posted March 9, 2021 Share Posted March 9, 2021 Elinize sağlık fakat programların bir çoğu gereksiz geldi bana. Sadece Chrome yada Edge kurulup bırakılabilirdi bence. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mehmet1000 Posted March 9, 2021 Share Posted March 9, 2021 google drive şifre istiyor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senkron2 Posted March 9, 2021 Share Posted March 9, 2021 Emeklerinizd sağlık pylaşım için teşekkürler. Windows 10 temasını ayrıca paylaşırmısınız üstadım. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SON_VATAN Posted March 9, 2021 Author Share Posted March 9, 2021 Senkron2, 3 dakika önce yazdı: Emeklerinizd sağlık pylaşım için teşekkürler. Windows 10 temasını ayrıca paylaşırmısınız üstadım. katılımsız paket buyrun.. Please register to see this content. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senkron2 Posted March 9, 2021 Share Posted March 9, 2021 SON_VATAN, 12 dakika önce yazdı: katılımsız paket buyrun.. Please register to see this content. Teşekkürler üstadım 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadowscape Posted March 9, 2021 Share Posted March 9, 2021 Keşke win10 olsaydı böyle programlı gözel olurdu : ) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SON_VATAN Posted March 9, 2021 Author Share Posted March 9, 2021 Shadowscape, 27 dakika önce yazdı: Keşke win10 olsaydı böyle programlı gözel olurdu : ) Bizim gibi eskiler win7 den vazgeçemeyiz ama yeni nesiller win10 ile yola devam desinler.. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdnanGumus Posted March 9, 2021 Share Posted March 9, 2021 emegine saglık ustad son bir win 7 paylaşılmalı gerek 32 bit 64 bit ayrı güncel çok eski cihazlarda lazım oluyor hatta 32 bit kasalar hala mevcut bir kaç defa denedim güncel ama ustaların yaptığı gibi olmuyor hamurdan çalıyoruz gibi hissediyorum inşallah gören ustalar belki yapar hayır derseniz canınız sağ olsun iyi forumlar 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElGuapo Posted March 9, 2021 Share Posted March 9, 2021 elinize sağlık hocam alternatif link için reupload ettim Please register to see this content. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanan00 Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 Kolay gelsin hocam bir sorum olacakdı windows defander kapatmişiniz ben onu açmak istedigim zaman bir yolu varmi açmanın acaba denetim masasindan işlem merkezine girdigim zaman güvenlik iletilerinin hepsi tikli açilmiyor hiç bir şekilde düzeltme yolu varmidir acaba Bu arada paylaşim için saol cidden iyi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoneXx Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 iyi günler üstad ben indiriğ kurmak istiyrum lakin bir sorum olacak içinde virüs keylogar felan olmaz demi yeni üyeyim bu arada :) kafam rahat etsin diye sorayım dedim cevaplarsiniz sevinirim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdnanGumus Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 LoneXx, 1 saat önce yazdı: iyi günler üstad ben indiriğ kurmak istiyrum lakin bir sorum olacak içinde virüs keylogar felan olmaz demi yeni üyeyim bu arada kafam rahat etsin diye sorayım dedim cevaplarsiniz sevinirim burada böyle işler olmaz doğru yerdesin güvenle indir 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SON_VATAN Posted March 19, 2021 Author Share Posted March 19, 2021 LoneXx, 15.03.2021 - 14:07 yazdı: iyi günler üstad ben indiriğ kurmak istiyrum lakin bir sorum olacak içinde virüs keylogar felan olmaz demi yeni üyeyim bu arada kafam rahat etsin diye sorayım dedim cevaplarsiniz sevinirim Merhaba iso içerisinde katılımsız full olan programların crackları dolayısı ile antivirüsler virüs olarak uyarı verebilir..zaten kurulumda antivirüs olmadığı için sorunsuz kurulur..daha sonrada< sizler kuracağınız antivirürüs programına ilgili programları güvenli olarak tanımlarsınız ,antivirüs programıda sonradan yapacağınız taramalarda mevcut programları görmezden gelir..Dahası kendimin bizzat kullandığım işletim sistemidir. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteplim Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 Paylaşımın için teşekkür ederim.Güzel bir paylaşım.kurulan programlar software klasöründemi.Saygılar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
forjest Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 Bence değişik bir çalışma olmuş eklenen uygulamalarda tamamlayıcı nitelikte fazlada boyutlu olan uygulamalar değil ayrıca. En azından kurulum sonrası el altında kullanılabilir popüler uygulamalar çoğuda. Bence güzel bir sistem olmuş ellerinize sağlık. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamikazze Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 Merhaba,Ocak 2021 mi Mart 2021 mi günceldir,biz güncelleme yapacakmıyız.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SON_VATAN Posted March 20, 2021 Author Share Posted March 20, 2021 kamikazze, 3 saat önce yazdı: Merhaba,Ocak 2021 mi Mart 2021 mi günceldir,biz güncelleme yapacakmıyız.. güncelleme yapabilirsiniz sistem ocak 2021 dir..sistem olarak yapmanıza gerek yok,sürücü updateleri için düşünülebilir.. anteplim, 19.03.2021 - 14:05 yazdı: Paylaşımın için teşekkür ederim.Güzel bir paylaşım.kurulan programlar software klasöründemi.Saygılar Addons olarak eklenmiştir programlar..software kılasöründedir.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteplim Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 Cevabın için teşekkür ederim.Software klasörü var isonun içerisinde.programları düzenleyebiliriz.Dvd ye yazdırmak istedim sığmadı.bir programı çıkardım (aomei partion).Dvd ye yazdırdım.kurulum yapınca izlenimleri yazarım. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sansar111 Posted April 4, 2021 Share Posted April 4, 2021 win lisanslımı geliyor crack mı yapmamız gerekiyor orasını anlamadım.teşekkürler. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SON_VATAN Posted April 8, 2021 Author Share Posted April 8, 2021 sansar111, 04.04.2021 - 15:25 yazdı: win lisanslımı geliyor crack mı yapmamız gerekiyor orasını anlamadım.teşekkürler. mbr kurulumda yapabiliyor bazı sistemlerde ama gpt uefi kurulumda kendiniz lisanslama yapacaksınız. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBEKER Posted April 25, 2021 Share Posted April 25, 2021 Elinize Sağlık Harika Bir de windows 7 de emojiler siyah beyaz bunu çözebilirseniz harika olur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadowscape Posted May 9, 2021 Share Posted May 9, 2021 Selamlar. Bişey denemek için kurdumda.C sürücüsünde windowsun 45gb yer kaplaması sizce normal mi : )= Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theogus45 Posted May 10, 2021 Share Posted May 10, 2021 Hocam kablosuz drıver yuklu gelyor mu acaba? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SON_VATAN Posted May 12, 2021 Author Share Posted May 12, 2021 Theogus45, 10.05.2021 - 22:58 yazdı: Hocam kablosuz drıver yuklu gelyor mu acaba? Pek çok driver yüklüdür ama sizdeki varmıdır bilemem.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts