Jump to content

forjest

-=TNC.VIP=-
  • Posts

    9335
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    891

forjest last won the day on April 19

forjest had the most liked content!

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

168130 profile views

forjest's Achievements

  1. İşaretli olan yerin neresinde, ekran kartı sürücüsü ben bulamadım bir türlü.
  2. Internet Download Manager dizinine giderek, "ProgramFiles\Internet Download Manager" IDMGCExt.crx adlı dosyayı google chrome'a eklentiler bölümüne rahat şekilde sürükleyip bırakarak eklentinin aktif olmasını sağlayabiliyoruz değerli arkadaşlar. IDM Dizinindeki diğer eklenti dosyalarının adları uzantıları: Opera Edge ve mozilla firefox eklentileri. IDMGCExt59.crx idmmzcc.xpi idmmzcc2.xpi idmmzcc3.xpi Google chrome'a mağaza üzerinden eklemek için buradaki linkten ulaşabilirsiniz.
  3. Hangi Yedekleme Programını Kullanıyorsunuz? Yorumlar gelsin... Acronis True İmage Home Uygulamasını kullanıyorum şu ana kadar kullandığım en güzel programlardan. İşletim sistemini tamamen güncelleyip özelleştirmelerimide tamamlayarak en son, işletim sistemi yedeğini alarak. Ayrı bir diskte tutup, yedek lazım olduğunda sıfır sistemi tekrar'dan recovery ederek geri yükleme yapmaktayım. Aldığım yedek işletim sistemlerini diğer bilgisayarlara da format atar gibi geri yükleme yaparak sistemin yüklenmesini sağlıyorum.
  4. Uygulama üzerinde ekran kartını yedekleme bölümü bulunmamakta ya da benmi göremedim anlayamadım bir türlü. Yedeklemede sıkıntı yokda ekran kartının sürücüsünü göremedim ben. Geri dönüş için şimdiden teşekkürler. Umarım hallolur güzel iş çıkartmışsınız tebrikler ayrıca.
  5. https://chromewebstore.google.com/detail/idm-integration-module/ngpampappnmepgilojfohadhhmbhlaek
  6. Internet Download Manager 6.42 Build 9 Final Türkçe indirme linki -> https://pixeldrain.com/u/dBkNwQHa Bilgi: Orijinal dosya edit | Ömür boyu Lisanslı! | PureFlat tema varsayılan gelir. Bilgi: Kurulumdan sonra masaüstüne gelen IDMan kısayoluna sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştır seçeneğiyle çalıştırıınız.
  7. Bir alternatifde bende gelsin. Driver'Ları katılımsız olarak paketleme yapabileceğiniz driver yedekleme aracı. https://pixeldrain.com/u/nxyP4PsG Saygılarımla ________________>
  8. Bu linkler hızlı indirmekte diğer siteler hız sınırı koymakta maalesefki. https://send.cm/98sqymj6szcf/Zorin.OS.Pro.v17.1-BTCRiSO.part1.rar https://send.cm/mzfmm8c1i3mo/Zorin.OS.Pro.v17.1-BTCRiSO.part2.rar https://send.cm/89qaw01okdu1/Zorin.OS.Pro.v17.1-BTCRiSO.part3.rar https://send.cm/2m55sx7obquf/Zorin.OS.Pro.v17.1-BTCRiSO.part4.rar
  9. Windows üzerinden kurulacak disk alanını belirtiyoruz. Daha sonra linux sistemini ayrılan diske kuruyoruz. İşlemler çok basit aslında. Her farklı kurulumda linux üzerinden disk alanında grub-boot-loader'ı yeniden seçip güncelliyoruz. MEvcut işletim sistemlerini otomatik tarayarak. Grub ekranına linux sistemlerini ekleyecektir. Diğer bir ayrıntı ise, linux sistemlerini sanal olarak virtualbox, vmware üzerinden de kurarak kullanabilmekteyiz. İstenildiği kadar kurulabilmektedir. Birden fazla linux sistemlerini kurabilirsiniz.
  10. Estağfurullah. EndeavourOS güzel bir seçim olmuş. Yardımcı kaynakları forumları vs. oldukça zengin bir dağıtım. Kurulu olan windows yanınada kurulabilmektedir. Dual-boot ile sistem seçimleri yapılıyor bu arada. Bende windows yanına kurulu olan 4 farklı işletim sistemleri mevcut. Uzun zamandırda bu şekilde kullanıyorum. Size de tavsiye ederim.
  11. Ellerine sağlık güzel çalışma olmuş her zamanki gibi.
  12. Linken giriş yaptım sayfa kapalı görünmekte. Satıcının güvenli olmadığını düşünüyorum.
  13. Windows Sistemi geri yükleme yaparak bakın. Diğer taraftan linux işletim sistemiyle açarak yani live olarak sistemi başlatıp dosyalarınıza birde linux üzerinden bakmanızı öneririm. Linux sistemine erişim için https://mirror.csclub.uwaterloo.ca/linuxmint/stable/21.3/linuxmint-21.3-cinnamon-64bit.iso Dosyayı rufusla yazdırarak sistemi boot yönergeleriyle başlatın. Linux sistemi live olarak çalışacak. Sonra masaüstü geldiğinde ise, ilgili klasörlere bakarak resim video vb. inceleme yapın. Kurtarabildiğinizi ayrı disklere yedekleme yaparak ilerleyin. Linux'ü önermemin nedeniyse windows üzerinde çalışan virüsler linux'de çalışmazlar. Bu sayede de dosya kurtarma işlemleri için kullanılabilmektedir.
  14. İstenirse eğer benim katılımsız program arşivi konusu üzerinden de verilebilir içerikler. Herhangi bir sorun yok yani. Katılımsız Program Arşivi sayfam
×
×
  • Create New...