Jump to content

Hangi Oyunu Aralıksız Saatlerce Oynadınız..?


nuru

Recommended Posts

Arkadaşlar Başlıktada belirtiğim gibi hangi oyunu saatlerce ara vermeden oynadığınız oldu..Ben Cs 1.6 aralıksız 4-5 saat oynadığım oluyordu tabi bu aralar biraz azalttım :rolleyes2:

Link to comment
Share on other sites

Prince of persia elbette.Sands of time ile başlayan maceram 2 ay günde 12 saat aralıksız sürdü :rolleyes2:Üçlemeyi bitirmiştim.Şanslı olduğum nokta oyundan 3 leme bittikten sonra haberim oldu.Yoksa inanın yıllarca o oyunu bekleyemezmişim :)Ama rekor yine prince of persia 4 te oldu 17 saat oynamıstım gözlerim kıpkımızı olmustu artık

Link to comment
Share on other sites

Uzun uzun oynayabildiğim tek oyun KnightOnline idi. Knightonline dışında hiçbir oyuna (COD5 dışında) 15dk dan fazla dayanamadım. KnightOnline'ı abartısız 30 saatten fazla uyumaksızın oynadığımı hatırlıyorum. Artık Knight illetinden de kurtuldum :)

Link to comment
Share on other sites

baya oldu üniversitedeyken max payne oynamıstım akşam 8-9 dan sabah 4 e kadar, bide aynı günlerde soldier of fortune gold vardı onuda o şekilde oynamıştım ikinci gün dışarı çıktığımda uzakta birini görmeye çalıştığımda dürbünümü açşam demiştim uçmuştum yani ..

yenilerde cod serisi ve nfs serisi

Link to comment
Share on other sites

Call Of Duty 4 ve Diablo II yi ayrı ayrı zamanlarda 6 saatten fazla hiç kalkmadan oynamıştım. Kalktığımda ise insanlıkla alakam kalmamıştı zombie gibi bişeydim :) NFS Most Wanted ve Carbon, Colin MCrae 2-5 ve Dirt'ı da sanırım 5 saate yakın oynadığım olmuştur. Üniversitedeyken ramazan ayında sahura kadar cafelerde counter strike oynadığımızı hatırlıyorum ne günlerdi bee :D

Link to comment
Share on other sites

Ultima Online : 2,5 gün uykusuz ve nıormal 15 / 18 saat arası

Knight Online : 3 / 4 gün uykusuz (Türkçe karakter dupe ilk bulanlardandım ) normal gunlerde 18 / 20 saat

butun bunları 2001 2002 Uo 2002 2008 Kniht Online

Tabiki bu kadar cok oynamak ıstememın sebebi dunya ile düşünceleri kafamdan atmaktı istediğimi aldım hem maddi hem manevi :)

Link to comment
Share on other sites

crysis le ilk tanıştığım akşamdı.. sabah oyuna başlayıp akşama kadar bitirmiştim.. ondan daha sürükleyici bir oyun yok sanırım.. ama bir daha öyle bir şey yapmam vücuda aşırı zarar veriyor :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...