Jump to content

AGürbüz

Üye
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by AGürbüz

  1. Bilgisayarını harici bir monitöre bağla. Aynı hataları görürsen ekran kartı arızalıdır. Ekran kartı BGA makineyle onarılabilir. Ancak oyun, çizim veya resim programları gibi ekran kartını yoran program kullanırsan kısa sürede arıza tekrarlar.
  2. Teşekkür ederim. Bu durumda lisans anahtarını bulmaya gerek yok.
  3. Merhaba. Sisteminizi indireceğim ama öğrenmek istediğim bazı şeyler var. Orijinal lisanslı windows 7 den yükseltme yaparak windows 10 a geçtim. Birkaç haftadır kullanıyorum. Sizin sistemi kullanarak temiz kurulum yapmak istiyorum. Ancak windows 10 un lisans anahtarını bilmiyorum. Lisans anahtarını nasıl bulabilirim? Windows 10 lisans anahtarını otomatik algılarmı? (Bir yerde benzer bir yazı okumuştum.) Yardımcı olursanız sevinirim. Emeğiniz için teşekkürler. 
  4. Merhaba. Windows 7 32 bit kurulumu yaparken "netpolicer" ile aynı hatayı alıyorum. Windows 7 64 bit kurulumunda ise "iso dosyası bulunamadı" uyarısı veriyor. Ne yapabilirim? Diğer sistemler sorunsuz çalışıyor. Teşekkür ederim.
  5. Bilgisayarını "Assist" düğmesine basarak aç. Seçenekler içinde göreceksin. Bigisayarın windows 8 yüklü geldiyse öncelikle bios ayarlarından "UEFI" yazan yeri kapatmalısın.
  6. Istanbul82, 32 bit sürümünü indirdim, kurdum ve kullanıyorum. Herhangi bir sorunumda yok. Teşekkür ederim
  7. Explorer özelliklerine girdiğinde başlangıç sayfası soluk renkli ise şunları yapmalısın. 1- Combofix ile tarat 2- Başlattan çalıştıra git ve regedit'i çalıştır. 3- Açılan yerde Düzen'i tıkla ve bul seçeneğini işaretle 4- Açılan yere Start Page yaz 5- Start Page bulduğunda sağ tuşla tıkla ve değiştir de 6- Açılmasını istediğin adresi yaz ve tamam de. Explorer'ı tekrar çalıştırdığında istediğin sayfa gelecektir
  8. Doğum gününüz kutlu olsun. İyi yıllar dilerim.
  9. Doğum günün kutlu olsun. İyi yıllar dilerim.
  10. Şunu bir dene istersen. Sorunu yanlış anlamadıysam harddiskin açılacaktır. Başlat Çalıştır Açılmayan harddiskinin harfi d-e-f-....) : (sonuna mutlaka iki nokta üst üste koymalısın.)
×
×
  • Create New...