Jump to content

awengers44

Üye
  • Posts

    1953
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    43

awengers44 last won the day on October 25 2023

awengers44 had the most liked content!

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

16308 profile views

awengers44's Achievements

Single Status Update

See all updates by awengers44

  1. Bugün tüm gerekli düzenlemeleri yapılmış ve sorunsuz bir şekilde kullanıcı hesabı oluşturması gereken windows 11 pro kurulumda bir defa internet bağlantısı gördü, restart sonrası net bağlantısı olmamasına rağmen online hesap oluşturmamı istedi, oobe\bypassnro komutu döngüye girdi bir türlü çevrim dışı hesap oluşturamadım. Bilenler elbet vardır ancak bilmeyenlerin işine yaraması temennisi ile burada diğer bir çözümü paylaşmak istiyorum. Bu komutları zaten server sistemlerde pxe de ve diskless sistemlerde kullanıyoruz ancak windows kurulumunda ilk defa başıma geldi, denedim çalıştı burada var mı bilmiyorum ancak sağ olsunlar nette de başka yerde paylaşımını gördüm.

    Shift + F10 tuş kombinasyonu ile "CMD" komut sistemini açın. 
    net.exe user "Kullanıcı Adı" /add 
    net.exe localgroup "Administrators" "Kullanıcı Adı" /add 
    cd OOBE 
    msoobe.exe && shutdown.exe -r 

    -----------------------------
    "Kullanıcı Adı" Kısmına vermek istediğiniz yönetici hesap adını girin. Her iki isimde aynı olmalı !!
    Üstteki sıralamayı düzgün bir şekilde yaptığınızda son komut sistemi yeniden başlatır ve oluşturduğunuz hesap ile windows açılır. 
    İkincil bir sistem adına hesap oluşursa kullanıcı hesaplarından bu hesabı ve varsa dosyalarıyla birlikte kolayca silebilirsiniz. Üstteki komutları normal windows içinde de yönetici hesabı oluşturmak için kullanabilirsiniz.

    1. TR_by

      TR_by

      Windows 11, Windows 10 ve Windows 8.1 sistemlerde; kurulum sırasında sadece kullanıcı adı ve şifre belirleme ekranı gelecek şekilde düzenlenmiş, diğer kurulum bölümleri pass geçirilerek Türkçe / TR-Q klavye düzeni ile kurulum sağlayacak autounattend dosyası (iso ana dizinine atılacak)

      https://disk.yandex.com.tr/d/WOwtnGaSaDj-wg

      Windows 11, Windows 10 ve Windows 8.1 sistemlerde; kurulum sırasında sistemin kurulacağı disk bölümü seçildikten sonra masaüstü gelene kadar herhangi bir müdahale gerektirmeyecek şekilde düzenlenmiş, Administrator olarak, Türkçe / TR-Q klavye düzeni ile kurulum sağlayacak autounattend dosyası (iso ana dizinine atılacak)

      https://disk.yandex.com.tr/d/jjcWDgshgvVW1A

    2. Show next comments  3 more
×
×
  • Create New...